Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Με την εμφάνιση των τεσσάρων φεγγάριων του αίματος κάτι μεγάλο θα συμβεί;;;

Ας δούμε πρώτα τι εννοούμε λέγοντας «κόκκινο φεγγάρι» η φεγγάρι  του αίματος, όπως  αναφαίρετε στο παρακάτω κείμενο: 

Όταν το φεγγάρι περνά από το εξωτερικό άκρο της σκιάς της Γης, τότε το φαινόμενο αυτό ονομάζεται σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς ή «κόκκινο φεγγάρι».







---------------------------------------------------------




Τα δύο τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί με το θέμα των προφητικών "Φεγγάρια του αίματος." Γιατί; Επειδή δεν έχει κάτι να κάνει με την επιστροφή του Χριστού, αλλά πολλά να κάνει με την επιστροφή του! 

Είτε έχετε επιδιώξει τη μελέτη των φεγγάρια του αίματος ή όχι, αυτά τα δύο βίντεο είναι ένα must-see.
 Είτε σας αρέσει ο John Hagee ή όχι, οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι βιβλικές και εκπληκτικές! 
Οι λαοί, είμαστε εκεί ... 
Είμαστε η γενιά που θα γνωρίσει το μεγάλο και ισχυρό "Warrior" Ο Ιησούς ιππεύοντας επιστρέφει νικηφόρα και τολμηρός στο άσπρο άλογο του Μάθετε τι πρόκειται να συμβεί, γιατί πιστέψτε με, αυτό είναι σίγουρα κάτι τεράστιο! 
Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα σύντομο αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον promo για το νέο του βιβλίο, "4 φεγγάρια αίματος." Αν μετακινηθείτε προς τα κάτω, υπάρχει και ένα άλλο βίντεο (πλήρης) συζητώντας τα φεγγάρια του αίματος στη λεπτομέρεια, το οποίο δεν είναι σε σχέση με το βιβλίο του.

Κείμενο βίντεο:

Εμπνευσμένο από τη NASA προβολές και καταγραμμένη ιστορία, ο πάστορας John Hagee αποκαλύπτει τις απευθείας συνδέσεις μεταξύ τεσσάρων επερχόμενων φεγγαριών αίματος και εκλείψεις και τι προμηνύει για το Ισραήλ και όλη την ανθρωπότητα.


Κατά τα τελευταία 500 χρόνια, το αίμα-κόκκινα φεγγάρια έχουν πέσει κατά την πρώτη ημέρα του Πάσχα, τρεις φορές. Αυτά τα περιστατικά ήταν συνδεδεμένα με μερικές από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία των Εβραίων: το 1492 (τελευταίο έτος της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης, όταν οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία), 1948 (κρατική υπόσταση για το Ισραήλ και ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας) και του 1967 (ο εξαήμερος Πόλεμος).

Κάθε ουράνιο σώμα ελέγχεται από το αόρατο χέρι του Θεού, το οποίο σηματοδοτεί μελλοντικές εκδηλώσεις για την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχουν ηλιακά ή σεληνιακά ατυχήματα. Η επόμενη σειρά από τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος λαμβάνει χώρα στο Πάσχα και Σουκότ το 2014 και το 2015. Σε αυτό το καθηλωτικό βιβλίο,ο Hagee διερευνά ποια είναι αυτά τα φεγγάρια στο αίμα,τι σημαίνουν και γιατί οι Χριστιανοί πρέπει να κατανοήσουν αυτά τα σημάδια και τι προοιωνίζεται τόσο για το Ισραήλ όσο και για τον κόσμο.


Joel 2 και Πράξεις 2 και αναφέρει: "Και θα δείξω τέρατα στους ουρανούς και στη γη, αίμα και φωτιά και πυλώνες του καπνού. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα πριν από τη μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου που έρχεται. "









ΠΗΓΗ

-----------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ John Hagee ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΌ ΛΑΟ:



Τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1492 ανακοίνωση του Διάταγματος της απέλασης κατά την οποία οι Εβραίοι είχαν 14 ημέρες για να φύγουν από την Ισπανία για πάντα.

Ήταν το κρεσέντο του πόνου για τους ανθρώπους που είχαν παρακολουθήσει τους φίλους τους να βασανίζονται στο ράφι και να κάουν ζωντανοί επειδή αρνήθηκαν να ασπαστουν στον καθολικισμό κατά τη διάρκεια της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. Σύντομα, όμως, τα δάκρυα τους κατέληξαν σε θρίαμβο. Ότι τον  Οκτώβριο ο Χριστόφορος Κολόμβος, που χρηματοδοτήθηκε από Εβραϊκά κεφάλαια και χάρτες, βρήκε ένα καταφύγιο για τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο-Αμερική.















Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1948













Μετά την ανείπωτη αγωνία του Ολοκαυτώματος, 1948 τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος   προανήγγειλαν την θριαμβευτική γέννηση του κράτους του Ισραήλ. Μετά  σχεδόν απο 2000 χρόνων στη Διασπορά, ο Θεός συγκέντρωσε τους εβραϊους εξόριστους από τα έθνη του κόσμου και τους έφερε στο σπίτι τους στη γη της διαθήκης, όπως προφήτεψε από την Παλαιά Διαθήκη προφήτες Θεός μας έστειλε ένα μήνυμα ότι η ιστορία ήταν για να αλλάξει για πάντα ... και το έκανε.






Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 1967 















Τα τέσσερα φεγγάρια του αίματος το 1967 εμφανίστικαν κοντά στον Πόλεμο των Έξι Ημερών, όταν η Ιερουσαλήμ κατακτήθηκε και ενώθηκε με το κράτος του Ισραήλ. Σήμερα, η Ιερουσαλήμ είναι κάτι περισσότερο από ό, τι της χώρας "αδιαίρετη πρωτεύουσα.
« Είναι ο Χριστός σταυρώθηκε για τις αμαρτίες του κόσμου και όπου θα επιστρέψει για να αποκλείσει ένα παγκόσμιο βασίλειο που ποτέ δεν θα τελειώσει. 
Το γεγονός αυτό δείχνει την ιστορία που άλλαξε για πάντα. 
Ο Θεός έστειλε την αποκάλυψη σε τέσσερα φεγγάρια του αίματος.












Τέσσερα φεγγάρια του αίματος του 2014








Τα επόμενα τέσσερα φεγγάρια του αίματος αρχίζουν Απρίλιο 2014 και τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ιστορία ετοιμάζεται να αλλάξει για πάντα! 
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

----------------------------------------------

Σας παραθέτουμε και τον συσχετισμό που κάνανε οι Ασυμβίβαστοι Έλληνες στην ανάλυση του περίεργου και προφητικού I Pet Goat ll όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως όλες οι αλλαγές και καταστροφές , η παρουσία του Μεσσία και η κατάρρευση όλων των παλαιών θρησκειών λαμβάνουν χώρα την περίοδο του κόκκινου φεγγαριού.  







http://erevnw.blogspot.gr/2014/01/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου