Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Παιδί θαύμα στην Κύπρο! Πέρασε το πρώτο επίπεδο λογιστικής μαθήτρια 6ης Δημοτικού


Παιδί θαύμα στην Κύπρο! Πέρασε το πρώτο επίπεδο λογιστικής μαθήτρια 6ης Δημοτικού












Μαθήτρια 6ης Δημοτικού κατάφερε να περάσει το πρώτο επίπεδο της Λογιστικής LCCI level one (Elementary) Series 2/2015 και κατέρριψε κάθε προηγούμενο.

Η επιτυχία αυτή είναι ένας πραγματικός θρίαμβος και ένα παγκόσμιο ρεκόρ λαμβάνοντας υπόψη το νεαρό της ηλικίας της Ντόριας Καυκαλιά. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα χρονικά του LCCI από την ημέρα της ιδρύσεως του.

Η Ντόρια είναι η πιο μικρή μαθήτρια στον κόσμο που παρακάθισε με επιτυχία τις εξετάσεις Λογιστικής LCCI. Η Ντόρια παρακολουθούσε μαζί με τη μητέρα της Γκόλφω Καυκαλιά τη χειμερινή σειρά μαθημάτων Λογιστικής 2014/15 του KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY.

Αυτό κάνει την Κύπρο ιδιαίτερα περήφανη σε καιρούς που το μέλλον των νέων εξαρτάται από την εξέλιξη εξωγενών παραγόντων και αποδεικνύει ότι ο συνδυασμός της θέλησης και της σωστής εκπαίδευσης κάνει θαύματα.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ο ιδρυτής του Ινστιτούτου, ο Ευγένιος Κολαρίδης είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που για ακόμα μια φορά μαθήτρια του KOLARIDES INSTITUTE OF ACCOUNTANCY πέτυχε ένα τέτοιο ανέφικτο παγκόσμιο ρεκόρ.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και μεθοδολογίας που εφαρμόζει το Ινστιτούτο από την ίδρυση του το 1970 ώστε να υπηρετεί το όραμα για να είναι ο πιο επιτυχημένος παροχέας λογιστικής εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων στην Κύπρο. Ευχόμαστε στη μικρή Ντόρια κάθε επιτυχία στη μελλοντική της σταδιοδρομία »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου