Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΚΥΠΡΟΣ 1974 «Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ» – ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2013 «Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».



















Μην περιμένεις από ένα εθνοκτόνο κράτος να σε υπερασπίσει. Όταν ο Έλληνας αντισταθεί, δεν υπάρχει δύναμη για να τον γονατίσει. Μην επιτρέψεις πάλι στο κράτος να σε κοιμήσει όπως το 1974′
«Αν πειράξουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ΜΙΛΗΣΩ θα ΦΩΝΑΞΩ και ότι θέλουν ας μου κάνουν». (Στρ. Ιωάννης Μακρυγιάννης)
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Αν τον Ιούνιο του 1974, δηλαδή μερικές μέρες πρίν από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, είχε δημοσιευθεί κάτι παρόμοιο, που ενημέρωνε τους Ελληνοκυπρίους για την προδοσία και την

επικείμενη Τουρκική εισβολή,
 ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.



Αυτό που επιχειρείται σήμερα στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση, από την αντιπολίτευση και σύσσωμα από τα μέσα «ενημέρωσης», είναι ο εφησυχασμός και η κοίμηση των Ελλήνων, σε μία χρονική περίοδο που η Ελλάς διανύει αναμφισβήτητα, τις πιο ΚΡΙΣΙΜΕΣ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ στιγμές της ιστορίας της.

Συζητήσεις επί συζητήσεων σε όλα τα κανάλια από το πρωί μεχρι το βράδυ, με τους ίδιους και τους ίδιους, εδώ και τέσσερα χρόνια να μιλούν για τα ίδια και τα ίδια. Για μεταρυθμίσεις, εξυγίανση, ελλείματα, πρωτογενές πλεόνασμα, αποκρατικοποιήσεις, ύφεση, ανάκαμψη. Αλλά το μόνο γεγονός που αλλάζει την ζωή κάποιων Ελλήνων, κάθε μέρα που περνάει, είναι ο θάνατος.
Ο θάνατος ενός προσφιλούς και αγαπημένου προσώπου. Είτε από τροχαίο, είτε από αιφνίδιο έμφραγμα ή εγκεφαλικό, είτε από αυτοκτονία, είτε από δολοφονία. Και μόνο τότε αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτή τη ζωή, τίποτα μα τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία, από την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Και ενώ, όλοι και όλα γύρω μας, προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κοιμήσουν, με φόρους, χαράτσια, περικοπές και εξυγίανση, με απότερο σκοπό και στόχο, να μας πάρουν την πολύτιμη ζωή μας, αυτά που θα πω, αν τα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν, θα μας βοηθήσουν να σώσουμε την πολύτιμη ζωή μας.

Εγώ δεν πρόκειται να σας εφησυχάσω. Δεν πρόκειται να σας κοιμήσω. Δεν θα σας πω ότι έρχεται ανάκαμψη. Δεν θα σας πω ότι θα βγούμε στις «αγορές» το 2014. Δεν θα σας παίξω κοινοβουλευτικό «θέατρο» ούτε θα σας ωραιοποιήσω την αισχρή και τραγική πραγματικότητα.
Θα σας πω την αλήθεια με όσο πιο κυνικό τρόπο γίνεται, ελπίζοντας ότι θα τρομάξουμε και θα συνέλθουμε, γιατί αν δεν συνέλθουμε ΤΩΡΑ, το 2014 δεν θα ψάχνουμε για «αγορές». Όσοι θα ζούμε, θα ψάχνουμε για πατρίδα.
Θα σας πω ότι αν δεν ξυπνήσετε ΤΩΡΑ και δεν πετάξετε τα ΥΠΝΩΤΙΚΑ «ΧΑΠΙΑ» που σας ποτίζουν από παντού , σε λίγο καιρό το δικό σας το κεφάλι θα «ποζάρει» σε ιστοσελίδες της Ευρώπης, στο χέρι κάποιου ισλαμιστή. Και κανένας δεν θα ξέρει και δεν θα νοιάζετε, αν χρωστάγατε στην τράπεζα ή αν είχατε πληρώσει το «χαράτσι».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Γιατί ΤΩΡΑ κατά το σχέδιο τους αρχίζει η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ της Ελλάδος, «προς χάριν της ειρήνης και της ευημερίας των λαών» όπως είχε ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ η Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια. Και όταν λέω ΤΩΡΑ εννοώ ΤΩΡΑ. Τα Τουρκικά στρατεύματα περιμένουν εντολή επίθεσης από μέρα σε μέρα. Γιατί δεν έχουν συγκεντρωθεί απέναντι από τα νησιά μας, για να περιμένουν εκεί 8 μήνες ακόμα. Και αν η Ελλάδα αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε. τόσο θα περιμένουν.

ΜΑΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
Όλα ήταν σχεδιασμένα για τον αφανισμό της Ελλάδος και εμείς που θα μπορούσαμε να το αποτρέψουμε, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ. Μας κοίμησαν αριστοτεχνικά και μας έβαλαν να κυνηγάμε το «καρότο» της ευημερίας. Ακόμα και τα «ένδοξα» Ελληνικά στρατά όταν κατέβηκαν σε διαμαρτυρία, δεν ήταν για την υποβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων και την μείωση της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, που τους χάλαγε την «ευημερία».

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ ; ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ;
Σε αυτήν την παγίδα των ΕΥΡΩ μας έχουν εγκλωβίσει και θα μας μιλούν για φόρους, για χαράτσια, για περικοπές και για «ανάκαμψη», ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Γιατί η Τουρκία έχει αρχίσει πολεμικές προετοιμασίες και έχει συγκεντρώσει τα στρατεύματα της στον Έβρο και απέναντι από τα νησιά μας και ενώ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ περιμένουν εντολή να μας επιτεθούν, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ , ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;
Γιατί νομίζετε ότι δεν λένε τίποτα ,από κανένα κανάλι για τις στρατιωτικές προετοιμασίες των Τούρκων, στον Έβρο και στα παράλια της Μικράς Ασίας, απέναντι από τα νησιά μας; Μήπως θυμάστε τις δηλώσεις εκείνου του «Αρταξέρξη», προέδρου των ισλαμιστών μεταναστών, που είχε πεί: «Δεν έχουμε έρθει εδώ για δουλειά. Έχουμε έρθει να πάρουμε τα νησιά σας». Σας είπα, αν δεν ξυπνήσετε ΤΩΡΑ, σε λίγο καιρό θα «ποζάρει» το κεφάλι σας στο χέρι κάποιου ισλαμιστή.
ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ λοιπόν να βγούμε από την παγίδα, και να δούμε τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που ΕΡΧΕΤΑΙ. Γιατί όπως φαίνεται, «χάριν της ειρήνης και της ευημερίας» των άλλων λαών, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να συρρικνωθεί, να πολεμηθεί και να σφαγιαστεί, για να ΧΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί ξεκίνησαν και έρχονται για μας. Έρχονται οι βάρβαροι και οι ισλαμιστές, για να μας κάνουν ότι κάνουν στους Χριστιανούς στην Συρία και στην Αίγυπτο. Όποιος αντιλαμβάνεται τι λέω, να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί την ζωή του και την οικογένεια του. Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι, που έχουν παρατάξει τα στρατεύματα τους από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο, αλλά ειναι και ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και τώρα θα καταλάβουν όλοι, ποιοί και γιατί ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 7000 ευρώ για τον καθένα, για να τους φέρουν στην Ελλάδα. Αυτοί που τους πλήρωσαν και τους έφεραν , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

Οι Τούρκοι μπορεί να παρατάσουν στρατεύματα στον Έβρο, αλλά θα επιτεθούν σε πρώτη φάση ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ στην Ρόδο και στο Καστελόριζο ή στην Κώ, γιατί υπάρχει σχέδιο παράδοσης των νησιών στους Τούρκους, όπως της Κύπρου το 1974.
Οι Τούρκοι είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. Δεν θα τα έβαζαν ΠΟΤΕ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αν ήξεραν ότι θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Όταν όμως ΞΕΡΟΥΝ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε γίνονται «άντρες».

Η προδοσία της Κύπρου το1974 είχε σχεδιαστεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Η αρχή έγινε με την απόσυρση της Ελληνικής μεραρχίας από την Μεγαλόνησο, που αποδυνάμωσε τελείως την άμυνα της Κύπρου. Μετά ακολούθησε η παράταξη των Τουρκικών στρατευμάτων απέναντι από την Κύπρο, όπως και ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΑΣΟΝΤΑΙ απέναντι από τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΗΣΥΧΑΖΑΝ και ΚΟΙΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ Όπως κάνουν και τώρα. Μετά ακολούθησε η εισβολή των Τούρκων, με τα αίσχη τους βιασμούς και τις δολοφονίες των Ελληνοκυπρίων και η ταφόπλακα στην προδοσία , μπήκε με την υπογραφή των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου, και Γεώργιου Μαύρου, (το 1974 πρίν από τις εκλογές της μεταπολίτευσης) που συνυπέγραψαν και οι τρις, σε έγγραφο της Αμερικάνικης πρεσβείας που βρίσκεται μέσα στον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ότι δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά η Ελλάδα για να απελευθερώσει την Κύπρο. Τα αδέλφια μας οι Ελληνοκύπριοι περίμεναν την μητέρα Ελλάδα να τους βοηθήσει και οι «σωτήρες» της Ελλάδος, είχαν υπογράψει την παράδοση του νησιού.
Γι’ αυτό οι Τούρκοι επιτέθηκαν. Ήξεραν ότι οι Έλληνες δεν θα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ της ΚΥΠΡΟΥ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ή την ΚΩ. Η Ρόδος και η Κώς, επίσημα δεν έχουν στο έδαφος τους Ελληνικό στρατό και τα τάγματα της εθνοφρουράς , έχουν αποδυναμωθεί τον τελευταίο χρόνο. Γι’ αυτό και αποτελούν τον πιο εύκολο στόχο. Αλλά γνωρίζω και κάτι ακόμα. Οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Τούρκοι δεν θα επιχειρούσαν τίποτα, αν δεν ήξεραν ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ στρατιωτική ανακατάληψη των νησιών.
Έχουν λάβει δηλαδή ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ, (για να μην πω υπογραφή) ότι δεν θα επιχειρήσει η Ελλάδα στρατιωτική ανακατάληψη των νησιών, μετά από Τουρκική εισβολή.(ότι έγινε με την Κύπρο)
Και το μεγάλο ερώτημα είναι: ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ αυτήν την διαβεβαίωση; Μήπως την έχουν πάρει από αυτόν , που κατά περίεργη «σύμπτωση», το ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ως υπουργός Άμυνας;

Μήπως είναι ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος που ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ως υπουργός εξωτερικών ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος;
Αν ο υπουργός αισθάνεται ότι προσβάλεται η «τιμή» και ο «πατριωτισμός» του, να ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ότι υπάρχει τέτοια συμφωνία μεταξύ του ιδίου και του Αχμέτ Νταβούτογλου, σε επίπεδο υπουργών εξωτερικών, και να ενισχύση την στρατιωτική άμυνα της ΡΟΔΟΥ, ΤΩΡΑ.
4 – Φεβρουαρίου – 2013
O Τούρκος υπ. Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, σε ομιλία του στο Κάϊρο έθεσε θέμα «Τουρκικής μειονότητας» στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
newsit.gr
14 – Φεβρουαρίου – 2013
Μετά από αυτό και χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη Ελληνική αντίδραση, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τότε υπ. Εξωτερικών μεταβαίνει στην Άγκυρα για «συνομιλίες» με τον Νταβούτογλου, που 10 ημέρες πρίν είχε εκφράσει διεκδικήσεις για τα Δωδεκάνησα. Αντί ο «πατριώτης» υπουργός μας, να κάνει διάβημα προς την Τουρκική κυβέρνηση και να τους αγνοήσει, πήγε να «συνομιλήσουν» για τις Τουρκικές διεκδικήσεις στα Δωδεκάνησα και να «προετοιμάσει» την επίσκεψη και την «υπογραφή» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
newsit.gr
Η επίσκεψη Σαμαρά πραγματοποήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, ένα μήνα μετά τις δηλώσεις, μαζί με όλο το υπουργικό συμβούλιο, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση για τις δηλώσεις Νταβούτογλου, που δεν είναι απλές δηλώσεις, αλλά δηλώσεις που ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ εδαφικών διεκδικήσεων.Οι συζητήσεις όπως βλέπουμε σήμερα, ήταν «πολύ επικοδομητικές» για τις ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Το μαρτυράει άλλωστε η συγκέντρωση και οι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ των τουρκικών στρατευμάτων , απέναντι από τα Δωδεκάνησα. Αλλά το μαρτυράνε και οι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ της «Ελληνικής» Κυβέρνησης, που ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ τους Τούρκους με την ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ των νησιών. ΤΟΤΕ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και στις 6 Μαρτίου (δύο ημέρες μετά) δημοσίευσα αυτές τις ερωτήσεις προς τον «Ιούδα» Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
zougla.gr
Σήμερα γνωρίζω ότι δεν παρέδωσαν μόνο το Καστελόριζο, αλλά ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. Θα εισβάλουν στην Ρόδο, γιατί εκεί ανήκουν διοικητικά ΟΛΑ τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ και σε άλλο ένα, στην Κώ ή στο Καστελόριζο. Έτσι για να μην έχει κανένα πρόβλημα η Τουρκία σε όλη την Νότιοδυτική της ΑΟΖ.
Όπως είπα όλες οι προδοσίες έχουν και αρχή και τέλος. Η αρχή έχει γίνει και οι Τούρκοι ετοιμάζουν εισβολή στα Δωδεκανησα. Η Τουρκοπροσκηνημένη κυβέρνηση, έχει συμφωνήσει να παραδώσει τα Ελληνικά νησιά και να μην επιχειρήσει ανακατάληψη ο Ελληνικός στρατός. Και όπως είπα, κατά περίεργη «σύμπτωση», ΑΥΤΟ το ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ο τότε υπουργός εξωτερικών και σημερινός υπουργός Άμυνας , Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Οι Έλληνες στην Ρόδο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ και να σχεδιάσουν την άμυνα του νησιού σε συνεργασία με την εθνοφρουρά ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. Να ενισχύσουν ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ την άμυνα του νησιού και να μην περιμένουν καμία σοβαρή βοήθεια από τον Ελληνικό στρατό, όσο θα παραμένει αυτή η Κυβέρνηση και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ελπίζω και εύχομαι οι Έλληνες αξιωματικοί του στρατού μας, να μην υπακούσουν σε ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ζητείται όμως και ένας Ελληνόψυχος ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ βουλευτής, για να καταθέσει επερώτηση στη Βουλή, για την ανησυχητική συγκέντρωση των Τουρκικών στρατευμάτων απέναντι από τα νησιά μας και ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ γιατί δεν γίνονται ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από Ελληνικής πλευράς;
Δυστυχώς η απάντηση είναι σκληρή. Γιατί κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που έκαναν στην ΚΥΠΡΟ το 1974, πρίν από την εισβολή. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την ΑΜΥΝΑ των νησιών καιΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ και ΚΟΙΜΊΖΟΥΝ τον λαό.
Ο Υφ. Εθνικής Άμυνας που τους μίλησε στην Βουλή για τον πιθανό κίνδυνο Τουρκικής εισβολής, του είπαν οι προδότες να «ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ». Και αυτός , ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ. Και έτσι…… ο κίνδυνος «πέρασε».

ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. Όλα είναι σχεδιασμένα να γίνουν ΤΩΡΑ, μέσα στις επόμενες μέρες αυτού του χρόνου. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ και να το παίξουν «άντρες», αφού ξέρουν ότι δεν θα αντεπιτεθούμε.
Οι προδότες δεν έχουν φύγει ακόμα. Είναι μέσα στην Βουλή. Αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ και αλλάζει τους κανόνες αυτού του βρώμικου «παιχνιδιού».
Τώρα έχουν μόνο ΔΥΟ επιλογές . Ή να θωρακίσουν τα νησιά για να σπάσουν οι Τούρκοι τα μούτρα τους, ή να προσπαθήσουν να ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ και ο μόνος τρόπος για να διαφύγουν είναι ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανεξάρτητα όμως από το τί θα κάνουν οι προδότες, πρέπει ο στρατός και οι Έλληνες πολίτες να οργανώσουν και να ετοιμάσουν την άμυνα των νησιών, ειδικά στην ΡΟΔΟ και την ΚΩ.
Αν το 1974, είχε δημοσιευθεί κάτι παρόμοιο ,που αποκάλυπτε την προδοσία και προειδοποιούσε για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και το γνώριζε ο λαός πρίν γίνει η εισβολή, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Ευελπιστώ λοιπόν, η αποκάλυψη της νέας επιχειρούμενης προδοσίας, που θέλει ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , να θέσει ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ και ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ , τους Έλληνες πατριώτες πολιτικούς (αν υπάρχουν) και τους «καρυδάτους» αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού, για να αποτρέψουμε τους κινδύνους και να αποσοβήσουμε τα χειρότερα για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ.

Ο Τριαδικός Θεός και οι Άγιοι προστάτες του Ελληνικού στρατού, να χαρίζουν σε όλους τους Ορθόδοξους Έλληνες, πνευματική δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και ΠΙΣΤΗ.
Και στην χιλιοπροδομένη μας πατρίδα, να φέρουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
«Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει την γή.
Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη χαίρε ω χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.»

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου