Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ και το Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης








(Επιτροπή των 300 ανατρεπτικου σώματος)


Αυτή η ομάδα οργανώθηκε το 1968 από τον Όμιλο Μοργκεντάου με σκοπό την επιτάχυνση των σχεδίων για να έχουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη στο χώρο από το έτος 2000. Η Λέσχη της Ρώμης αναπτύξει ένα σχέδιο για να χωρίσει τον κόσμο σε δέκα περιοχές ή βασίλεια.























Το 1976, οι Ηνωμένες Πολιτείες Καταστατικού της Λέσχης της Ρώμης (USACOR) ιδρύθηκε με σκοπό να τερματιστεί η λειτουργία της οικονομίας των ΗΠΑ σταδιακά. Η Εποχή Technetronic Χένρι Κίσινγκερ ήταν τότε, και εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην υπηρεσία του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων, μέλος της Λέσχης της Ρώμης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.

Ο ρόλος του Κίσινγκερ στην αποσταθεροποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω των τριών πολέμων, στη Μέση Ανατολή, την Κορέα και το Βιετνάμ, είναι καλά γνωστος, όπως είναι ο ρόλος του στον πόλεμο του Κόλπου, στον οποίο ο στρατός των ΗΠΑ ενήργησε ως μισθοφόροι για την επιτροπή των 300 για την άσκηση του Κουβέιτ πίσω υπό τον έλεγχό της και ταυτόχρονα πραγματοποιούν παράδειγμα από το Ιράκ, έτσι ώστε άλλα μικρά έθνη δεν θα έμπαιναν στον πειρασμό να εργαστούν γιατην δική τους μοίρα. Η Λέσχη της Ρώμης, μετά από την επιτροπή των 300 παραγγελιών για την εξάλειψη Γενική ul Haq, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να θυσιάσει τη ζωή του αριθμού των στρατιωτών των ΗΠΑ στο αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένου και μιας ομαδας αμερικανικού στρατού Άμυνας Υπηρεσίας Πληροφοριών με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Herber Wassom. Ο γενικος ul Haq είχε προειδοποιηθεί από την τουρκική μυστική υπηρεσία να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο, όπως ο ίδιος είχε ως στόχο για ένα mid-air βομβαρδισμό. Με αυτό κατά νου, ul Haq πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ομάδα του ως «ασφαλιστήριο συμβόλαιο», όπως σχολίασε στον εσωτερικό κύκλο συμβούλων του.

Λέσχη της Ρώμης και χρηματοδότες του κάτω από τον τίτλο του Γερμανικού Ταμείου Μάρσαλ ήταν δύο πολύ οργανωμένη συνωμοτικά φορείς που λειτουργούν υπό την κάλυψη του Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) και ότι η πλειοψηφία απο στελέχη της Λέσχης της Ρώμης αντλήθηκαν από το ΝΑΤΟ. Η Λέσχη της Ρώμης διατυπώνεται σε όλα όσα ισχυρίστηκε το ΝΑΤΟ, όπως και τις πολιτικές της, μέσω των δραστηριοτήτων της Επιτροπής των 300 μελών,ο Λόρδος Carrington, μπόρεσε να διασπάσει το ΝΑΤΟ σε δύο παρατάξεις, μια πολιτική (αριστερή πτέρυγα) ομάδα δύναμης και πρώην στρατιωτική συμμαχία του. Η Λέσχη της Ρώμης είναι ακόμα μια από τις σημαντικότερες ξένες πολιτικες εξοπλισμών της επιτροπής των 300, και η άλλη είναι τα μέλη της Λέσχης. Είχε βάλει μαζί το 1968 από τον σκληρό πυρήνα των μελών της αρχικής ομάδας Μοργκεντάου βάσει ενός τηλεφωνήματος που από τα τέλη του Aurellio Peccei για μια νέα και επείγουσα αυτοκίνητο να επιταχύνει τα σχέδια της κυβέρνησης Ένας κόσμος που ονομάζεται τώρα Παραγγελία του Νέο Κόσμου . Peccei στην κλήση του απάντησαν από τους πιο ανατρεπτικους "σχεδιαστές για το μέλλον" προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Σουηδία, Βρετανία, την Ελβετία και την Ιαπωνία απ΄οπου θα μπορούσε να συγκεντρώσει.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1968-1972, Η Λέσχη της Ρώμης έγινε μια συνεκτική οντότητα της νέας επιστήμης επιστήμονες, της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον για το σχεδιασμό και μεταξύ των εθνικιστών της κάθε λωρίδας. Ως ένας εκπρόσωπος έθεσε, «Γίναμε Coat Ιωσήφ με πολλά χρώματα." Peccei βιβλίο του "ανθρώπινη ποιότητα» αποτέλεσε τη βάση του δόγματος που εγκρίθηκε από την πολιτική πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Peccei επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου του Ατλαντικού Ινστιτούτου για τρεις δεκαετίες, ενώ ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Motor Company Giovanni Agnellis ». Agnelli, μέλος της αρχαίας οικογένειας ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ιταλικής αριστοκρατίας με το ίδιο όνομα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της επιτροπής των 300. Έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αναπτυξιακά έργα στη Σοβιετική Ένωση.

Η Λέσχη της Ρώμης είναι μια συνωμοτική οργάνωση ομπρέλα, ένας γάμος μεταξύ των αγγλοαμερικανικών χρηματοδότων και τις παλιές οικογένειες Μαύρης Αρχοντιάς της Ευρώπης, ιδιαίτερα η λεγόμενη «αριστοκρατία» του Λονδίνου, της Βενετίας και της Γένοβας. Το κλειδί για τον επιτυχή έλεγχο του κόσμου είναι η ικανότητά τους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται άγρια οικονομική ύφεση και τελικά κατάθλιψη. Η επιτροπή των 300 εμφανίσεις με την κοινωνική σπασμούς σε παγκόσμια κλίμακα, που ακολουθείται από κατάθλιψη, ως τεχνικό μαλάκωμα-για να έρθουν τα μεγαλύτερα πράγματα , ως κύρια μέθοδο για τη δημιουργία μαζών των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που θα γίνει "κράτος πρόνοιας" παραλήπτες του του μέλλοντος.

Η επιτροπή φαίνεται να βασίζετε σε μεγάλο μέρος των σημαντικών αποφάσεων που επηρεάζουν την ανθρωπότητα του στη φιλοσοφία του πολωνου αριστοκράτη, Felix Dzerzinski, ο οποίος θεωρείται ως ανθρωπότητα να είναι ελαφρώς πάνω από το επίπεδο των βοοειδών. Ως στενός φίλος του στις βρετανικές μυστικές πράκτορας Σίδνεϊ Reilly (Reilly, ήταν στην πραγματικότητα ο ελεγκτής Dzerzinski του κατά τα πρώτα χρόνια της μπολσεβίκικης επανάστασης του), που συχνά εμπιστεύτηκε στον Reilly κατά περιόδους κατανάλωσης του.Ο Dzerzinski ήταν, φυσικά, το θηρίο που έτρεξε στο κόκκινο την συσκευή τρόμου. Είπε κάποτε ο Reilly, ενώ οι δύο ήταν σε μια ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση, ότι "Ο άνθρωπος δεν έχει καμία σημασία. Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν τον λιμοκτονήσουν. Αρχίζει να τρώει τους νεκρούς συντρόφους του για να μείνει ζωντανος. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του επιβίωση . Αυτό είναι το μόνο που μετράει.

Όλη η ουσία του Σπινόζα είναι πολλά σκουπίδια. "Όσον αφορά τον Τρίτο Κόσμο, η Λέσχη των Harland Ρώμης Κλίβελαντ συνέταξε έκθεση η οποία ήταν το ύψος του κυνισμού. Εκείνη την εποχή ο Κλίβελαντ ήταν στο Ηνωμένο Πρέσβης Πολιτείες στο ΝΑΤΟ. Ουσιαστικά, το χαρτί είπε ότι θα ήταν μέχρι και χώρες του Τρίτου Κόσμου να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιους πληθυσμούς θα πρέπει να εξαλειφθούν Peccei Όπως έγραψε αργότερα (με βάση την έκθεση του Κλίβελαντ):. "Χαλασμένος από αντικρουόμενων πολιτικών των τριών μεγάλων χωρών και συνασπισμών, περίπου Μπάλωσαν εδώ και εκεί την υφιστάμενη διεθνής οικονομική τάξη είναι εμφανώς εκτός έρχονται στις ραφές .... Η προοπτική για την αναγκαιότητα της προσφυγής σε διαλογή να αποφασίσει ποιος πρέπει να σωθεί, είναι μια πολύ ζοφερή πραγματηκότητα Αλλά, αν δυστυχώς, τα γεγονότα θα πρέπει να έρθει σε ένα τέτοιο πέρασμα, το δικαίωμα να λάβει τις σχετικές αποφάσεις δεν μπορούν να αφεθούν σε λίγα έθνη, επειδή θα προσφέρονται σε δυσοίωνη εξουσία πάνω στη ζωή των πεινασμένων του κόσμου.

ΠΗΓΗ

10390455_10202953560833585_1352941774050031289_n

Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης της Ρώμης



………………………………..

Έρευνα: Γιάννης Καλογερόπουλος

………………………………………………………………………………..

http://www.clubofrome.gr/members.html

Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης της Ρώμης

Μέλη

Λευτέρης Αντωνακόπουλος , Πρόεδρος , ΕΛΙΝ Βιοκαύσιμα - ιδρυτικό Μέλος

Δρ Ευαγγελία Αρβανιτάκη , DDS ιδρυτικό Μέλος

Καθηγήτρια Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη , Πρόεδρος και Ιδρύτρια , Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής ιδρυτικό Μέλος

Κώστας Μπακούρης , Πρόεδρος , Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδα

Πρέσβης κ. Ιωάννης Μπουρλογιάννης Τσαγγαρίδης , Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου , Κωνσταντίνος Καραμανλής Ινστιτούτο για τη Δημοκρατία ιδρυτικό Μέλος

Στέφανος Κωστόπουλος, Πρόεδρος , η Προοπτική Διερεύνηση Α.Ε. και f . Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου ιδρυτικό Μέλος

Δημήτρης Δημόπουλος , Επιχειρηματίας ιδρυτικό Μέλος

Ο καθηγητής Χρήστος Ευθυμιόπουλος , Ερευνητής στο Κέντρο Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών , Ακαδημία Αθηνών ιδρυτικό Μέλος

Γιώργος Ενεπεκίδου , Οικονομολόγος ιδρυτικό Μέλος

Αχιλλέας Έξαρχος , Πρέσβης

Θέμις Χατζηγιάννη , Εφοπλιστής / καλλιτέχνης ιδρυτικό Μέλος

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος θεσμική κράτη
Εκπροσωπούμενη από τον καθηγητή Νικόλαος Μουσιόπουλος , Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , Καθηγητής Μηχανολόγων Μηχανικών , Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Γεώργιος Κασιμάτης , Επικεφαλής του EuroparlTV , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ιδρυτικό Μέλος

Καίτη Κυριακοπούλου, Επίτιμος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , η S & B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
ιδρυτικό Μέλος

Οδυσσέας Κυριακόπουλος , Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , η S & B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
ιδρυτικό Μέλος

Ο Βασίλης Λαοπόδης , Πρόεδρος , της Αδριατικής και του Ιονίου , της Ευρώπης των Πολιτισμών Φόρουμ
ιδρυτικό Μέλος

Ο Δρ Νικόλαος Λιάσης , Ιατρική Ιατρός – Ακτινολόγος – Αγγειολόγος Συνταγματάρχης ( RT )

Χαράλαμπος ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ , Marketing και Επικοινωνίας Σύμβουλος ιδρυτικό Μέλος

Λυδία Nieuwoudt , Επιχειρηματικής Ανάπτυξης , Μάρκετινγκ και Νέες Τεχνολογίες εμπειρογνωμόνων

Αντώνης Νίνος , Επιχειρηματίας

John Παγίδας , Επιχειρηματίας ιδρυτικό Μέλος

Ελένη Παπαδημητρίου , Βιολόγος ιδρυτικό Μέλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος , βουλευτής του Σουηδικού Κοινοβουλίου , Πρώτος Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ελληνικής Διακοινοβουλευτικής Ένωσης ιδρυτικό Μέλος

Ο Δρ Φώτης Παπαθανασίου , Γενικός Διευθυντής , Β & Μ Θεοχαράκη

Τάσος Φιλιππάκος , f . Διευθύνων Σύμβουλος , Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε.

Νότης ΠΙΚΡΟΣ , Επιστήμονας

Ανδρέας Ποταμιάνος , Πλοιοκτήτης

Δημήτρης Ραντόπουλος , f . Πρόεδρος , Ελληνο- Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρυτικό Μέλος

Δημήτρης Sarackakis , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος , Sarackakis Group of Companies ιδρυτικό Μέλος

Ο Δρ Σπύρος Σπύρου , f . Αντιπρόεδρος , Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Αθηνών ιδρυτικό Μέλος

Καθηγητής Κωνσταντίνος Στεφάνου , Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών ιδρυτικό Μέλος

Καθηγητής Γεώργιος Στουρνάρας , καθηγητής Υδρογεωλογίας και Τεχνικής Γεωλογίας , Πανεπιστήμιο Αθηνών

Καθηγητής Ιωάννης Στουρνάρας , ο υπουργός Οικονομικών , Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής , Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών ( ΙΟΒΕ )
ιδρυτικό Μέλος

Ιωάννης Τζεν , KEDR Bank Επίσημος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Ευρώπη ιδρυτικό Μέλος

Δρ Στέφανος Τσολακίδης , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος , ΚΛΕΟΣ Α.Ε. ιδρυτικό Μέλος

Manouella Βαρδινογιάννης , Επιχειρηματίας

Ειρήνη Βασιλοπούλου , Επιχειρηματίας

Αλέξανδρος Βραχνός , Μεταλλουργός Μηχανικός , Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων
ιδρυτικό Μέλος

Ανδρέας Ζαΐμης , Δικηγόρος και f . Έλληνας υπουργός Υπουργικού Συμβουλίου ιδρυτικό Μέλος

Καθηγητής Αρθούρος Ζερβός , Kevine Ako

………………………………………………………………………….

Hellenic Chapter of the Club of Rome
Greek

Members

Lefteris Antonacopoulos, President, ELIN-Biofuels
Founding Member

Dr. Evangelia Arvanitakis, DDS
Founding Member

Professor Agni Vlavianos Arvanitis, President and Founder, Biopolitics International Organisation
Founding Member

Costas Bakouris, Chair, Transparency International Greece

Ambassador Ioannis Bourlogiannis Tsangaridis, Member of the Board, Constantinos Karamanlis Institute for Democracy
Founding Member

Stefanos Costopoulos, Chairman, Foresight S.A. and f. Chairman of the Hellenic-American Chamber of Commerce
Founding Member

Dimitris Dimopoulos, Entrepreneur
Founding Member

Professor Christos Efthymiopoulos, Researcher at the Centre for Astronomy and Applied Mathematics,
Academy of Athens
Founding Member

George Enepekides, Economist
Founding Member

Achilleas Exarchos , Ambassador

Themis Hatzigianni, Shipowner / Artist
Founding Member

International Hellenic University
Institutional Member
Represented by Professor Nicolas Moussiopoulos, Vice President of the Governing Board, Professor of Mechanical Engineering, Aristotle University of Thessaloniki

George Kasimatis, Head of EuroparlTV, European Parliament
Founding Member

Kitty P. Kyriacopoulos, Honorary Chairman of the Board, S&B Industrial Minerals S.A.
Founding Member

Odysseas Kyriacopoulos, Chairman of the Board, S&B Industrial Minerals S.A.
Founding Member

Dr. Vassilis Laopodis, President, Adriatic and Ionian Chapter, Europe of Cultures Forum
Founding Member

Dr. Nikolaos Liasis, Medical Physician – Radiologist-Angiologist Colonel (R.T.)

Haralambos Mavridopoulos, Marketing and Communications Consultant
Founding Member

Lydia Nieuwoudt, Business Development, Marketing and New Technology Expert

Antonis Ninos, Entrepreneur

John Pagidas, Entrepreneur
Founding Member

Helen Papadimitriou, Biologist
Founding Member

Nikos Papadopoulos, Member of the Swedish Parliament, First Vice President of the World Hellenic Interparliamentary Union
Founding Member

Dr. Fotis Papathanasiou, General Manager, B&M Theocharakis Foundation

Tassos Philippakos, f. Chief Executive Officer, Hellenic Aerospace Industry S.A.

Notis Pikros , Computer Scientist

Andreas Potamianos, Shipowner

Dimitris Randopoulos, f. Chairman, Hellenic-British Chamber of Commerce
Founding Member

Dimitris Sarackakis, Chairman and CEO, Sarackakis Group of Companies
Founding Member

Dr. Spyros Spyrou, f. Vice-Chairman, Athens Red Cross Hospital
Founding Member

Professor Constantine Stefanou, Panteion University Athens
Founding Member

Professor George Stournaras, Professor of Hydrogeology and Engineering Geology, University of Athens

Professor Ioannis Stournaras, Minister of Finance, Professor of Economics, University of Athens and Director General, Foundation of Economic and Industrial Research (IOBE)
Founding Member

Ioannis Tzen, KEDR Bank Official Representative for Greece and Europe
Founding Member

Dr. Stefanos Tsolakidis, Chairman and CEO, KLEOS S.A.
Founding Member

Manouella Vardinoyiannis, Entrepreneur

Irene Vassilopoulou, Entrepreneur

Alexandros Vrachnos, Metallurgical Engineer, Advisor to the General Secretary for Public Works
Founding Member

Andreas Zaimis, Lawyer and f. Greek Cabinet Minister
Founding Member

Professor Arthouros Zervos, Kevine Ako

http://tektonismos.blogspot.gr/2012/09/umsoi.html
http://www.gmna.gr/
εγ. Στοά των Ελευθεροτεκτόνων, Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος
Ύπατο Συμβούλιο του 33ου για την Ελλάδα (ΥΜΤ. Ραούλ Ντε Σιγούρα)
Grand Masonic Orient of Ireland
Grand Lodge of the State of Israel
Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Αρχαίου και Αποδεκτού Σκωτικού Τύπου
Grand Lodge HISTRIA- ROMANIA
Masonic Press
Centro Ibérico de Estudios Masónicos (CIEM)
GRAN LOGGIA D’ITALIA UMSOI
Agenzia Massonica Italiana – A.M.I
Grand Lodge of British Columbia and Yukon
Grand Masters of Masons in North America
Blog Tektonismos www.tektonismos.blogspot.com
Blog www.filotektonvolos.blogspot.com

………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου