Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Όλες οι κάμερες της NASA «έπιασαν» πάνω από 200 βολίδες στους ουρανούς τις τελευταίες 4 μέρες.Όλες οι κάμερες της NASA «έπιασαν» πάνω από 200 βολίδες στους ουρανούς τις τελευταίες 4 μέρες. Ουσιαστικά αυτό το φαινόμενο  είναι μετεωρίτες που ονομάζονται βολίδες:
Η έντονη θερμότητα ατμοποιεί τους περισσότερους μετεωρίτες, δημιουργώντας αυτό που ονομάζουμε καλούμε διάττοντες αστέρες. (Οι περισσότεροι γίνονται ορατοί περίπου σε ένα ύψος 100 χιλιομέτρων. Μερικοί μεγάλοι μετεωρίτες διασκορπίζονται, σαν μια πιτσιλιά, προκαλώντας έτσι μια φωτεινότερη λάμψη. Αυτό είναι που ονομάζουμε βολίδα και δημιουργείται μια έκρηξη, που μπορούν συχνά να ακουστούν μέχρι και σε απόσταση 50 χιλιομέτρων.
Μερικές φορές είναι τόσο φωτεινά που θυμίζουν τη λάμψη του φεγγαριού. Ωστόσο, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να πέφτουν τόσες πολλές όπως συνηθίζεται στις λεγόμενες «βροχές μετωριτών».

Στις 15/6/2015 αναφέρθηκαν 16 τέτοιες βολίδες

Στις 16/6/2015 αναφέρθηκαν 14 τέτοιες βολίδες

Στις 17/6/2015 αναφέρθηκαν 71 τέτοιες βολίδες

Στις 18/6/2015 αναφέρθηκαν 101 τέτοιες βολίδεςΘα μπορούσε αυτό να είναι 
"λάθος"γιατί ο ΔΔΣ  ανεβαίνει σε μια νέα τροχιά;

Όμως, σύμφωνα με την Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία Roscosmos μια δυσλειτουργία σε ένα αγκυροβολημένο ρωσικό διαστημόπλοιο προκάλεσε το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να μετατοπιστεί από την κανονική τροχιακό προσανατολισμό της, ενώ η NASA επιβεβαίωσε ότι οι μηχανές του Σογιούζ TMA-15M - ένα από τα δύο διαστημικά σκάφη Σογιούζ σήμερα ελλιμενίστηκε στο ΔΔΣ - απροσδόκητα χτυπήθηκαν 10:27 πμ Κεντρική φορά την Τρίτη, ωθώντας το σταθμό κάπως έξω από την αναμενόμενη θέση του.
ΠΗΓΕΣ:
http://ufosightingshotspot.blogspot.gr
http://beforeitsnews.
https://physics4u.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου