Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Κρητικός ο εφευρέτης που αλλάζει τις συνήθειες στις παραλίες όλου του κόσμου




















Σε μια Ελλάδα που προσπαθεί ζαλισμένη να συνέλθει από την κρίση, ένα λαμπρό παράδειγμα πείσματος για επιτυχία και εφευρετικότητας μας έρχεται από την Κρήτη.
Ο Χρήστος Μιχελάκης αντιστεκόμενος στο μούδιασμα που προκάλεσαν οι δύσκολες συνθήκες της χώρας μας, βάλθηκε να υλοποιήσει και να προωθήσει μια πατενταρισμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ιδέα του με σκοπό να τη "βγάλει" σε μαζική παραγωγή.



 Πρόκειται για το ο AquaSafeBag ένα 100% αδιάβροχο τσαντάκι μέσης που μετατρέπεται αυτόματα σε σωσίβιο και είναι απαραίτητο σε: Λουόμενους σε παραλίες - πλαζ - πισίνες - Διάφορα είδη σκαφών (αναψυχής, ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά, φουσκωτά) - Ναυαγοσώστες και όσους ασχολούνται με τα θαλάσσια sports.
Με το AquaSafeBag ο καθένας μπορεί να έχει με ασφάλεια τα προσωπικά του αντικείμενα (κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, χρήματα) προστατευμένα από το νερό, και ταυτόχρονα να απολαμβάνει την απόλυτη προσωπική του ασφάλεια μέσα στο νερό αφού με το τράβηγμα ενός κορδονιού το AquaSafeBag μετατρέπεται σε σωσίβιο.
Όπως μας εξηγεί ο εφευρέτης Χρήστος Μιχελάκης έμπνευσή του για το AquaSafeBag υπήρξαν οι πανέμορφες κρητικές παραλίες, οι ανάγκες των λουόμενων να ασφαλίσουν τα πράγματά τους και η ανάγκη τους να νιώθουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια που κολυμπούν.


Περισσότερα εδώ


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου