Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ?ΤΑ " 7 ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ " ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!.















Εδώ και μήνες, υπάρχει ανησυχία για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, για διάφορους λόγους.
Τα παρακάτω είναι:

7 βασικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ...
Τέλη Ιουνίου - Αρχές Ιουλίου - Αναμένεται το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφασίσει για τους γάμους των γκέι. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το δικαστήριο θα αποφανθεί ότι ο γάμος ομοφυλοφίλων αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και στα 50 κράτη. Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτό θα είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για την Αμερική.

15 Ιούλιου - 15 Σεπτέμβριου - Μια "στρατιωτική άσκηση" γνωστή και ως "Jade Helm" θα διεξαχθεί από τον Αμερικανικό στρατό. Περισσότερα από 1.000 μέλη του στρατού των ΗΠΑ θα λάβουν μέρος σε αυτό το εγχείρημα. Ο κατάλογος των μελών που συμμετέχουν σε αυτές τις ασκήσεις περιλαμβάνει το Τέξας, Κολοράντο, Νέο Μεξικό, Αριζόνα, Νεβάδα, Γιούτα, Καλιφόρνια, Μισισιπή και Φλόριντα.

28 Ιουλίου το Reuters ανέφερε ότι στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα δοθεί μια προθεσμία δύο μηνών για να θεσπίσει «bail-in» νομοθεσία. Κάθε έθνος που δεν έχει «bail-in» νομοθεσία σε ισχύ θα αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Γιατί, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τέτοια βιασύνη για να γίνει αυτό; Η ΕΕ προβλέπει μια άλλη μεγάλη οικονομική κρίση που είναι έτοιμη να εκραγεί;

13 Σεπτεμβρίου - Ελούλ 29 για το εβραϊκό ημερολόγιο - η τελευταία ημέρα του έτους Shemitah . Πολλοί ανησυχούν γι'αυτή την ημερομηνία, διότι έχουμε δει μεγάλη πτώση του χρηματιστηρίου κατά την τελευταία ημέρα των δύο προηγούμενων κύκλων Shemitah.

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2001 (που ήταν Ελούλ 29 για το εβραϊκό ημερολόγιο), γίναμε μάρτυρες του μεγαλύτερου επι των ημερών μας χρηματιστηριακού κραχ στις ΗΠΑ. Ο Dow έπεσε κατακόρυφα 684 βαθμούς , και αυτό ήταν ένα ρεκόρ που κρατησε για επτά χρόνια, μέχρι το τέλος του επόμενου κύκλου Shemitah.


Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2008 (η οποία ήταν επίσης Ελούλ 29 σχετικά με το εβραϊκό ημερολόγιο), ο Dow υποχώρησε 777 βαθμούς.





Τώρα πλησιάζουμε στο τέλος ενός άλλου έτους Shemitah. Θα γίνει ένα χρηματιστηριακό κραχ στις 13 Σεπτεμβρίου 2015; 'Οχι, γιατί η ημέρα αυτή είναι Κυριακή. Μπορώ να εγγυηθώ ότι η χρηματιστηριακή αγορά δεν θα συντριβή τη συγκεκριμένη ημέρα. Αλλά, όπως ο Jonathan Cahn έχει επισημάνει στο βιβλίο του για την Shemitah , μερικές φορές συμβαίνουν μεγάλες πτώσεις χρηματιστηρίου λίγο πριν το τέλος του έτους Shemitah και μερικές φορές συμβαίνουν μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της Shemitah. 

Γι 'αυτό και δεν είναι απλό να ψάχνουμε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.




15 Σεπτεμβρίου - την ημερομηνία αυτή ξεκινάει η 70η σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών . Η Γαλλία σχεδιάζει να εισάγει ένα ψήφισμα που θα δώσει την επίσημη αναγνώριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε ένα Παλαιστινιακό κράτος. Μέχρι τώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες απέκλειαν ένα τέτοιο ψήφισμα, αλλά με τον Μπαράκ Ομπάμα τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά αυτή τη φορά.

25 Σεπτεμβρίου - 27 Σεπτεμβρίου - Τα Ηνωμένα Έθνη πρόκειται να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη για ολόκληρο τον πλανήτη. Ορισμένοι το αναζήτησαν στην"Ατζέντα 21 στα στεροειδή". Αλλά η νέα ατζέντα, δεν είναι μόνο για το περιβάλλον. Περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν την οικονομία, τη γεωργία, την εκπαίδευση και την ισότητα των φύλων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Πάπας θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια σημαντική ομιλία ξεκινώντας την διάσκεψη του ΟΗΕ, όπου θα παρουσιαστεί το νέο αυτό πρόγραμμα.

28 Σεπτεμβρίου - Την ημερομηνία αυτή έχουμε "τα ματωμένα φεγγάρια" που συμπίπτει με την πρώτη μέρα της γιορτής της Σκηνοπηγίας, ένα "Supermoon",που θα είναι ορατό στην πόλη της Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν στα ματωμένα φεγγάρια, αλλά το έχουμε ξαναδεί π.χ λίγο πριν και λίγο μετά την καταστροφή του Εβραϊκού Ναού από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ.


Ίσως τίποτα από αυτά να μην σε τρομάζει.
Αλλά η Ελίτ φαίνεται σίγουρα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για κάτι.

Για παράδειγμα, λόγω του φόβου ότι μια «φυσική καταστροφή» θα μπορούσε να διακόψει τις δραστηριότητές τους στη Νέα Υόρκη, το New York Fed έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει ένα δορυφορικό γραφείο στο Σικάγο .
Τι είδους «φυσική καταστροφή» θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι τόσο κακή;
Και η NORAD αποφάσισε να κινηθεί στο βάθος του Cheyenne Mountain μετά από χρόνια. Η απειλή ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού ήταν ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2015 πρόκειται να είναι εξαιρετικά σημαντικό.Τα γεγονότα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την επιτάχυνση τους σε μεγάλο βαθμό, και η ζωή στην Αμερική πρόκειται να αλλάξει δραματικά.


πηγή Michael Snyder
ΠΗΓΗ:Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου