Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μυστηριώδη φώτα πάνω από τον ουρανό της Χαβάης (video)






Το hawaiinewsnow παρέχει μαρτυρίες και μέχρι 40 φωτογραφίες που ελήφθησαναπό διάφορα μέρη της Χαβάης, συγκεκριμένα Oahu, Maui και Lanai, από παράξεναμυστηριώδη φώτα στον ουρανό, που περιγράφονται ως "πολύ λαμπερά" καισχημάτιζαν "ζιγκ ζαγκ", δημιουργώντας αναστάτωση στους ντόπιους που κατέκλυσαν με μηνύματα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!

Προχθές, μετά την Δύση του ηλίου, ο ουρανός του νησιού Μάουι στη Χαβάη, γέμισε με φώτα σε σχηματισμούς ζιγκ - ζαγκ που αναστάτωσαν τους κατοίκους, οι οποίοι έστελναν ανήσυχα μηνύματα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνοντας λόγο για «επέλαση» UFO!

'Ενας μάρτυρας αναφέρει: «Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μου ήταν ότι ήταν ένα UFO." Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα μετεωρίτη ή ακόμα και μια φωτοβολίδα.


Αργότερα τα φώτα εμφανίστηκαν εκτός από τον ουρανό του νησιού Μάουι, σε όλη τη Χαβάη και ήταν τόσο έντονα που κάποιοι σχολίασαν ότι ο οδηγός του UFO θα έπρεπε να συλληφθεί για την αναστάτωση που προκαλεί στο νησί!

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τα εκθαμβωτικά φώτα φάνηκε να τέμνουν τον ουρανό του νησιού, ήταν πολύ λαμπερά και εξαπλώνονταν με μεγάλη ταχύτητα σε όλο και μεγαλύτερη επιφάνεια.

Παρόλο που εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι δεν γίνονταν στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή, ο Οργανισμός Άμυνας Πυραύλων και το Πολεμικό Ναυτικό, δήλωσαν ότι γυμνάσια ήταν σε εξέλιξη στο νησί Καουάι από ένα νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας.


Σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Άμυνας τα «παράξενα φώτα» προήλθαν από την αντανάκλαση του ήλιου την στιγμή που έδυε σε συνδυασμό με τα φώτα που εξέπεμπαν οι πύραυλοι!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου