Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HAARP.
Η ερευνητής και επιστήμονας Lauren Moret έχει υπηρετήσει στα εργαστήρια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Lawrence Livermore National Laboratory(LLNL) σε μυστικές πυρηνικές εγκαταστάσεις σε περιοχές στις οποίες είχαν προγραμματισμό και τον σχεδιασμό, ακόμη και σήμερα για τα όπλα και προηγμένες μελέτες για τον έλεγχο των μαζών.
Σε αυτό το 
ανατριχιαστικο βίντεο  η  επιστήμονας εξηγεί:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάστηκαν με την Βρετανία για τη « MK Ultra », το αγγλικό τμήμα του έργου που ονομάστικε ι" Tavistock " .
Αυτές οι δύο χώρες έκαναν πειράματα εντελώς παράνομα και έχουν απαχθεί και άνθρωποι οπως και παιδιά, επίσης χρησιμοποιούσαν στρατιωτικό προσωπικό όπως τα ινδικά χοιρίδια σε αυτό το μυστικό πρόγραμμα ελέγχου του νου.
Για το έργο αυτό η CIA εχει στην κατοχή της ορισμένα γραφεία που χρησιμοποιούνται όπως στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Αυτό ήταν το νέο Σχέδιο Μανχάταν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και το όνομα του οποίου ονομάζεται HAARP .
Κάναμε πειράματα με μια αποικία των πιθήκων σε ένα αγρόκτημα που βρίσκεται στο Lawrence Livermore National Laboratory (LLNL).
Εκεί ήταν το πρωτότυπο για το σχέδιο κεραίας HAARP για τη μετάδοση και τον  ελέγχο του μυαλό , αυτό στη συνέχεια διαβιβάστηκε σε μεγαλύτερη κεραία. Οι ΗΠΑ έχουν την μεγαλύτερη κεραία τους στην Αλάσκα
Οι Ρώσοι ήταν μυστικοί εταίροι κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ήταν ψευτο-εχθροί δεν ήταν εχθροί. Η έβδομη μεγαλύτεροι πομποί είναι στη Ρωσία.
Αυτή η τεχνολογία « MK Ultra »είναι σε όλες τις τηλεοπτικές συνδέσεις, τηλέφωνο, δίκτυο, στην κεραίες της αστυνομίας, κλπ..Αυτό το σύστημα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
Αυτό που έχουν κάνει είναι να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία ως ένα όπλο σε κάθε τι που κάνει τη ζωή μας άνετη: ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, τηλεόραση. Αυτό είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί έναντι των πολιτών, αλλά αυτό είναι κάτι που το άτομο δεν μπορεί να παρατηρήσει
.
Για τα πειράματα που έγιναν σε αυτά τα κτίρια
Βάζουν τα παιδιά και τους ενήλικες που απαγαγουν σε κλουβιά, όπως πιθήκους και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή βάζουν τα καλώδια μέσα στο κρανίο το οποίο είχουν τις κεραίες τους. Ετσι προκαλείται απώλεια μνήμης ή προσωπικότητας διαγραφούν γ
ια να επαναπρογραμματιστούν για τη δημιουργία ρομπότ δολοφόνους ή ρομπότ που κατά το χρόνο που προκλήθηκαν από ένα "βασικό μήνυμα" που εκπέμπονται μηνύματα? 
Ήταν επίσης αγγελιοφόροι των απόρρητων πληροφοριών.
 Φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι ήταν εντελώς απληροφόρητοι για το τι έκαναν. Ακόμα και απο το Πολεμικό Ναυτικό ήταν πολύ που συμμετέχουν σε αυτό το έργο.
Σήμερα το νέο Σχέδιο Μανχάταν απλώνεται μέσα στο χώρο, τον αέρα, το νερό, τη γη και αποτελείται από ένα ηλεκτρομαγνητικό ολοκληρωμένο ισχυρό όπλο που δεν μπορεί να παράγει μόνο έναν παγκόσμιο έλενχο του μυαλού, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει υπόγειους σεισμούς .
Μπορείτε να δείτε τα σύννεφα που έρχονται από τη θάλασσα; 
Τα σύννεφα δεν είναι αλήθινα, αλλά δημιουργούνται από τον στρατό.
 Ο στρατός δημιουργεί chemtrails με αεροπλάνα για να μελετήσει την επίδραση του Haarp, που παρατηρούνται από δορυφόρους για να μελετήσει την διάδοσή τους στην επιφάνεια της γης. 
Αυτές οι διαδρομές περιέχουν μέταλλα, χημικά, ανθρώπινα κύτταρα πλάσματος, ιοί, βακτήρια, ραδιενεργά σωματίδια. 
Αυτά τα πράγματα ψεκάζονται όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο, σε κάθε έθνος.
Ο κύριος στόχος για όλα αυτά είναι τα παιδιά μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 14 Ιουνίου του 2009:


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ :http://lavocedelgarda.wordpress.com/

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου