Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Προφητικό σημάδι» ή κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα

Μια αν μη τι άλλο σπάνια σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο και εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς έχει σταθεί αφορμή για σειρά σχολίων αλλά και φόβους για επικείμενο… κακό μαντάτο στην Αγία Έδρα.


Δυο λευκά περιστέρια που άφησαν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι μαζί με τον Πάπα, ως σύμβολα της ειρήνης, δέχθηκαν μια ανελέητη επίθεση από γλάρους και κοράκια.

Οι συμβολισμοί είναι αν μη τι άλλο προφανείς.

Τα περιστέρια απελευθερώθηκαν υπέρ της ειρήνης στην Ουκρανία για την οποία μίλησε χθες ο Πάπας. Μια τέτοια συμβολική κίνηση γίνεται στο Βατικανό κάθε τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου.

Πολλοί τώρα στο διαδίκτυο μιλούν για «προφητικό σημάδι» ή ακόμη και για «θεϊκή παρέμβαση» σε σχέση με τα σκάνδαλα που έχουν κατά καιρούς αμαυρώσει την εικόνα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες όπως κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και το διαδίκτυο είναι εντυπωσιακές.


ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ Σ΄ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Επειδή αυτό το γεγονός είναι μια ευρέως εκδήλωση που παρακολούθησαν όλοι οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο, απο τα μέσα ενημέρωσης, έχει κανείς υπόψη ότι ίσως αυτά τα πουλιά να εκπαιδεύτηκαν για τηνεπίθεση ; Κοράκια που χρησιμοποιούνται σε λούνα παρκ δείχνουν πόσο έξυπνα είναι και εκπαιδεύσιμα.

Υπάρχει ένα προηγούμενο ..... η τελευταία φορά που ένα κοράκι επιτέθηκε το περιστέρι της ειρήνης, θεωρήθηκε ως ένα δυσοίωνο σημάδι. Γνωρίζοντας ότι ..... ..... θα μπορούσε κάποιος να έχει εκπαιδεύσει ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕι ΑΥΤΟ; (Είναι δυνατόν το δεύτερο πουλί να ενώνει στη δράση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου