Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΘΗΡ ΟΛΜΠΡΑΪΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ‏






ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;
«Υιοί των εξ αρχής. Πού εισί νυν οι σοφοί σου, και αναγγειλάτωσάν σοι και ειπάτωσαν, ΤΙ ΒΕΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ;» «Προφήτης» Ησαΐας ΙΘ΄12.




Μετάφραση: «Αν όπως λέτε, είστε απόγονοι σοφών και αρχαίων, τότε βρείτε, ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ο Κύριος».





Στις 13/5/2.015 η τέως υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ (1997-2001) Μαντλίν Ολμπράιτ, (από εβραϊκή οικογένεια που έγινε καθολική, με πραγματικό όνομα: Μαρία Γιάνα Κορμπέλοβα, καταγόμενη από την Τσεχοσλοβακία), η πρώτη γυναίκα που κατείχε ποτέ αυτή τη θέση, κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπιλ Κλίντον, ενεργώντας υπό την ιδιότητα της καθηγήτριας διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Georgetown, εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και για τα πρόσφατα γεγονότα στο Κουμάνοβο.


Η Albright χαρακτήρισε το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «την πιο τρελή συζήτηση όλων των εποχών». Είπε:

«Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κουμάνοβο, η «Μακεδονία» έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το ζήτημα της ονομασίας. Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, είναι πραγματικά ενοχλητικά. Πρόκειται για εξτρεμιστικές ενέργειες ανάμεσα σε διάφορες εθνοτικές ομάδες. Το ερώτημα είναι αν είναι μπλεγμένο το Κοσσυφοπέδιο, ή οι ΕΛΛΗΝΕΣ».

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σοφός διπλωμάτης για να αντιληφθεί πού το πάει αυτή η δαιμόνια εβραία. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την δήλωση; Τι πρέπει να σκεφθούμε τώρα, για αυτή την άσχετη και άκαιρη αναφορά και συσχέτιση του θέματος των αλβανών τρομοκρατών με τους Έλληνες, από την απόγονο της Εσθήρ; ΤΙ ΣΕΝΆΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ; Τι σχέδια ετοιμάζονται για τον ελληνικό λαό από τους κρυφούς και φανερούς σιωνιστικούς κύκλους; Υπάρχει έλληνας πολιτικός που αντιλαμβάνεται τι παιχνίδια παίζονται; Αυτό το τελευταίο διαγράψτε το.

Μπορούμε αναδιφώντας την ιστορία να πιθανολογήσουμε για το σενάριο που μας ετοιμάζουν οι εξουσιαστές του κόσμου; Το σενάριο της δεκαετίας 1940 – 1949 εξετελέσθη στην εντέλεια. Ο ελληνικός λαός έχασε το 10% του πληθυσμού του, η ανάπτυξή του διακόπηκε και άρχισε μία γεωπολιτική κατηφόρα χωρίς πάτο. Θα έχουμε ανάλογη ιστορική διαδρομή;

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Α. Η προετοιμασία των σχεδίων για τον Γερμανικό λαό.


1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΟΥΦΜΑΝ

O Θεοντόρ Κάουφμαν (Theodore Kaufman), ήταν ένας σημαντικός εβραίος συγγραφέας της Αμερικής. Το 1941 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Γερμανία πρέπει να χαθεί» (Germany Must Perish), στο οποίο προπαγάνδιζε την ΕΞΟΝΤΩΣΗ όλων των γερμανών μετά τον πόλεμο ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ. Το βιβλίο του Κάουφμαν έλαβε ευνοϊκές κριτικές από μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες και περιοδικά.

2. ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ

Εάν πάτε σε μία καλή βιβλιοθήκη θα πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο του ΕΒΡΑΙΟΥ Μοργκεντάου «Η Γερμανία είναι το πρόβλημά μας» (Germany is our problem), εκδόσεις Harper and Brothers, 1945. Εκεί θα συναντήσετε τη φράση «Ηνωμένα Έθνη» για πρώτη φορά. Το βιβλίο το προλογίζει ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Εβραίος Φραγκλίνος Ρούσβελτ. Το βιβλίο αυτού του ιουδαίου έχει σαν θέμα το σχέδιο για την πλήρη καταστροφή της Γερμανίας με μεθοδικό γενοκτονικό τρόπο. Το γενοκτονικό σχέδιο Μόργκεντάου (Morgenrhaou Plan), προέβλεπε την υποβάθμιση της Γερμανίας σε μεσαιωνικό επίπεδο ανάπτυξης και την μείωση του πληθυσμού της κατά 60%, μέσω της τεχνητής πείνας.

3. LOUIS NIZER

Το βιβλίο του Nizer «What to do with Germany», «Τι να κάνουμε με την Γερμανία» συνέβαλε πολύ στη διαμόρφωση του αντί-γερμανικού μίσους. Η πολεμική προπαγάνδα και η επίσημη πολιτική δημιούργησαν την εικόνα των γερμανών σαν υπανθρώπων που αξίζουν, αν όχι την εξόντωση, τουλάχιστον την αιώνια τιμωρία.

4. ERNEST HOOTON

Στις 4 Ιανουαρίου του 1943, ο ERNEST HOOTON δημοσίευσε στην Νέα Υόρκη ένα σχέδιο για την καταστροφή του γερμανικού λαού. Το σχέδιο αυτό δεν περιείχε ευνουχισμούς των γερμανών, ήταν πιο ανθρώπινο. Ο Χούτον πρότεινε τον γενετικό μετασχηματισμό του γερμανικού λαού με το υποχρεωτικό ζευγάρωμα των γερμανών με ξένες γυναίκες και των γερμανίδων με μη γερμανούς. Επίσης πρότεινε την μείωση του δείκτη γεννήσεων με διάφορα μέτρα, ούτως ώστε σε 100 χρόνια ο πληθυσμός της Γερμανίας να εξισωθεί με αυτόν της Δανίας.
 Είναι πάντως εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλοι αυτοί που επιχειρηματολογούν για την «ψευδοθεωρία» του Χίτλερ για καθαρή ράτσα, είναι οι ίδιοι που στο πρόγραμμα καταστροφής της Γερμανίας, σαν βασικό στοιχείο, έχουν την διάλυση της γενετικής κληρονομιάς του γερμανικού λαού. Έτσι αποδεικνύονται οι πιο συνεπείς μαθητές του Χίτλερ.

Β. Η εφαρμογή αυτών των σχεδίων πάνω στον Γερμανικό λαό.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1945 - 1946: οι μεγαλύτερες στην ιστορία μαζικές εκτελέσεις και βιασμοί.

Το μεγαλύτερο έγκλημα του εικοστού αιώνα υπήρξε η μεθοδική σφαγή ολόκληρων γερμανόφωνων πληθυσμών και οι συστηματικοί βιασμοί των κατακτητών της Ευρώπης το 1945.
 Αυτό το γεγονός είναι ένα από τα πιο σκοτεινά μυστικά των εξουσιαστών του κόσμου μας. 
Οι μαζικοί βιασμοί των γυναικών της κατακτημένης Ευρώπης μετά από την εβραιοκομμουνιστική και εβραιοκαπιταλιστική νίκη του 1945 έγιναν από τους στρατιώτες του αμερικανικού και του ρωσικού Στρατού. 
 Οι στρατιώτες αυτοί, σίγουρα, ενήργησαν σαν ζώα. Όλες οι ενέργειές τους όμως είχαν ενθαρρυνθεί από τις ηγεσίες των Συμμάχων και τους όπισθεν αυτών κρυφούς επικυρίαρχους, οι οποίοι τους υποκίνησαν εναντίον των Γερμανών αλλά και εκείνων των εθνών οι οποίοι ήταν σύμμαχοι του μπλοκ της Γερμανίας.
 Είναι αδύνατο να μην αισθανθεί κανείς ρίγος και τρόμο, όταν πληροφορηθεί, για τα όργια βιασμού και σεξουαλικής δουλείας των αθώων γυναικών και των νεαρών κοριτσιών. 
 Οι πράξεις των σημερινών τζιχαντιστών ωχριούν μπροστά τις μαζικές, γιγαντιαίων διαστάσεων, κτηνωδίες των «απελευθερωτών της Ευρώπης».

Τα περισσότερα κτηνώδη εγκλήματα διαπράχθηκαν κυρίως από αυτούς που ο εβραίος πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούσβελτ ονόμασε «ο ευγενής σοβιετικός σύμμαχός μας». 
 Παρεμπιπτόντως για να καταλάβουμε τον Ρούσβελτ, την εποχή του και τα συναφή θέματα, πρέπει να διαβάσουμε οπωσδήποτε τα δύο βιβλία
: 1ο « Ο διεθνής Ιουδαίος» του Χένρυ Φορντ και 2ο «Δυνάμεις γύρω από τον Ρούσβελτ» του Γιόχαν φον Λέερς, και τα δύο μεταφρασμένα στα ελληνικά. Προφητική είναι επίσης η «Πολιτική Διαθήκη προς το Αμερικανικό Έθνος» του Βενιαμίν Φραγκλίνου. Όταν οι ευρωπαίοι ηγέτες του Σιωνισμού παρακάλεσαν τους αμερικανούς ιουδαίους να βοηθήσουν το σιωνιστικό κίνημα, αυτοί απάντησαν:
 « Η Αμερική είναι το Ισραήλ και η Ουάσιγκτων η Σιών του!».

Από τους πρώτους που έγραψαν για την μεθοδευμένη γενοκτονία των γερμανών είναι ο Dr. Austin J. App, καθηγητής και ειδικός στη αγγλική λογοτεχνία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Σκρέντον και στο Κολέγιο του Λασσάλ, ο οποίος διακινδυνεύοντας την καριέρα του, μας παρουσίασε την αλήθεια. Όταν το Απρίλιο του 1946 δημοσίευσε την εργασία του «Βιασμός των Γυναικών στη κατακτημένη Ευρώπη» (Ravishing the the Women of Conquered Europe), ο Α. App ήταν μία μοναχική φωνή στην Αμερική, όπου η προπαγάνδα ακόμα κραύγαζε για την «μεγάλη νίκη».

Το 1945, όταν ο Κόκκινος Στρατός, αφιονισμένος από τους εβραιοκομμουνιστές κομμισάριους, προχωρούσε προς το Βερολίνο, η πόλη γινόταν σταδιακά μία περιοχή χωρίς άνδρες. Από τον άμαχο πληθυσμό τον 2.700.000 ατόμων τα 2.000.000 ήταν γυναίκες.. Οι γυναίκες γνωρίζοντας την μοίρα τους, πολιορκούσαν τους γιατρούς για να πληροφορηθούν σχετικά με τους ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ. Τα δηλητήρια ήταν σε μεγάλη ζήτηση.

Στο Βερολίνο υπήρχε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Delem House, ένα μαιευτήριο και ένα ορφανοτροφείο. Οι σοβιετικοί στρατιώτες μπούκαραν στο ίδρυμα και κατ’ επανάληψη βίασαν τις έγκυες γυναίκες και τις γυναίκες που είχαν μόλις γεννήσει. Οι εκτιμήσεις των γιατρών για τον αριθμό των βιασμών, μόνο για το Βερολίνο, ανέρχονται στους 100.000 γυναίκες, ηλικίας από 10 έως 70 ετών.

Στις 24 Μαρτίου 1945 ο «ευγενής σοβιετικός σύμμαχος» (κατά τον Ρούσβελτ) εισήλθε στο Danzing. Μια πενηντάχρονη δασκάλα ενός σχολίου της πόλης έγραψε στα απομνημονεύματα της ότι την ανιψιά της, μια κοπέλα 15 ετών, την είχαν βιάσει 7 φορές και την δεύτερη ανιψιά της, 22 ετών, την βίασαν 15 φορές. Στην επαρχιακή αυτή πόλη της Γερμανίας, ακόμα και στις μέρες μας, θυμούνται το περιστατικό όταν ένας σοβιετικός αξιωματικός «συμβούλεψε» στις γυναίκες να κρυφτούν στο καθεδρικό ναό. Όταν οι γυναίκες μαζεύτηκαν εκεί τα εβραιομπολσεβίκικα κτήνη, μέσα στο ναό και κάτω από τους ήχους των καμπαναριών, «γιόρτασαν» τα όργιά τους, βιάζοντας την κάθε γυναίκα πάνω από τριάντα φορές.

Ο καθολικός πάστορας του Danzing έγραφε: «Βίαζαν ακόμα και τα 8-χρονα κοριτσάκια και χωρίς δισταγμό πυροβολούσαν και σκότωναν εκείνα τα αγόρια και τους γέρους που προσπαθούσαν να προστατέψουν τις γυναίκες, τις μητέρες και τις αδελφές τους».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Bernard Griffin για να μελετήσει τις συνθήκες μετά από το τέλος του πολέμου, περιόδευσε στην Ευρώπη. Έγραψε: «Μόνο στη Βιέννη βίασαν πάνω από 90.000 γυναίκες, όχι μια, αλλά πολλές φορές, ακόμα και κορίτσια 10 ετών και ηλικιωμένες γυναίκες». Ένας Λουθηρανός πάστορας στη Γερμανία στις 7 Αυγούστου 1945 με επιστολή προς τον Επίσκοπο του Κάϊτσεστερ (Αγγλία) γράφει ότι ενός φίλου του «οι δύο κόρες και ο εγγονός του 10 χρονών πάσχουν από βλεννόρροια που απέκτησαν από βιασμούς» και ότι «σκοτώθηκε η σύζυγος του, η κυρία Ν. όταν προσπάθησε να αντισταθεί σε αυτά».

Μετά από την κατάληψη της πόλης Neisse της Σιλεσίας ο «ευγενικός συμμαχικός στρατός» βίασε 182 καθολικές καλόγριες. Στην επισκοπή Κατοβίτσε μετρήθηκαν 66 έγκυες καλόγριες. Σε ένα από τα μοναστήρια σκοτώθηκαν 2 ηγούμενες και οι βοηθοί τους στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τις νέες καλόγριες.

Στο περιοδικό «Nord Amerika» ημερομηνίας 1 Νοεμβρίου 1945 ένας ιερέας ανέφερε ότι γνώριζε «αρκετά γερμανικά χωριά όπου όλες οι γυναίκες, ακόμη και οι ηλικιωμένες και τα κορίτσια 12 χρόνων, μήνες ολόκληρες, βιάζονταν από τους σοβιετικούς στρατιώτες».

Ο Sylvester Michelfelder, λουθηρανός πάστορας έγραφε στο Christian Century: «Τα πλήθη των ατιμώρητων εγκληματιών με σοβιετικές και αμερικανικές στολές ληστεύουν τα τρένα. Γυναίκες και κοριτσάκια έχουν πέσει θύματα βιασμού μπροστά σε όλους. Τις αναγκάζουν να περιφέρονται γυμνές…»

Στις 27 Απριλίου 1946 ο ραδιοφωνικός σταθμός του Βατικανού υποστήριξε ότι στη σοβιετική ζώνη κατοχής στην Ανατολική Γερμανία ακούγονται συνεχώς επί μήνες κραυγές για βοήθεια «από κορίτσια και γυναίκες οι οποίες βιάζονται βάναυσα και των οποίων η σωματική και ψυχική υγεία έχει διαταραχθεί εντελώς».

Ο John Dos Passos στο αμερικάνικο περιοδικό «Life» (7 Ιανουαρίου 1946) αναφέρει τα λεγόμενα ενός αμερικανού αξιωματικού ο οποίος δήλωσε ότι «η σεξουαλική επιθυμία, το ουίσκι και η ληστεία είναι η ανταμοιβή για έναν αμερικανό στρατιώτη στην Γερμανία».

Ένας στρατιωτικός έγραψε στο εβραϊκό περιοδικό «Time» (12 Νοεμβρίου 1945): «Πολλές αμερικανικές οικογένειες θα είχαν σοκαριστεί αν μάθαιναν με τι αναισθησία συμπεριφέρονταν τα «παιδιά μας» στην Γερμανία».

Ένας αμερικανός λοχίας έγραφε: «Και ο δικός μας και ο βρετανικός στρατός …. έχουν συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στις λεηλασίες και στους βιασμούς… Παρά το γεγονός ότι τα εγκλήματα αυτά δεν χαρακτηρίζουν το δικό μας στράτευμα, το ποσοστό συμμετοχής είναι τόσο μεγάλο που μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει το στρατό μας (τον αμερικανικό!) σαν ΣΤΡΑΤΟ ΒΙΑΣΤΩΝ».

Ένας ιταλός επιζών των αμερικανικών βομβαρδισμών εξιστορεί ότι ο αμερικανικός στρατός, ο οποίος κατέλαβε την Νάπολι, είχε δώσει άδεια στους νέγρους στρατιώτες του για ελεύθερη πρόσβαση στις φτωχές, πεινασμένες και ταπεινωμένες ιταλίδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Associated Press» (12 Σεπτεμβρίου 1945) με τίτλο «απαγορεύονται οι γάμοι μεταξύ γερμανίδων και αμερικανών» η κυβέρνηση του Εβραίου Ρούσβελτ ενημέρωσε τους στρατιώτες του ότι γάμοι με τις «κατώτερες» γερμανίδες κατηγορηματικά απαγορεύονται, αλλά αυτοί οι οποίοι «έχουν εξώγαμα παιδιά από τις γερμανίδες γυναίκες, των οποίον οι σύζυγοι ή οι μνηστήρες σκοτώθηκαν στον πόλεμο ή είναι κρατούμενοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, μπορούν να βασίζονται στα επιδόματα του αμερικανικού κράτους».

Σύμφωνα με το περιοδικό «Time» (17 Σεπτεμβρίου 1945) η κυβέρνηση της Αμερικής παρείχε στους στρατιώτες περίπου 50 εκατομμύρια προφυλακτικά το μήνα (!) με λεπτομερέστατες οδηγίες χρήσεως. Ουσιαστικά αυτό σήμαινε για τον στρατιώτη: «δείξτε στους γερμανούς τι αξίζετε και καλή διασκέδαση». Τέτοιοι ήταν αυτοί οι σταυροφόροι της Αμερικής, που έφεραν την «δημοκρατία» στην Ευρώπη.

Πρέπει να πούμε ότι οι ανοικτοί βιασμοί δεν ήταν διαδεδομένοι στον αμερικανικό και στον βρετανικό στρατό σε τέτοιο βαθμό όπως στον σοβιετικό. 
Οι εβραιοσοβιετικοί απλώς βίαζαν όλες τις γυναίκες από οχτώ χρονών και άνω. Και αν ο γερμανός ή η γερμανίδα σκότωνε για αντίποινα έναν σοβιετικό στρατιώτη, εκτελούσαν 50 γερμανούς (περιοδικό «Time» (11 Ιουνίου 1945). Όσων αφορά τους αμερικανούς στρατιώτες η «διασκέδασή» τους εξαρτιόταν κυρίως από την «συνεργασία» των γυναικών της Γερμανίας και της Αυστρίας.
 Να αγοράσει αυτήν την «συνεργασία» από πεινασμένες και άστεγες γυναίκες μπορούσε κάποιος με ένα κομμάτι ψωμί.
Στις 5 Δεκεμβρίου 1945 το «Christian Century» ανακοίνωνε: «Ο επικεφαλής της αμερικανικής στρατιωτικής αστυνομίας αντισυνταγματάρχης Gerald F. Bin δήλωσε ότι οι βιασμοί δεν είναι πρόβλημα για την αστυνομία καθώς λίγη τροφή, μια σοκολάτα, ένα σαπούνι μετατρέπουν το βιασμό σε ερωτική πράξη. Σκεφτείτε το αν θέλετε να κατανοήσετε την κατάσταση στην Γερμανία».

Το Λονδρέζικο «Weekly Review» (25 Οκτωβρίου 1945) περιέγραφε: «Άστεγες νέες κοπέλες ανοικτά προσφέρουν τον εαυτό τους για μια μπουκιά ή για να κοιμηθούν έστω μια φορά σε ένα κρεβάτι. Αυτό το οποίο τους έχει μείνει το πουλάνε…. , ίσως η πράξη αυτή είναι χειρότερη και από την πείνα, αλλά αυτό αναβάλλει το θάνατο για μερικές μέρες».

Ο George Shuster, πρόεδρος του κολεγίου Hanter έγραφε το Δεκέμβριο του 1945 στο «Catholic Digest» μετά από επίσκεψη στην αμερικανική κατοχική ζώνη: «Η Ευρώπη είναι σήμερα τόπος όπου η γυναίκα έχει χάσει την αξιοπρέπεια της». Με την πολιτική τους οι κατοχικές δυνάμεις είχαν δημιουργήσει συνθήκες υπό τις οποίες μόνο εκείνες οι μητέρες μπορούσαν να σώσουν τα παιδιά τους των οποίων οι αδελφές ή οι μανάδες τους, γινόντουσαν ερωμένες των κατοχικών δυνάμεων. Οι σύμμαχοι κατακτητές είχαν μειώσει την ημερήσια ποσότητα τροφής του γερμανικού λαού σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από την αναγκαία ημερήσια ποσότητα, επίπεδο το οποίο αργά αλλά σταθερά οδηγούσε τους γερμανούς σε εξαφάνιση, αν δεν λαμβάνονταν μέτρα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι οποίες δόθηκαν στη Γερουσία των ΗΠΑ την 17 Ιουλίου 1945, όταν τα αποικιακά γαλλικά στρατεύματα υπό τις διαταγές του Αϊζενχάουερ – στη πλειονότητα τους αφρικανοί – κατέλαβαν την Στουτγάρδη, οδήγησαν χιλιάδες γερμανίδες στις στάσεις του μετρό και βίασαν 2 χιλιάδες από αυτές.
Σύμφωνα με την λονδρέζικη «Διεθνή Υπηρεσία Ειδήσεων» (International New Agency, 31 Ιανουαρίου 1946) όταν οι σύζυγοι των αμερικανών στρατιωτών έφτασαν στην Γερμανία, είχαν λάβει διαταγή να φορούν στρατιωτικές στολές επειδή «οι αμερικανοί στρατιώτες δεν ήθελαν να μπερδεύονται οι γυναίκες τους με τις φρόϊλάϊν», όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε.

Ο γιατρός G. Stewart σε μια ιατρική έκθεση την οποία υπέβαλλε στον Αϊζενχάουερ ανέφερε ότι το επίπεδο των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων αυξήθηκε 20 φορές μέσα στους πρώτους έξη μήνες της κατοχής.

Οι εβραιοαμερικανοί ξέρουν πολύ καλά να ρίχνουν τις «έξυπνες βόμβες» στους αντιπάλους τους και να επιβάλλουν ότι θέλουν στους φτωχούς, αποχαυνωμένους από την παραπληροφόρηση, λαούς. Όπως τότε μάθαιναν τους χαζοαμερικανούς να μισούν τους γερμανούς. με τον ίδιο τρόπο τους μαθαίνουν σήμερα να μισούν τους Παλαιστίνιους, τους Σέρβους, τους Ρώσους, τους Έλληνες.
Το Ιανουάριο του 1945 ο Τσώρτσιλ είπε: «Εμείς οι Σύμμαχοι δεν είμαστε τέρατα. Η άνευ όρους παράδοση της Γερμανίας και της Ιαπωνίας θα φέρει την μεγάλη και την άμεση ανακούφιση των λαών αυτών από τις συμφορές και τα βάσανα».

Αλλά σ’ αυτή την παραπλανητική διαβεβαίωση ο αείμνηστος Dr. Austin Ann αντέταξε την αλήθεια: «αυτοί οι Σύμμαχοι, οι οποίοι «δεν ήταν τέρατα» στη πραγματικότητα έχουν βιάσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ».
Μετά από προσωπική εντολή του ίδιου του «καλού» Αϊζενχάουερ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (1.000.000) ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Αυτοί οι καλοί κατακτητές λήστεψαν 12 εκατομμύρια ανθρώπους, αποστερώντας τους από τα σπίτια, τα ρούχα και τα χωράφια τους και αναγκάζοντάς τους να φύγουν από την πατρίδα τους. Πήραν το ένα τέταρτο όλων των καλλιεργήσιμων εκτάσεων, πήραν τα πλοία τους, τα εργοστάσια τους και τα γεωργικά εργαλεία. Καταδίκασαν σε θάνατο από πείνα περισσότερους γερμανούς από όσους εβραίους έζησαν ποτέ στη Γερμανία.
Βίασαν, αποπλάνησαν και διέφθειραν εκατομμύρια γυναίκες της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Ουγγαρίας από 8 μέχρι 80 χρόνων. Μόνο σε ένα χρόνο ειρήνης (1945-1946) ΠΕΘΑΝΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ απ’ ότι στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που κυβερνούν τον κόσμο 70 χρόνια τώρα.

Αν απαγκιστρωθεί κανείς από όλες τις εθνικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις τότε θα φανεί καθαρά ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ένας πόλεμος, που από την μία μεριά ήταν οι εξουσιαστές του κόσμου, (οι οποίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό σαν ένα ενδιάμεσο σταθμό για την Νέα Τάξη Πραγμάτων), και από την άλλη ήταν αυτοί που δεν ήθελαν αυτήν την Νέα Τάξη. Ο πόλεμος αυτός ήταν μία τραγωδία παγκόσμιων διαστάσεων.

Γνωρίζοντας την απίστευτη δυστυχία που οι κρυφοί εξουσιαστές μπορεί να επιβάλλουν στον λαό μας, πρέπει όλοι οι Έλληνες, «οι νούν έχοντες» να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Οι διάφορες «Ολμπράιτ – Κλίντον - Εσθήρ» συνεχώς απεργάζονται σενάρια για εμάς.-



Ζ. ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου