Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η Αποκωδικοποίηση του Αγρογλυφικού στο Salinas

Το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα [Βίντεο]


Την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων έχει προσελκύσει το γιγάντιο και περίπλοκο σημάδι που εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα σε φάρμα στην περιοχή Salinas Valley στην Καλιφόρνια.


Δείτε το βίντεο:Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο σχηματισμός των καλλιεργειών που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, στην πραγματικότηταπεριέχει ένα μήνυμα που κωδικοποιείται σε γραφή Braille*.
Ο Debra Falanga, καθώς και ο διευθυντής ορχήστρας Carl Christensen, και οι δύο συμφωνούν ότι οι κουκίδες που σχηματίζονται είναι γραφής braille και το μήνυμα είναι το "192".

Μεταφράζεται άμεσα ως εξής:


192 192

Β 192 1

192 192


"Είναι συναρπαστικό, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, αλλά είναι ευανάγνωστο», δήλωσε ο Falanga. "Αυτές οι κουκίδες είναι σε πολύ συγκεκριμένη σειρά. Είναι τόσο τέλειες σαν να τις έφτιαξε μία μηχανή."

"Τώρα το μόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε το τι σημάνει το 192 είπε ο Christensen.

*Κώδικας Μπράιγ ονομάζεται το σύστημα γραφής και ανάγνωσης των τυφλών. Το όνομά του οφείλεται στον εφευρέτη του Λουδοβίκο Μπράιγ.

Ο Λουδοβίκοs είχε τυφλωθεί πολύ μικρός και δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί το σύστημα ανάγνωσης που χρησιμοποιούσαν οι τυφλοί ήταν δύσχρηστο με χοντρούς χαρακτήρες. Έτσι βάλθηκε να δημιουργήσει ένα καινούριο ειδικό αλφάβητο για τυφλούς. Του πήρε πέντε χρόνια αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Αυτό το αλφάβητο που έφτιαξε ο Μπράιγ ήταν μια αντικατάσταση του γραμματικού αλφάβητου με ανάγλυφες στιγμές, που με διάφορους συνδυασμούς αποδίδουν ένα κείμενο. Ο τυφλός μπορεί μ’ αυτό το σύστημα να διαβάζει ψηλαφώντας τις στιγμές με το δάχτυλο, δηλαδή έχουμε ανάγνωση με την αφή.

Το σύστημα Μπράιγ έχει έξι ανάγλυφες κουκκίδες σαν το κεφαλάκι μιας καρφίτσας. Είναι τοποθετημένες ανά τρεις και μ’ αυτές γίνονται 63 συνδυασμοί, που αντιστοιχούν στα γράμματα και τους αριθμούς.

Η γραφή Μπράιγ διαβάζεται από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, όπως ακριβώς και η γραφή των «βλεπόντων».

Πηγή: Αποκάλυψη 


Σε μήνυμα στο facebook χθες 4/1 ο Μαθηματικός ΕΛ. Αργυρόπουλος ανακοίνωσε τα πρώτα ευρήματα αποκωδικοποιόντας το σύμφωνα με την Ελληνική Αριθμοσοφία.

Δείτε τα είναι εκπληκτικά!!!


ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΕΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192. ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: 1) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΙΣΟΨΗΦΙΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 192. 2) ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192.

και συνεχίζει..

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ   ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ = ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ = 1439 .΄. !!!!!!!!!!!!
                                                         ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ: ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = 792 .΄.
                                                         ΣΑΛΙΝΑΣ = 492 .΄. 
                                                         Η ΑΜΕΡΙΚΗ = ΜΑΡΙΑΜ = 192 .΄
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ   ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 92 ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ...
                                                         ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ = ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ = 4545 .΄.  !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ = 4523 .΄.
                                                      ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ = 2730 .΄.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ .΄. 

Ο φωτεινός και μέγας Έλλην ΕΛευθέριος με τις υψηλές δονήσεις του σαφώς μόνο θετικά έλκει και θετικά μηνύματα μας μεταδίδει και μακάρι να είναι έτσι.. 


Πάμε στα δύσκολα για να δούμε την άλλη πλευρά .

Ψάχνοντας λίγο και την άλλη πλευρά για το αν τελικά είναι ένα μήνυμα των φωτεινών που περιφρουρούν τον πλανήτη, των σκοτεινών ή ανθρώπινο κατασκεύασμα και στην τελική αρνητικό μήνυμα κακός οιωνός όπου κάποιοι προετοιμάζουν αυτοί τον ερχομό κάποιου άλλου?? 

Και αυτό γιατί 192 = ΜΠΑΛΑΜ (balam) Δαίμονας σύμφωνα με την wikipedia (επίσης Balaam, Balan) είναι ένα μεγάλος και ισχυρός βασιλιάς της κόλασης που δίνει εντολές πάνω από σαράντα λεγεώνες δαιμόνων .
Ο Balam απεικονίζεται με τρία κεφάλια. Ένα κεφάλι είναι το κεφάλι ενός ταύρου, ο δεύτερος ενός άνδρα, και η τρίτη ενός κριαριού. Έχει φλεγόμενα μάτια και την ουρά ενός φιδιού. Κουβαλάει ένα γεράκι για τη γροθιά του και καβαλάει μία αρκούδα.               
Το τέρας αυτό με τα τρία κεφάλια, είναι ένας από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και επειδή πολλά έχουμε δει να μνημονεύουν οι illu minati για τον ερχομό τους υποπτευόμαστε πως το μήνυμα ίσως έχει να κάνει και με αυτό. 

Εξάλλου εκεί ίσως μας παραπέμπει το Β192

192= ΜΠΑΛΑΜ
192+192= 384 = 
192+192+192= 576 = ΑΝΔΡΟΜΑΛΙΟΣ 
192+192+192+192=768=
192+192+192+192+192+1= 961 = ΑΝΔΡΕΑΛΦΟΣ

Η πιο πάνω ανακάλυψη δείχνει πως δεν είναι ο ΜΠΑΛΑΜ το βδέλυγμα που απεικονίζεται στο μήνυμα. Είναι επίσης ο ΑΝΔΡΕΑΛΦΟΣ με καταπληκτική ισοψηφία και λεπτομέρεια +1 και ο ΑΝΔΡΟΜΑΛΙΟΣ. 


       
                 192                     192+192+192          192+192+192+192+192+1

3 σε 1 .. Τυχαίο ;;;; Δεν νομίζουμε

Δείτε δύο από τις δικές μας αποκαλύψεις για την προετοιμασία του ερχομού τους. 
  
 • 72 ΑΓΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ( Κατα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο που μετατράπει σε Μασονική τελετή) 
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ..

Όλο το άρθρο εδώ:
WOULD-BE MARTYR AND 72 VIRGINS !! Ο άνθρωπος υποψήφιος μάρτυρας δέσμιος από 72 παρθένες 

( Πάλι 72 όσοι και οι βασιλείς των Νεφελίμ που κρατάνε φυλακισμένη την ανθρωπότητα.. συμβολική φωτογραφία του φωτογράφου των illuminati David LachapelleΉδη στο διαδίκτυο άρχισαν διάφορα σενάρια για το θέμα και θέλει αρκετό ψάξιμο σε συνδυασμό με το ρολόι που είχε εμφανιστεί σε corncycle πρίν τους ολυμπιακους αγώνες του Λονδίνου. θέσεις πλανητών και την πορεία ίσως του ison. 

Ένα tichttp://www.godlikeproductions.com/forum1/message2451249/pg1

To site αυτό μας δίνει ημερομηνία την 19/2/2014..

Όποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει την έρευνα. 

Σε συνέχεια μετά από τα πολλά σχόλια που καταθέσατε μας δόθηκε η πιθανότητα να είναι IP 

Και όντως μοιάζει με IP περιοχής Taiwan, Tai-pei 192.192.1.192   192.192.192.1 όπως και 192.192.192.192 Όμως εδώ έχουμε 5 φορές το 192 

Το πιθανότερο σενάριο είναι όντως να είναι διαφημιστική ενέργεια της εταιρείας Nvidia προκειμένου να προωθήσει τον νέο επεξεργαστή TEGRA K1 με τις 192 πυρήνες γραφικών!!! 
εδώ: 
κι εδώ: Η ομοιότητα είναι καταπληκτική και οι αναλογίες επίσης..

Προκύπτουν όμως τα εξής ερωτήματα: 
Γιατί τόσες πολλές αναφορές στο 192? Τι σημαίνει το Β και γιατί ο άσσος? 
Γιατί επιλέχθηκαν οι πλανήτες. 

Ήδη άρχισαν τα σενάρια ότι πρόκειται για εξωγήινη τεχνολογία και ότι ναι μεν το αγρογλυφικό φτιάχτηκε για αυτό το προμοτάρισμα αλλά από εξωγήινα μέσα.


Is NVIDIA run by aliens? Crop circles used to promote new 192 core Tegra K1 

Διοικείται η NVIDIA από εξωγήινους;
Στημένο και το βιντεάκι με τις λάμψεις πάνω από το χωράφι?? Πιθανόν!!


Επίσης μέσω αριθμοσοφίας συνεχίζοντας την αναζήτηση κάθε πιθανού συνδυασμού προέκυψαν τα εξής εκπληκτικά!!!

Β+192+192+1= 387 = ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Β+192+191+192+192= ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΕΣΤΙ

Και σχεδόν όλους τους υπόλοιπους 

συνεχίζεται..

Η συνέχεια εδώ: 

Μια αποκάλυψη που τρομάζει!!! 

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

11 σχόλια:

 1. Αν και δεν είμαι ιδικός στον κώδικα Braille με μια απλή έρευνα θα έλεγα πως το μήνυμα έχει ερμηνευτεί λάθος! Εγώ το ερμήνευσα ως ακολούθως:
  1IB 1IB
  B 1IB 1
  1IB 1IB

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΗ Η ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ξενο site υποστηριζει πως ειναι ο ison

   Διαγραφή
 3. Πέρα από τη λάθος ερμηνεία του κώδικα Braille, στο οποίο υπέπεσαν οι ερευνητές, θεωρώ πως το αγρογλυφικό δεν απεικονίζει ούτε καν αυτό τον κώδικα! Εμένα με παραπέμπει περισσότερο σε ψηφιακό κύκλωμα εκτέλεσης λογικών πράξεων. Οι διπλή εξωτερική γραμμή είναι πιθανόν η τροφοδοσία με ρεύμα, ενώ το όλο κύκλωμα δείχνει να ελέγχει την περιστροφή των τριών σφαιρικών;;;; σομάτων που βρίσκονται σε κυκλική τροχιά;;;;;;;; ΠΥΘΑΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είτε το έφτιαξαν εξωγήινοι , είτε γήινοι , απευθύνεται σε "τυφλούς" ...
  Θέλει να μας δείξει κάτι , κάτι που δεν βλέπουμε !!!
  Επιμένω στη διπλή γραμμή που κατευθύνεται πρός τη ΓΗ και δεν μοιάζει με τροφοδοσία , γιατί είναι
  κλειστή μπροστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η τελευταία πηγή υποστηρίζει πως απεικονίζει έναν κομήτη που κατευθήνετε πάνω στον μεσαίο πλανητη

   Διαγραφή
 5. Για να επιμένεις τόσο, μάλλον θα έχεις κάτι στο νου σου! Εννοείται πως θα με ενδιέφερε να ακούσω τη δική σου ερμηνεία σχετικά με τη διπλή γραμμή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είχα ...
  http://blogs.nvidia.com/blog/2014/01/05/salinas-crop-circle-and-project-192/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Thanks φίλε το είδαμε και στα κατοχικά στα σχόλια. Θα το προσθέσουμε αλλά δεν αναιρεί το μυστήριο άσχετα αν αποδεικνύει ότι είναι γήινο κατασκεύασμα.

   Διαγραφή
 7. http://www.youtube.com/watch?v=5LJCTnNmT48&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή