Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ:Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ασίζη Ιταλίας, 27 Οκτωβρίου 1986Ένας αμερικανός ινδιάνος άναψε την πίπα, τράβηξε δύο τρεις συρμούς, φύσηξε τον καπνό ψηλά και κοίταξε προς τον ουρανό. 

 
Τα εγκαίνια για το πρώτο μεγάλο διαθρησκευτικό συνέδριο είχαν ήδη γίνει. Για πρώτη φορά στην ιστορία των θρησκειών, αντιπρόσωποι από όλες σχεδόν τις θρησκείες, συγκεντρώθηκαν για κοινή προσευχή. Μέχρι τότε, ουδέποτε ένας Πάπας, ένας Δαλάι Λάμα, ένας Ραβίνος, ένας Μουλάς, ορθόδοξοι, προτεστάντες, παπικοί, βουδιστές, ινδουιστές, σιντοϊστές, πυρολάτρες, μάγοι και χριστιανοί όλων των δογμάτων, δεν συναντήθηκαν ποτέ για κοινή προσευχή.

 Όλοι αυτοί, συμπροσευχήθηκαν στο διάβολο για δύο ώρες, υπό την ηγεσία του Πάπα. Ήταν τέτοια η διαστροφή, που κατά τη διάρκεια της συμπροσευχής, οι βουδιστές τοποθέτησαν είδωλο του Βούδα στην Αγία Τράπεζα.

Σ’ αυτή τη γιορτή της ασέβειας, τον τότε Οικουμενικό Πατριάρχη Δημήτριο, εκπροσώπησε ο μητροπολίτης Θυατείρων Μεθόδιος. Παρόντες ήταν και άλλοι ορθόδοξοι επίσκοποι, όπως Ρώσοι, Σέρβοι, κλπ. 


Σ’ αυτή τη γιορτή της ασέβειας, τον τότε Οικουμενικό Πατριάρχη Δημήτριο, εκπροσώπησε ο μητροπολίτης Θυατείρων Μεθόδιος. Παρόντες ήταν και άλλοι ορθόδοξοι επίσκοποι, όπως  Ρώσοι, Σέρβοι, κλπ. Για να δικαιολογήσουν την αντίχριστη συμπροσευχή τους, προφασίστηκαν ότι ενδιαφέρονται για την παγκόσμια ειρήνη και τον τερματισμό των πολέμων. Μ’ αυτόν όμως τον τρόπο, ο διεθνής σιωνισμός προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του αντιχρίστου, ο οποίος θα εφαρμόσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ειρήνης, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. 
      Μετά την πανθρησκειακή κωμωδία της Ασίζης, η οποία αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής των αρχών του θρησκευτικού Οικουμενισμού και ευρύτερα του σιωνιστικού σχεδίου συνένωσης των θρησκειών, ο ηγέτης αυτού του συνεδρίου, Πάπας, μετέβη στην Αμερική για να χριστεί και επίσημα αρχιμάγος, από τον αρχιερέα του λεγόμενου λευκού αδελφάτου. 
     Ο θρησκευτικός Οικουμενισμός είναι η νέα θρησκεία των ημερών μας. Αποσκοπεί στη συνένωση όλων των θρησκειών σε μία αιρετική Πανθρησκεία. Δέχεται στις αγκάλες του, πιστούς όλων των θρησκειών, καθώς βασική του αρχή είναι, ότι όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου θεού. Απώτερος σκοπός του, είναι η αντικατάσταση της λατρείας του Ενός Θεού, με την λατρεία του αναμενόμενου «μεσσία» αντιχρίστου.
Για να δικαιολογήσουν την αντίχριστη συμπροσευχή τους, προφασίστηκαν ότι ενδιαφέρονται για την παγκόσμια ειρήνη και τον τερματισμό των πολέμων.
Μ’ αυτόν όμως τον τρόπο, ο διεθνής σιωνισμός προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του αντιχρίστου, ο οποίος θα εφαρμόσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ειρήνης, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. 

Μετά την πανθρησκειακή κωμωδία της Ασίζης, η οποία αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής των αρχών του θρησκευτικού Οικουμενισμού και ευρύτερα του σιωνιστικού σχεδίου συνένωσης των θρησκειών, ο ηγέτης αυτού του συνεδρίου, Πάπας, μετέβη στην Αμερική για να χριστεί και επίσημα αρχιμάγος, από τον αρχιερέα του λεγόμενου λευκού αδελφάτου. Ο θρησκευτικός Οικουμενισμός είναι η νέα θρησκεία των ημερών μας. Αποσκοπεί στη συνένωση όλων των θρησκειών σε μία αιρετική Πανθρησκεία. Δέχεται στις αγκάλες του, πιστούς όλων των θρησκειών, καθώς βασική του αρχή είναι, ότι όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου θεού. Απώτερος σκοπός του, είναι η αντικατάσταση της λατρείας του Ενός Θεού, με την λατρεία του αναμενόμενου «μεσσία» αντιχρίστου.Το 1948, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, ο σιωνιστικός Οικουμενισμός παίρνει σάρκα και οστά. Ιδρύεται το Παγκόσμιο Συμβουλίο των Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πάσης φύσεως αιρετικές θρησκευτικές ομάδες, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «εκκλησίες» του Χριστού. Την ίδια χρονιά γίνεται το πρώτο συνέδριο του Π.Σ.Ε., με συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Αμερικής και του πατριαρχείου Κων/πολης. Αντιπρόσωποι των πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιόχειας, Ρωσίας, Σερβίας και Ρουμανίας, αρνούνται να συμμετάσχουν, καταδικάζοντας το συνέδριο ως αιρετικό.
Το 1952 ο μασόνος οικουμενικός πατριάρχης Αθηναγόρας, βγάζει εγκύκλιο με την οποία προσκαλεί όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες, να συμμετάσχουν στο Π.Σ.Ε. ως ισότιμα μέλη. Ισότιμα μέλη, με όλους τους αβάπτιστους που απορρίπτουν την Αγία Τριάδα και την υπερφυσική γέννηση του Ιησού.


Ο πατριάρχης Αθηναγόρας και ο Πάπας της Ρώμης, τρελά αγαπημένοι, βαδίζουν χέρι χέρι στην πορεία προς τον οικουμενισμό των θρησκειώνΤο 1948, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, ο σιωνιστικός Οικουμενισμός παίρνει σάρκα και οστά. Ιδρύεται το Παγκόσμιο Συμβουλίο των Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πάσης φύσεως αιρετικές θρησκευτικές ομάδες, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «εκκλησίες» του Χριστού. Την ίδια χρονιά γίνεται το πρώτο συνέδριο του Π.Σ.Ε., με συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Αμερικής και του πατριαρχείου Κων/πολης. Αντιπρόσωποι των πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιόχειας, Ρωσίας, Σερβίας και Ρουμανίας, αρνούνται να συμμετάσχουν, καταδικάζοντας το συνέδριο ως αιρετικό. Το 1952 ο μασόνος οικουμενικός πατριάρχης Αθηναγόρας, βγάζει εγκύκλιο με την οποία προσκαλεί όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες, να συμμετάσχουν στο Π.Σ.Ε. ως ισότιμα μέλη. Ισότιμα μέλη, με όλους τους αβάπτιστους που απορρίπτουν την Αγία Τριάδα και την υπερφυσική γέννηση του Ιησού.

Το πρώτο όμως πλήγμα κατά της ορθοδοξίας, έρχεται πολύ νωρίτερα. Τη χρονιά του 1923, ο επίσης μασόνος πατριάρχης Κων/πολης Μεταξάκης, καταργεί το ελληνικό πάτριο εορτολόγιο και ημερολόγιο (Ιουλιανό) και αποφασίζει τελείως αυθαίρετα να ακολουθήσει το νέο παπικό (Γρηγοριανό). Ο όρος παλαιό ημερολόγιο, ή παλαιοημερολογήτης, είναι ένας όρος λανθασμένος, καθώς η λέξη παλαιό, υποδηλώνει κάτι ξεπερασμένο, που αντικαθίσταται από κάτι νέο. Ο σωστότερος όρος, είναι ελληνικό ημερολόγιο. 
Πρώτον, διότι αυτό ακολούθησαν επί δύο σχεδόν χιλιετίες οι Έλληνες Πατέρες της Ορθοδοξίας και δεύτερον, διότι θεσπίστηκε το 45 π.Χ. από τον έλληνα αστρονόμο Σωσιγένη, για να καθιερωθεί παγκοσμίως επί Ιουλίου Καίσαρος. Τέσσερις περίπου αιώνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Α΄ Οικουμενικής συνόδου, θεσπίζεται το πάτριο εορτολόγιο με τη συμμετοχή 318 Πατέρων της Ορθοδοξίας.
 Έκτοτε και μέχρι το 1583 μ.Χ., οι ορθόδοξοι και καθολικοί ακολουθούν το ελληνικό ημερολόγιο και το πάτριο εορτολόγιο.
 Τη χρονιά όμως του 1583 μ.Χ., ο δοξομανής Πάπας της Ρώμης Γρηγόριος ΙΓ΄ καταργεί αυθαίρετα το ελληνικό ημερολόγιο και εορτολόγιο, για λόγους δήθεν αστρονομικής ακρίβειας. 
Έκτοτε η δυτική εκκλησία ακολουθεί το νέο γρηγοριανό ημερολόγιο, καθώς ο Πάπας έδωσε σ’ αυτό το όνομά του. 
Η ενέργεια αυτή, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ ανατολικής και δυτικής εκκλησίας που έγινε το 1054 μ.Χ., λόγω της θέσπισης του αλάθητου του Πάπα και του δόγματος του Filogue. (Σύμφωνα με το σύμβολο της πίστεως, το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται μόνο εκ του Πατρός και αποστέλλεται - πέμπεται - διά του Υιού. «Και εις το Πνεύμα το Άγιον, το Κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον». 
Το δόγμα του Filogue υποστηρίζει, ότι το Άγιο Πνεύμα έχει δύο πηγές: ότι εκπορεύεται δηλαδή, και εκ του Υιού. 
Σύμφωνα με το παπικό αυτό δόγμα, το Άγιο Πνεύμα χάνει την υποστατική του ισότητα προς τον Πατέρα και τον Υιόν.
 Γίνεται μία δύναμη του Ιησού, η οποία τίθεται στη διαχείριση του «εκπροσώπου» του Χριστού στη γη, του «αλάθητου» Πάπα).
 Οι πανορθόδοξες σύνοδοι των επομένων ετών, καταδίκασαν και αναθεμάτισαν την απόφαση του Πάπα Γρηγορίου ΙΓ΄. Έκτοτε οι δυτικοί χρησιμοποίησαν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προς επιβολή της καινοτομίας τους στην ορθοδοξία.
 Η πίστη όμως των ορθοδόξων στις πατερικές τους παραδόσεις, ειδικά στα χρόνια της τουρκοκρατίας, ήταν η ασπίδα τους στο βίαιο προσηλυτισμό των παπικών.
 Ό,τι όμως δεν κατάφερε η δυτική επιβολή, το κατάφερε για άλλη μια φορά η προδοσία. Το 1923, ο μασόνος Πατριάρχης Κων/πολης Μελέτιος Μεταξάκης, υποκύπτει στις πιέσεις του Πάπα και της μασονίας και ύστερα από μία ψευτοσύνοδο με έξι μόνο αρχιερείς, παραδίδει την Ορθοδοξία στο παπικό ημερολόγιο και εορτολόγιο.
 Ο ορθόδοξος κλήρος ύστερα από την αποτρόπαια προδοσία, τον απομακρύνει από το θρόνο.
 Μεταβαίνει στην Αθήνα και ύστερα από μερικούς μήνες εξωθεί τον ομοϊδεάτη του μασόνο (τον οποίο είχε χειροτονήσει λίγους μήνες πριν) αρχιεπίσκοπο Αθηνών Παπαδόπουλο, να εκτραπεί και αυτός στην προδοσία.

  


Σήμερα πάνω από 60.000 θρησκευτικές κοινότητες από όλο τον κόσμο, είναι εγγεγραμμένες στο Π.Σ.Ε ως μέλη «εκκλησίες». Κάποιες από αυτές αποποιούνται τον όρο εκκλησία, όπως για παράδειγμα, οι αδελφοί εν Νικαράγουα, που αριθμούν 40.000 μέλη. Σύμφωνα με τον αρχιμασόνο Αθηναγόρα, η Ορθοδοξία είναι ισότιμο μέλος με τους «Αδελφούς εν Νικαράγουα» και τους ινδιάνους του Αμαζονίου.
ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΡΉΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΊΖΗ 24 Φεβρουαρίου 2002 (ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΙΤΑΛΊΑ ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΑΓΊΟΥ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟΥ)
Το Βατικανό διαδραματίζει αρχηγικό ρόλο!

Η συνάντηση δεν έγινε σε ουδέτερο συνεδριακό χώρο. Δεν ήταν απλή συνάντηση γνωριμίας ή ένας ουδέτερος διάλογος, για την "ειρήνη" του κόσμου. Σκοπό είχε την προσευχή για την ειρήνη, την ασφάλεια κλπ στον κόσμο. Έγινε σε θρησκευτικό τόπο, με θρησκευτικό τρόπο, ιδιότυπο βέβαια, και με τιμή η οποία επικεντρωνόταν όχι στον Κύριο Ιησού Χριστό, αφού συμμετείχαν πολλές εχθρικές στον Χριστιανισμό θρησκείες, αλλά στον αρχηγό της συνάθροισης, δηλ. τον πάπα της Ρώμης! 
Μόνο κοσμικά σκεφτόμενος ο πάπας μπορούσε να φέρει δίπλα - δίπλα σε προσευχή, κάθε ανθρώπινα επινοημένη (ψευτο-)θρησκεία, με την μόνη αληθινή και κατά αποκάλυψη δοσμένη θρησκεία, δηλ την Χριστιανική. Αλλά από τότε που πήρε την απόφαση να γίνει Αλάθητος, ήξερε ότι κανείς δικός του δεν θα διαμαρτυρόταν. 
Γι' αυτό έκανε ένα επί πλέον βήμα: πήρε απόφαση να γίνει πλανητικός Ειρηνάρχης και Ασφαλίτης!
Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα είναι ο στόχος τώρα (μάλλον από αρκετά χρόνια) του Βατικανού. Έτσι θα αναδειχθεί ο δικέρατος βοηθός του Αντιχρίστου, που από την Αποκάλυψη ονομάζεται ψευδο-προφήτης. Αυτός θα είναι, όπως προκύπτει από την ερμηνεία του συγχρόνου Σέρβου ομολογητού Ιουστίνου Πόποβιτς (1894-1979), ένας μελλοντικός πάπας!

Τα καντήλια,ένα λειτουργικό σύμβολο που προωθήθηκε στην Ασίζη, μαζί με την ελιά, σαν κοινά αποδεκτό.


Η κοινή προσευχή λένε, δεν είναι συμπροσευχή, διότι γίνεται κατά ομάδες. Αλλά οι ομάδες όλες πλέουν μέσα στο πλοίο της Πανθρησκείας του πάπα! Σημασία λοιπόν έχει σε ποιο πλοίο βρίσκεται κάποιος: της Εκκλησίας ή της Πανθρησκείας. Δεν μπορεί να είναι και στα δύο συγχρόνως. 
Ή μπορεί να δουλεύει και στα δύο; 
Δεν μπορεί διότι δεν είναι δυνατόν να δουλεύει σε δύο Κυρίους! Τον Μαμωνά της Νέας Τάξης και το Χριστό. 
Ή άλλως στο Σατανά που παραπλανά τον κόσμο για να μην προσέλθει στην Αληθινή Χριστιανική Θρησκεία και σωθεί, και τον Χριστό που ίδρυσε μόνο ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Ο Λούσιφερ ένα από τα ονόματα του εχθρού του ανθρωπίνου γένους, θέλει να προβάλλεται σαν διαφωτιστής, ή φωτιστής, όπως λέει και το όνομά του. 
Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις αρκετοί ήσαν δηλωμένοι μάγοι και υπηρέτες του Σατανά. 
Αυτοί και εμείς οι Χριστιανοί, προσευχόμαστε ο καθένας στο Θεό του, και ανάβουμε καντήλια ο καθένας στο Θεό του, και νομίζομε ότι αυτό είναι αρεστό και στον Αληθινό Θεό, και ότι τότε δείχνουμε στους συνανθρώπους μας (παραπλανώντας τους)αγάπη;!

Συγχρόνως με την προώθηση του σατανισμού και όλων των αντίθεων νόμων και βλασφημιών από τη Νέα Τάξη, προωθείται και η Βαβέλ της Πανθρησκείας. Ένας παράλληλος με τους Νεοταξίτες πολιτικούς, στόχος του Βατικανού.

Ο άγιος Κοσμάς προειδοποιούσε: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων». Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου; Και: «Θάρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου». Ήδη πιεζόμενη από την κοσμική εξουσία, η εκκλησιαστική ηγεσία άρχισε να έχει και αυτή κοσμικό φρόνημα, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ο κόσμος απομακρύνεται από αυτήν. Η χρήση διγλωσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά χειροτερεύει τα πράγματα

Στο βήμα εκπρόσωπος του Δαλάϊ Λάμα Πίσω Ορθόδοξοι κλπ

Βουδιστές Οι διάφορες ομάδες, όπως εδώ οι Βουδιστές, μαζευόντουσαν σε ιδιαίτερα παρεκκλήσια ή γωνιές παρεκκλησιών, ακόμη και σε άλλα μέρη του Μοναστηριού, για να χωρέσουν, και να κάνουν τις προσευχές τους.
Tenrikyian
Shinto
Σιγχιστές (Sikhists)
Ινδουϊστές (Hinduists)
Επικλήσεις των πνευμάτων των νεκρών σε άλλη γωνιά από Ανιμιστές (Animists)


Πως τα κατάφερε ό πάπας και τους μάζεψε όλους αυτούς; Μάγια τους έκανε!;; Κάποια που τον έχρισε αρχιμάγο στην Ινδία (βλ. Επίτομο), κάτι θα ήξερε! Αλλά να μαζέψει και τους δικούς μας, και τους Εβραίους, που τόσα ξέρουν από την Παλαιά ακόμη Διαθήκη κατά της μαγείας, της επίκλησης των πνευμάτων, και της ειδωλολατρείας, και να τους βάλλει μαζί με αυτούς να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης, σε λίγα μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο, αυτό παραείναι κατόρθωμα!!

Ο πάπας φαίνεται να είναι ο μέγας διδάσκαλος στην Πανθρησκεία.
 Ξέρει καλά τι να διδάξει, ενώ οι καλεσμένοι του διαβάζουν το μάθημά τους από το βιβλιαράκι...! Η φωτογραφία είναι από τη βασιλική Santa Maria degli Angeli. Assisi 2011.Το ενδιαφέρον στην Ασίζη 27 Οκτ. 2011 είναι ότι: ο πάπας ήταν ο αρχηγός μιας ομάδας 12 "θρησκευτικών ηγετών" και ενός "μη πιστού"!!!
Δηλ. άρχισε να φαίνεται ότι ο πάπας είναι σε θέση Χριστού για όλους τους θρησκευόμενους, που τους ηγέτες τους έχει σαν αποστόλους του, αλλά επιμελείται και των αθέων που συμμετέχουν κι αυτοί με ένα ηγέτη, διότι έχει προφητευθεί ότι θα αναγνωρίσει στο τέλος και τον Αντίχριστο!!!

Αυτό από καθολικό site: «On 27 October 2011, during an inter-religious meeting in Assisi, one by one, 13 religious leaders and one non-believer all renewed their commitment to build peace in the world. Pope Benedict XVI was also among the group: Violence never again! War never again! Terrorism never again!...»

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΡΟ:

Βρέθηκε… ο διάβολος κρυμμένος στον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης! 

Το πρόσωπο του διαβόλου (δείτε το στην πρώτη φωτογραφία και στο βίντεο) είχε κρύψει ο Ιταλός ζωγράφος Τζιότο, ένας από τους προδρόμους της Αναγέννησης, σε λεπτομέρεια φρέσκο που κοσμεί τη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου στην Ασίζη, όπως ανακάλυψαν συντηρητές.
 Ο Εωσφόρος είχε «χωθεί» για τους τελευταίους επτά αιώνες στις πτυχές ενός σύννεφου και ήταν ουσιαστικά αόρατος διά γυμνού οφθαλμού. 
Πρόκειται για το 20ό φρέσκο του κύκλου που περιγράφει το βίο του Αγίου Φραγκίσκου στη Βασιλική και την ανακάλυψη έκανε η Ιταλίδα ιστορικός τέχνης Κιάρα Φρουγκόνε. 
Ο Τζιότο είχε χρησιμοποιήσει τις πτυχές του σύννεφου για να δώσει τα χαρακτηριστικά μίας φιγούρας με «γαντζωτή» μύτη, πονηρό χαμόγελο και σκούρα κέρατα. Κοιτάζοντας κανείς το φρέσκο από το επίπεδο του πατώματος της Βασιλικής δεν διακρίνεται τίποτε όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και στην παρακάτω φωτογραφία (από το πρακτορείο Reuters) αλλά το πρόσωπο διαγράφεται με σαφήνεια σε κοντινή εξέταση φωτογραφιών του έργου.


Ο επικεφαλής της ομάδας συντηρητών της Βασιλικής Σέρτζιο Φουσέτι εκτιμά πως η πρόθεση του ζωγράφου ήταν περισσότερο «να κλείσει το μάτι» στους παρατηρητικούς επισκέπτες παρά να κάνει τον Σατανά ένα από τα κεντρικά θέματα του φρέσκο. Οι συντηρητές εκτιμούν πως ο Τζιότο, κατά την διαχρονικά συνήθη πρακτική των Ευρωπαίων ζωγράφων, χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά κάποιου για τον οποίο έτρεφε αντιπάθεια ως «μοντέλο» για τον διάβολο.
Δείτε το διάβολο που… κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες, στο βίντεο που ακολουθεί:

Ε


Στη φωτογραφία βλέπετε το έμβλημα της πόλης, της Ασίζης!!!


Και εδω βλέπετε το άγαλμα ενός Λιονταριού-Δράκου που βρίσκετε στην περιοχή Σίτυ (City) του Λονδίνου, που είναι η “καρδιά” του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος που ελέγχετε (κατά το μεγαλύτερο μέρος) από την Τραπεζική οικογένεια των Rothschilds!!!

ΠΗΓΗ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου