Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σκότωσε άστεγη γυναίκα ως θυσία στον Σατανά!

ΣΟΚ: Σκότωσε άστεγη γυναίκα ως θυσία στον Σατανά!

Σοκάρουν όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο δράστης της ανθρωποκτονίας μίας άστεγης γυναίκας σε πλατεία της Γλυφάδας ανήμερα το Πάσχα του 2014.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θυσίασε την άστεγη γυναίκα στο Σατανά για το Πάσχα.

Το έγκλημα ήταν απίστευτης βιαιότητας και το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί με πολτοποιημένο κεφάλι πάνω σε παγκάκι στο πάρκο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αστυνομία ερευνά αν ο νεαρός έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά και αν έχει κάνει άλλες εγκληματικές πράξεις στο παρελθόν.

Δείτε τι έγραφε στο You Tube

Μέσω διαδικτύου προσπαθούσε να βρει παρέα για τα δολοφονικά σχεδία του ο 21χρονος δολοφόνος της άστεγης γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Γλυφάδα.


«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Όποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», είχε γράψει ο 21χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου στο You Tube πριν από περίπου δύο μήνες.

Μάλιστα ο δράστης έγραψε και το κινητό τηλέφωνό του προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του οι γνώστες του σατανισμού. Το πιο εξωφρενικό δε είναι ότι ο 21χρονος υπογράφει το σχόλιο με το πλήρες όνομά του.

Το σχόλιο έγινε σε ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά black metal μουσικά συγκροτήματα. Το τραγούδι έχει τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού».

Σκόπευε να κάνει κι άλλη θυσία στον Εωσφόρο

Στην κατάθεσή του ο 21χρονος ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και ανεπάγγελτος. Το έγκλημα, που ο δράστης φέρεται να ονόμασε ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία, διαπράχθηκε ανήμερα του Πάσχα...

Ο νεαρός πήρε μία μεγάλη πέτρα και κτύπησε στο κεφάλι πολλές φορές τη γυναίκα.

Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και επελέγη τυχαία από το δράστη για να τη σκοτώσει. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εκτιμούν πάντως ότι είχε εντοπίσει τη γυναίκα από καιρό και αφού την παρακολούθησε και είδε ότι ήταν μόνη, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβεία του και έλεγε πως μόνο ο Σατανάς μπορούσε να του καλύψει το κενό που ένιωθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια μέρα που «θυσίασε στον Σατανά» την άτυχη γυναίκα, γύρισε σπίτι του κι ομολόγησε στους γονείς του τι είχε κάνει αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός.


ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου