Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΝΕA ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ''ILLUMINATI CARD GAME''

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΙ ILLUMINATI ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ;Η κάρτα αυτή δεν έχει επαληθευθεί στο παιχνίδι. Κάποιοι προσπαθούν να λένε ότι έχει ήδη. «Εκατομμύρια άνθρωποι φτάνουν στο Σότσι σε αυτό το σταθμό. Είναι το κύριο μέρος της άφιξης και αναχώρησης για τους περισσότερους ταξιδιώτες από και προς το Σότσι. Εάν δεν έχετε πάει ποτέ σε ένα ρωσικό σιδηροδρομικό σταθμό, αυτός είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα αρχιτεκτονικής. Τρένα έρχονται από όλη τη Ρωσία. Πολλοί ταξιδιώτες έχουν ταξιδέψει από τη Σιβηρία και τη βόρεια Ρωσία και ήταν στο τρένο για μέρες ".
Μάτια ανοιχτά λοιπόν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!


Ισως θα μπορούσε αυτή η κάρτα να έχει να κάνει με τους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή η κάρτα παρουσιάστηκε μετά από μια-δυο περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα φαίνεται ότι η εικόνα απεικονίζεται με αρκετή ακρίβεια στο Σότσι.

Στις 11 Μαρτίου 2011, οι illuminati χτύπησαν στη βορειανατολική Ιαπωνία με σεισμό μεγέθους 9,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η έναρξη του σεισμού έγινε στις 14:46 τοπική ώρα, και η λήξη του ήταν στις 14:51 τοπική ώρα.

Η λήξη του σεισμού έγινε στις 14:51, δηλαδή 4 λεπτά διαφορά νωρίτερα απ ότι απεικονίζει το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza.

Αν και το χτύπημα ήταν αποδεδειγμένα των illuminati, δεν έγινε καμία πτώση πύργου του ρολογιού όπως δείχνει η κάρτα. Αυτό που μένει να δούμε, είναι μια συνδυασμένη επίθεση και μια πολύ παρόμοια πτώση πύργου του ρολογιού, που δεν έχει συμβεί ακόμα!

Το Σότσι θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014 από τις 7 έως 23 Φεβρουαρίου. Το πιό πιθανόν για εμένα είναι να μη συμβεί τίποτα, και η συγκεκριμένη κάρτα να αναφερόταν όντως στην Ιαπωνία. Για τίποτα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.
Ας θυμηθούμε την προηγούμενη εκδοχή που συνδύαζε την συγκεκριμένη κάρτα με την καταστροφή της Φουκοσίμα που όντως ήταν μία ''Combined Disasters''  

Δείτε και την προφητική ταινία '' Η Ιαπωνία βυθίζεται'' του Ιαπωνικού κινηματογράφου μετά το 1.46' και φρίξτε !!!

Καθόλου τυχαία η ταινία περνάει μηνύματα άρα κάποιοι γνώριζαν..  Περισσότερα για την ταινία: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=171679006218509&set=a.139729072746836.42580.139278009458609&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου