Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη




Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική Τουρκία συνεχίζει την γενοκτονία στην Συρία αλλά και το Ιράκ.


Από εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφράτη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες έχει αποστραγγιστεί από το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


Προφανώς ο λαός της Συρίας και του Ιράκ δεν συνιστά “ανθρωπότητα” με τους όρους που έχουν θέσει οι απάνθρωποι υπερεθνικοί εκτελεστές.


Φυσικά, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι αιτία πολέμου, τόσο απέναντι στο Ιράκ, όσο απέναντι και στη Συρία. Και η κυβέρνηση Ερντογάν γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις επιπτώσεις αυτής της απόφασης, πέρα από ό,ποια δικαιολογία προβάλει το επόμενο διάστημα για "αναγκαστική" φραγή στην ροή του Ευφράτη ποταμού, η οποία όμως γίνεται καταστροφική για τις υπόλοιπες χώρες μέσα από τις οποίες ρέει ο συγκεκριμένος ποταμός...


Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως να λειτουργήσει καταλυτικά ως πυροκροτητής στην ευρύτερη περιοχή...

Τέλος, θυμόμαστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:

"Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της τουρκίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου