Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους όπως και τα φυτάΜία ερευνητική ομάδα βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Bielefeld έχει κάνει μια πρωτοποριακή ανακάλυψη που αποδεικνύει ότι τα φυτά μπορούν να αντλήσουν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας από άλλα φυτά. Το εύρημα αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον της βιοενέργειας παρέχοντας τελικά τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνθρωποι αντλούν την ενέργεια από τους άλλους με τον ίδιο τρόπο.


Μέλη της ερευνητικής ομάδας βιολογίας του καθηγητή Δρ.Olaf Kruse έχουν επιβεβαιώσει για πρώτη φορά ότι ένα φυτό, η πράσινη άλγη Chlamydomonas reinhardtii, εμπλέκεται όχι μόνο στη φωτοσύνθεση, αλλά έχει επίσης μια εναλλακτική πηγή ενέργειας: μπορεί να αντλήσει ενέργεια από άλλα φυτά. Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν αυτή την εβδομάδα στο ηλεκτρονικό περιοδικό Nature Communications που δημοσιεύθηκε από το διάσημο περιοδικό Nature.
Τα λουλούδια χρειάζονται νερό και φως για να αναπτυχθούν και οι άνθρωποι δεν είναι διαφορετικοί. Το φυσικό μας σώμα είναι σαν σφουγγάρι, απορροφά το περιβάλλον. "Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που αισθάνονται άβολα σε συγκεκριμένες ομάδες ρυθμίσεων, όπου υπάρχει ένα μείγμα ενέργειας και συναισθημάτων", δήλωσε η ψυχολόγος και ενεργειακή θεραπεύτρια Δρ.Olivia Bader-Lee.

Τα φυτά φωτοσυνθέτουν το διοξείδιο του άνθρακα, το νερό και το φως. Σε μια σειρά πειραμάτων, ο καθηγητής Δρ.Olaf Kruse και η ομάδα του καλλιεργεί τον μικροσκοπικό μικρό πράσινο φύκι Chlamydomonas το είδος reinhardtii και παρατήρησαν ότι όταν έρχονται αντιμέτωπα με την έλλειψη ενέργειας, αυτά τα μονοκύτταρα φυτά μπορούν να αντλήσουν ενέργεια από γειτονικά λαχανικά με τη μορφή κυτταρίνης. Το φύκι εκκρίνει ένζυμα (τα λεγόμενα ένζυμα κυτταρίνης) που «χωνεύουν» την κυτταρίνη, σπάζοντας την σε μικρότερα συστατικά της ζάχαρης. Αυτά στη συνέχεια μεταφέρονται μέσα στα κύτταρα και μετατρέπονται σε μια πηγή ενέργειας: το φύκι μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συμπεριφορά έχει επιβεβαιωθεί σε φυτικό οργανισμό», λέει ο καθηγητής Kruse. «Αυτά τα φύκια που μπορούν να αφομοιώσουν την κυτταρίνη έρχονται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενο βιβλίο. Σε κάποιο βαθμό, αυτό που βλέπουμε είναι φυτά τρώνε φυτά». Επί του παρόντος, οι επιστήμονες μελετούν κατά πόσον ο μηχανισμός αυτός μπορεί επίσης να βρεθεί σε άλλους τύπους άλγης. Προκαταρκτικά ευρήματα δείχνουν ότι αυτή είναι η μόνη περίπτωση.

"Όταν οι ενεργειακές μελέτες γίνουν πιο προηγμένες τα επόμενα χρόνια, θα δούμε, τελικά, αυτό να μεταφράζεται στους ανθρώπους, επίσης," δήλωσε η Bader-Lee. "Ο ανθρώπινος οργανισμός μοιάζει πολύ με ένα φυτό, καταναλώνει την απαραίτητη ενέργεια για να τροφοδοτήσει συναισθηματικές καταστάσεις και αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα ουσιαστικά ή να προκαλέσει αυξήσεις της κορτιζόλης και τα κύτταρα να διασπαστούν ανάλογα με την συναισθηματική σκανδάλη."
Η Bader-Lee υποδηλώνει ότι το πεδίο της βιοενέργειας πλέον ολοένα και εξελίσσεται και ότι οι μελέτες για το φυτικό και ζωικό κόσμο θα μεταφραστούν σύντομα και να επιδείξουν ποια ενέργεια οι μεταφυσικοί γνωρίζουν όλο τον καιρό -ότι οι άνθρωποι μπορούν να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλον απλώς μέσω μεταφοράς ενέργειας ακριβώς όπως τα φυτά κάνουν. "Οι άνθρωποι μπορούν να απορροφήσουν και να θεραπεύσουν μέσα από άλλους ανθρώπους, ζώα και κάθε μέρος της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος που το να είσαι στη φύση είναι συχνά ενθαρρυντικό και αναζωογονητικό για τόσους πολλούς ανθρώπους", κατέληξε.

Εδώ παρουσιάζουμε πέντε εργαλεία ενέργειας για να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το χώρο σας και να αποτρέψετε τις απορροφήσεις ενέργειας, ενώ απελευθερώνετε την ενέργεια των ανθρώπων:
1. Μείνετε στο κέντρο και γειωμένοι. Αν είστε στο κέντρο μέσα στον πνευματικό εαυτό σας (αντί του αναλυτή ή του εγώ σας) θα νιώσετε αμέσως, όταν κάτι μετακινείται στο χώρο σας. Εάν είστε πλήρως γειωμένοι, μπορείτε εύκολα να απελευθερώσετε την ενέργεια και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων κάτω από το καλώδιο γείωσης σας με την πρόθεσή σας.

2. Να είστε σε μια κατάσταση της μη-αντίστασης.Κολλάμε σε αυτό αντιστεκόμαστε. Αν αισθάνεστε άβολα γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια ομάδα, μην πηγαίνετε με αντίσταση ως τρόπο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, καθώς αυτό θα κρατήσει μόνο την εξωτερική ενέργεια κολλημένη στο χώρο σας. Μετακινηθείτε σε μια κατάσταση μη-αντίστασης με το να φαντάζεστε ότι το σώμα σας είναι ξεκάθαρο και διάφανο σαν καθαρό γυαλί ή νερό. Με αυτό τον τρόπο, αν κάποιος ρίχνει κάποια κακή ενέργεια σε σας, θα περάσει ακριβώς από μέσα σας και θα φύγει.

3. Να κατέχετε τον προσωπικό χώρο της αύρα σας. Ο καθένας μας έχει μια δυναμική αύρα που περιβάλλει το σώμα μας. Αν δεν κατέχουμε αυτό το προσωπικό χώρο είμαστε ευάλωτοι σε ξένες ενέργειες που εισέρχονται. Αποκτήστε επίγνωση των ορίων της αύρα σας (περίπου το μήκος ενός μπράτσου μακριά από το σώμα σας σε όλη την απόσταση γύρω, πάνω και κάτω), ως έναν τρόπο για να αγοράσετε τον προσωπικό σας χώρο.

4. Δώστε στον εαυτό σας έναν ενεργειακό καθαρισμό. Το χρυσό χρώμα έχει μεγάλη δόνηση η οποία είναι χρήσιμη για την εκκαθάριση της ξένης ενέργειας. Φανταστείτε ένα χρυσό ντους στην κορυφή της αύρας σας (λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σας) και να ανοίξτε το να τρέξει, επιτρέποντας στη καθαρή χρυσή ενέργεια να ρέει μέσα από την αύρα σας και το χώρο του σώματος σας και αφεθείτε στη γείωση σας. Θα αισθανθείτε αμέσως να είστε καθαροί και ανανεωμένοι.

5. Καλέστε πίσω την ενέργειά σας. Όταν έχουμε την ενέργειά μας σε δικό μας χώρο υπάρχει λιγότερος χώρος για την ενέργεια των άλλων για να εισέλθει σε μας. Αλλά, όπως επικεντρωνόμαστε σε άλλους ανθρώπους και έργα, μερικές φορές σκορπάμε την ενέργεια μας γύρω στο περιβάλλον. Δημιουργήστε μια εικόνα ενός καθαρού χρυσού ήλιου αρκετά μέτρα πάνω από το κεφάλι σας και αφήστε το να είναι ένας μαγνήτης, που προσελκύει όλη την ενέργειά σας πίσω σ' αυτό (και εξαγνίζοντας την σε χρυσή ενέργεια). Έπειτα, φέρτε το κάτω από την κορυφή της αύρας σας και στο χώρο του σώματος σας, απελευθερώνοντας την ενέργεια σας πίσω στο προσωπικό σας χώρο.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου