Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η Σαηεντολογία στα Βαλκάνια << BUL_GR_A_VIA>>





























BUL_GR_A_VIA

Το έργο BUL_GR_A_VIA είναι η 
προσπάθεια που ξεκίνησε η Σαηεντολογία για  να αποκτήσει τον έλεγχό  μια περιοχή των Βαλκανίων που περιλαμβάνονται Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αλβανία και την πρώην Γιουγκοσλαβία, ώστε να δημιουργηθεί μια ασφαλή γεωγραφική επικράτεια (αν όχι ένα κράτος Scientology), από την οποία να λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ελάχιστη διαταραχών. Τα έγγραφα δείχνουν, οι προσπάθειες τους ξεκίνησαν στα τέλη του 1992 και γύρω στον Δεκέμβριο έπαιρναν σχήμα.

Η Αλβανία, προφανώς, ήταν η πρώτη χώρα που  επιλεγεί, δεδομένου ότι τα εσωτερικά της προβλήματα, θα αποσταθεροποιηθεί, γεγονός που το καθιστά εύκολο στόχο, ψάχνει για οποιαδήποτε βοήθεια για να σταθεί στα πόδια της. 

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Σαηεντολογικών Επιχειρήσεων (WISE) ήταν το εργαλείο της διαποτιζόμενης Σαηεντολογίας και πολύ κατανοητό, δεδομένου ότι για μια μυστική επιχείρηση της κλίμακας αυτής.

Το σχέδιο αναφέρει τα ακόλουθα πεδία δραστηριότητας:

Ίδρυση του ΑΛΒΑΝΙΑ BUILDING & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ABT να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομικών υλικών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μονάδων παραγωγής μαρμάρου, σωληνώσεις, τσιμέντο, κιμωλία, κλπ.
Ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής τράπεζας στην Αλβανία, επισημαίνοντας ότι «η άδεια από την Τράπεζα της Αλβανίας είναι να ληφθούν εύκολα για WISE μέλη».
Κλάδο των εφημερίδων. Αυτή είναι χαριτωμένο, λαμβάνοντας υπόψη το μίσος της Σαηεντολογίας εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
Αξιοποίηση των προϊόντων της υπαίθρου, όπως τα φρούτα, το γάλα ακόμη και των υδάτινων πόρων.
Τουριστική βιομηχανία, ιδιαίτερα ξενοδοχεία.
Μεταφορές, ακόμη και ιδρυτικό μια αεροπορική εταιρεία.
Τηλεπικοινωνίες, παραπέμπουν σε μια δημοπρασία για ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η οποία αναμένεται στις αρχές του 1993.
Βιομηχανία υπολογιστών για την εισαγωγή υψηλής τεχνολογίας και λογισμικού.
Εξόρυξη και εκμετάλλευση κοιτασμάτων άνθρακα.
Έπιπλα, υφάσματα, είδη χειροτεχνίας, κλπ.

Το έργο αυτό ήταν ζωτικής σημασίας για τη Σαηεντολογία, όπως προκύπτει από έγγραφο του 1992 από το Βιβλιοπωλείο Officer της Ανώτερος Οργανισμός Σαιντ Χιλ Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο Scott Chaplin γράφει «... η Αλβανία αποτελεί μέρος της τέταρτης ΜΑΣ δυναμικής. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα αδύναμο σημείο ή τομέα σε μη-ευθυγράμμιση ... Εμείς, ως τέταρτη δυναμική οντότητα δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα αδύνατα σημεία ". Σε άλλα σημεία λέει" Μόνο πριν από λίγα χρόνια, η Αλβανία είχε μία από τις πιο κατασταλτικες κομμουνιστικές κυβερνήσεις και απο τους σκληρότερους δικτάτορες του πλανήτη. Τώρα η δημοκρατία βασιλεύει. " ! Αναρωτιέμαι πού το ανακάλυψε.

Η οργάνωση της Σαηεντολογίας στην Ελλάδα (KEPHE) φαίνεται να έχει δοθεί το καθήκον να παρακολουθεί τον Ορθόδοξο Αρχιεπίσκοπο της Αλβανίας, Αναστάσιος Γιαννουλάτος. Στο κατασχέθηκαν έγγραφο αριθ. 50 (αριθμημένες από τον Ελληνική Ποινική Διεύθυνση Έρευνας) ημερομηνίας 31 Μαρτίου 1994, το Οικουμενικό χαρακτηρίζεται ως εχθρό με αριθμό κινδύνου 50. Ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδα και ο πατέρας Αλεβιζοπουλος σημειώνονται με 100.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:




















































ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ





Διαβάστε μια αγγλική μετάφραση των γερμανικών εγγράφων η εδω


ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ KEΦE (Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας στην Ελλάδα) ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ  ΣΧΕΔΙΟΥ BUL_GR_A_VIA

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΝΑΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΙΚΕ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2Ο13  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ : Υπόμνημα που υπέβαλλε  στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, με τίτλο «Η πολιτική, δημοσιογραφική και κοινωνική διάβρωση από τη συγκαλυμμένη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης ‘Scientology-ΚΕΦΕ’».

ΑΚΟΜΗ:ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣΗ πιο Παράξενη «Εκκλησία» του 20ου Αιώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου