Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μαστίχα Χίου με φθόριο; Κάτι δεν πάει καλά;




















Η ΕΛΜΑ αποφάσισε να μας δηλητηριάσει...προσθέτοντας τοξικό ΦΘΟΡΙΟ στην φυσική (!) μαστίχα Χίου κι έβαλε την ένδειξη μπροστά πιστεύοντας ότι ...θα αυξήσει τις πωλήσεις της.



Όμως το σκέφτηκαν πιο πονηρά κι αφαίρεσαν την ένδειξη από μπροστά και το γράφουν πλέον μόνο από πίσω με γράμματα που ΔΕΝ διαβαζονται.



Είναι τόσο μικρά τα γράμματα πουχώρεσαν 33(!) γραμμές κειμένου σε 5 εκατοστά χαρτί.



Εκεί αναγράφεται ότι περιέχει φθόριο κι ότι ΔΕΝ πρέπει ημερησίως να καταναλώνει κανείς πάνω από 8 τσίχλες. Εννοείται ότι ΔΕΝ εξηγούν τις σοβαρές συνέπειες από την πρόσληψη φθορίου όπως η απώλεια μνήμης κλπ.
Εννοείται επίσης ότι ΔΕΝ μπορούν να υπολογίσουν την πρόσληψη φθορίου από τις οδοντόκρεμες, τα στοματικά διαλύματα και από άλλες φυσικές πηγές.
Κι όλα αυτά σε ένα προϊόν που καταναλώνουν νεαρά άτομα και το οποίο πωλείται στα περίπτερα κι όχι στα φαρμακεία.
Φθόριο με το ζόρι από τις οδοντόκρεμες για να εξαπλωθεί η νόσος Alzheimer στο μέγιστο βαθμό και τώρα από τη "φυσική" μαστίχα Χίου.
Το φθόριο είναι ΤΟΞΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ της αλουμινοβιομηχανίας και στις αποικίες των τοκογλύφων όπως οι ΗΠΑ και η Αγγλία προστίθεται ακόμα και στο νερό της βρύσης, το γάλα και τα μαγειρικό αλάτι...για να μην ξεφύγει κανείς από την υποχρεωτική "θεραπεία".


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου