Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Bilderberg 2015: προετοιμάζονται για πυρηνικά και οικονομική καταστροφή



















Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στις 9-14 Ιουνίου θα συγκεντρωθεί για το ετήσιο συμβούλιό της, στα αυστριακά βουνά στο ξενοδοχείο Interalpen.


Φαίνεται ότι όλα μπαίνουν σε μία τελική ευθεία. Μπορεί να θέλουμε να το αγνοούμε αλλά αυτό συμβαίνει. Για το επόμενο διάστημα το μέλλον μας θα σχεδιαστεί από μερικούς εκατομμυριούχους οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να είναι ασφαλείς στα καταφύγιά τους ενώ τα καταχθόνια σχέδια τους εξαπολύονται στις αφελείς μάζες.



Ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής Stefan Reed ο οποίος εργάζεται για το Stratfor κάνει μια πρόβλεψη που θα συζητηθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία το 2018 θα οδηγήσουν σε πυρηνική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Για το θέμα αυτό γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης.

«Ο γνωστός Αμερικανός στρατηγικός αναλυτής Stefan Jareed του Ron Paul Institude ο οποίος εργάζεται και για το γνωστό Γεωπολιτικό Ινστιτούτο Statfor, προβλέπει σύμφωνα με δημοσίευμα της ρώσικης εφημερίδας Pravda, ότι οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία το 2018 θα οδηγήσουν σε πυρηνική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Stefan Jareed, οι εκλογές αυτές στην Ρωσία θα είναι η κατάληξη μιας μακροχρόνιας αντιπαράθεσης μεταξύ των δυο πυρηνικών υπερδυνάμεων και θα προκληθεί πυρηνική σύγκρουση εξ’ αιτίας της άμεσης ανάμειξης των ΗΠΑ στις εκλογές αυτές. Όπως αναφέρεται, οι ΗΠΑ θα αναμειχτούν άμεσα στις εκλογές αυτές με κύριο στόχο την ανατροπή του σημερινού ρωσικού καθεστώτος. Αυτό θα γίνει δρώντας υπονομευτικά και αποσταθεροποιητικά υποστηρίζοντας με κάθε μέσο κάποιον φιλοαμερικανό υποψήφιο.

Οι εκτιμήσεις της Μόσχας και του προσωπικού περιβάλλοντος του προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, είναι ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να διαβούν τις «κόκκινες γραμμές» με αποτέλεσμα να προκληθεί δυναμική αντίδραση της Ρωσίας με ανυπολόγιστες συνέπειες. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι εκτιμούν πως οι ΗΠΑ θα επιδιώξουν να προκαλέσουν τους Ρώσους σε μετωπική σύγκρουση με την φιλοδοξία να εξουδετερώσουν επιτελούς την αντίσταση του Πούτιν και της ορθόδοξης Ρωσίας στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για τον λόγο αυτό και εν όψει εντατικών προετοιμασιών για τις ενδεχόμενες ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα χρόνια, η Ουάσιγκτον έκρινε πως θα πρέπει να κερδίσει χρόνο για να προετοιμαστεί καλύτερα. Έτσι εξηγείται η τελευταία στάση των ΗΠΑ με την διαλλακτικότητα που αντιμετωπίζει την Ρωσία και με τη επίσκεψη αφ’ ενός του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζων Κέρυ στην Ρωσία, όπου δεν τόλμησε καν να αναφέρει την Κριμαία που για τις ΗΠΑ κατέχεται παράνομα από τους Ρώσους, αλλά και της Αμερικανίδα υπουργού Άμυνας, Viktoria Nuland, που επίσης επισκέφτηκε την «υπό απομόνωση» Ρωσία για συζητήσεις διπλωματικού επιπέδου προς εξομάλυνση των σχέσεων των δυο χωρών

Σε κάθε περίπτωση σίγουρα οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις αυτές προδιαθέτουν ένα αρκετά εύφλεκτο και επικίνδυνο περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή μας με την διαμάχη να συνεχίζεται σε πολλαπλά επίπεδα.

Το ερώτημα μας είναι ποια είναι η δική μας θέση, καθώς και η γεωγραφική μας τοποθεσία αλλά και η γεωστρατηγική αξία της Ελλάδας είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αναπόφευκτα οδηγεί στην άμεση ανάμειξη της αλλά και την καθίστα ένα σοβαρό παράγοντα των εξελίξεων στην περιοχή».

Μόνο που αυτή τη φορά, αυτά τα σχέδια, φαίνονται να χοντραίνουν, σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο:


ΠΗΓΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
http://www.diadrastika.com
http://sfairika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου