Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αιματοκύλισε την Λάρισα ο Ε.Βενιζέλος - Διμοιρίες ΜΑΤ επιτέθηκαν στους πολίτες που του ζητούσαν να φύγει

Με "πίσσα και πούπουλα" υποδέχθηκαν οι Λαρισαίοι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο στη πόλη τους, όπως ξεπροβόδιζαν οι κάτοικοι στις πόλεις της Άγριας Δύσης τους ανεπιθύμητους επισκέπτες (ήδη έχει γράψει κάποιες πρώτες πληροφορίες από το σκηνικό το defencenet.gr).


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έτρωγε το ξύλος της αρκούδας αν δεν τον έσωζαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ από τους οργισμένους Λαρισαίους ανάμεσα στους οποίους πρωτοστατούσαν στις διαμαρτυρίες απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες.
Πεδίο μάχης έγινε η χώρος έξω από το ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.
Στις 12 η ώρα έφτασε ο Ε.Βενιέλος και αμέσως οι Λαρισαίοι του ζήτησαν να φύγει από την πόλη τους. Αυτός αρνήθηκε και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.Αμέσως τους επιτέθηκε η αστυνομία (η αστυνομία η οποία ήταν απούσα στο αιματοκύλισμα στην λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου όπου τραυματίστηκαν σοβαρά από παρακρατικούς τρεις γυναίκες) και ξέσπασε σφοδρή σύγκρουση.


Πέντε Λαρισαίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Ε. Βενιζέλος, ατάραχος από το ξύλο που έπεφτε, έδωσε την διακαναλική την οποία φυσικά δεν είδαν παρά ελάχιστοι, γιατί απώς δεν έχει καμία σημασία για τους Ελληνες το τι λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος...


Προφανώς έχει αντιγράψει μεθόδους καταστολής από τους φίλους του της φιλονεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου τους οποίους επισκέφθηκε πριν από δύο μήνες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου