Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βροχή Αραχνών στη Βραζιλία Κυριολεκτικά! (BINTEO)

























Αυτή η ιστορία βγαίνει για όποιον διαμαρτύρεται για το καιρό ή για τις καταστροφές στις γεωργικές καλλιέργειες. Ξέρετε το ρητό "Πάντα υπάρχει κάποιος σε χειρότερη θέση από εσένα";
Λοιπόν, αν ζούσατε στη Βραζιλία, θα μπορούσατε να είστε σε χειρότερη θέση από κάποιους άλλους...ειδικά αν έχετε έστω και μια μικρή περίπτωση αραχνοφοβίας. Επιπλέον πολλές φίλες αναγνώστριες ίσως παρακαλούσαν για μια βροχή γνήσιων αντρών...Εδώ όμως έχουμε αράχνες.



Αποδεικνύεται ότι ένα συγκεκριμένο είδος αράχνης κυριολεκτικά έπεσε από τον ουρανό στη βραζιλιάνικη πόλη του Santo Antonio da Platina. Η Social Spider παίρνει το όνομά της από τον τρόπο που συνεργάζονται μαζί για να πιάσουν το θήραμα με την ύφανση «ιστών σε φύλλα», που εκτείνονται σε όλη τα δέντρα ως ένα είδος δικτύου. Λοιπόν, αυτή το Φεβρουάριο του 2013 μερικές από τις αράχνες μετεγκαταστάθηκαν από τα δέντρα στις τηλεφωνικές κολώνες και άρχισαν να πέφτουν πάνω στα κεφάλια των κατοίκων της περιοχής. Εμείς δεν μιλάμε για μικροσκοπικές αράχνες ούτε για λίγες αράχνες...αυτά τα κορόιδα είναι αρκετά μεγάλα για να σας φρικάρουν.

Εδώ είναι τα βίντεο από την νεροποντή αραχνών (που θα έπρεπε να φυλάτε τα κεφάλια σας όλη ημέρα), τραβήχτηκαν από κατοίκους του Santo Antonio da Platina. Απολαύστε τους εφιάλτες σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου