Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τὴν ἀπογραφὴ τὴν θυμόσαστε;ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ…

Το Μάιο έγραφαν στα blog:

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ…

ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ…


Τι σκοπιμότητα έχει να ξέρει το κράτος αν έχουμε ντουζιέρα ή μπανιέρα;

Τι σκοπιμότητα έχουν οι ερωτήσεις για το αν έχουμε διπλά ή μονά τζάμια;

Τι σκοπιμότητα έχουν οι ερωτήσεις πόσα μέτρα είναι η κουζίνα μας; Είναι αυτό απογραφή πληθυσμού;

Τι σκοπιμότητα έχει η ερώτηση αν η τουαλέτα είναι μέσα ή έξω απ’ το σπίτι ; το κράτος έχει φεγκσουικές ευαισθησίες;

Απογραφές έχουν γίνει και άλλοτε.

Ποτέ όμως με τόση επιμονή σε τόσες λεπτομέρειες επί των περιουσιακών στοιχείων, που ούτως ή αλλιώς είναι γνωστά μέσω Ε9.

Γιατί ρωτάνε για την μόνωση των τοίχων όταν αυξάνουν το τιμολόγιο των χαμηλοκαταναλωτών της ΔΕΗ;

Γιατί θέλουν να ξέρουν αν ο χώρος του σπιτιού χρησιμοποιείται και ως επαγγελματικός; Είναι στοιχείο απογραφής πληθυσμού ή τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης μαζί με την μπανιέρα και την κουζίνα, άρα έξτρα φορολογητέο;


Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού που ορίζει τη δημοκρατία με τη δήλωση «οι πολιτικοί δεν είναι για να σέρνονται πίσω από τις πλειοψηφίες» , συνεπέστατη στις μεθόδους της, ζητά την άνευ όρων και εξηγήσεων συνεργασία των πολιτών σε μια «ανακρισούλα» για κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους, απειλώντας και εκβιάζοντας!


Οι απειλές κι οι εκβιασμοί είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον η κυβέρνηση συνδιαλέγεται με τους πολίτες.

Απαιτεί- Απειλεί- Εκβιάζει.

Αυτό είναι το τρίπτυχο του κοινωνικού διαλόγου. Απαίτηση – Απειλές – Εκβιασμός.

Θα κάνετε αυτό, είναι υποχρεωτικό, αν δεν το κάνετε θα τιμωρηθείτε θα πληρώσετε πρόστιμο.

Θυμάστε το σύνθημα «Πρώτα ο πολίτης» ; η συνέχεια είναι «θα τρομοκρατηθεί, θα απειληθεί, θα εξαθλιωθεί θα λεηλατηθεί».

Τι υπάρχει, που να εξασφαλίζει τον Έλληνα πολίτη, όταν έχει αποδειχθεί δια στόματος Strauss Kahn ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μεθόδευε επί μήνες, πριν ακόμα τις εκλογές, την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και την έλευση της τοκογλυφικής κατοχής του ΔΝΤ;

Ποια αξιοπιστία έχει μια κυβέρνηση που διέψευδε ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που είχε ήδη υπογράψει;


Ποια κρατική υπηρεσία που αναφέρεται σε έναν τέτοιον πρωθυπουργό και σε μια τέτοια, το λιγότερο αναξιόπιστη, κυβέρνηση, διασφαλίζει οποιοδήποτε απόρρητο για τους Έλληνες πολίτες;

Πούλησε την Ελλάδα και προτίθεται να εκποιήσει για πενταροδεκάρες τα αμύθητα πλούτη της χώρας . Τι λέτε ότι θα κάνει με τις πληροφορίες για την ζωή μας και το σπίτι μας;


Η απογραφή είναι μια λεπτομερής καταγραφή του πού βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων και μετά ο Θεός ξέρει σε ποιους θα τα δώσουν. Εκποιήστε το εξοχικό σας για να πληρώσετε το χρέος που σας δημιούργησαν οι μίζες τους και οι προεκλογικές, μετεκλογικές, διακομματικές χορηγίες που δέχονταν απ’ τη siemens.


Σε λίγο καιρό θα ακούμε ότι οι στατιστικές λένε ότι οι Έλληνες έχουν περιουσιακά στοιχεία περισσότερα από άλλους Ευρωπαίους όμως ζητάνε δάνεια. Να εκποιήσουν τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ή θα έρχεται μια απανταχούσα από κάποια ανεκδιήγητη υπηρεσία πρασίνων λαμογίων που θα λέει: «Κύριε τάδε να αλλάξετε τα κουφώματά σας γιατί το σπίτι σας ξοδεύει πολλή ενέργεια. Σας δίνουμε τόσο διάστημα και μετά θα στείλουμε τον μπόγια της υπηρεσίας μας να ελέγξει. Αν δεν το κάνετε θα τιμωρηθείτε με πρόστιμο».

«Μα δεν έχω λεφτά» θα λέει ο κύριος τάδε. «Να πάρετε δάνειο» θα προτείνει η πράσινη υπηρεσία λαμογίων. Θα παίρνει ο «πρώτα ο πολίτης» το δάνειο για να κάνει το κούφωμα τρέντυ και αν δεν έχει να το αποπληρώσει θα του παίρνει η τραπεζούλα το σπίτι και θα το βάζει σε πλειστηριασμό.(Θέλετε να μιλήσουμε και για τα κυκλωματάκια των πλειστηριασμών; ποιοι να ανακατεύονται άραγε;)

———————————

Τώρα ξέρουμε!

Χρῆστος Ἀρώνης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΥΜΠΙΑ: ΔΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ!

Τον περασμένο Μάιο το κράτος είχε προχωρήσει στην απογραφή του πληθυσμού, αλλά και των κατοικιών της.

Τότε όλοι είχαμε απορήσει με τα ερωτήματα της απογραφής, αλλά και με το γεγονός ότι όλοι οι εκπρόσωποι που περνούσαν από τα σπίτια μας έγραφαν με μολύβι και όχι με στυλό, κάτι που τότε είχε περάσει με μικρά γράμματα.

Δείτε τώρα πόσα ωραία τα είχαν σχεδιάσει όλα, φέρνοντας όλα τα σκληρά μέτρα ως έκτακτα!

Το ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει σήμερα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά τέλεια σχεδιασμένο!

Στην πρώτη σελίδα για την απογραφή, υπάρχουν ερωτήσεις για τα στοιχεία της κατοικίας, την περίοδο κατασκευής της, το είδος της (κύρια, εξοχική, δευτερεύουσα, υπήρχε επιλογή ακόμα και για υπό κατεδάφιση!).

Εντύπωση μας είχε προκαλέσει τότε – χωρίς να μας υποψιάσει για ποιο λόγο γίνεται – ότι υπήρχαν ερωτήσεις για τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού, αλλά και επιμέρους χώρων, όπως της κουζίνας, αλλά και αν υπάρχουν αποθήκες και χώροι γκαράζ!Γιατί τα επισημαίνουμε όλα αυτά; Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς! Πρόκειται για τα ακριβή στοιχεία που χρειάζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το χαράτσι στα ακίνητα!

Μέσα από την απογραφή, μάθανε τα πάντα και πλέον έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να υλοποιήσουν τα απαράδεκτα μέτρα που μας τα έφεραν δήθεν έκτακτα και τυχαία . . .

Αν νομίζατε ότι αυτή η απογραφή (και οι αποκαλύψεις μας) μένουν εδώ, γελαστήκατε!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χαράτσι δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα, δηλαδή 2 δις – 2,6 δις, αλλά μόλις 1 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν και νέα μέτρα, πέραν των γνωστών που έχουμε ακούσει εδώ και μήνες, όπως η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και μέτρα, όπως η φορολόγηση των απορριμάτων, με την δικαιολογία ότι η Ελλάδα πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, ως πρόστιμα.

Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Γερμανία, πέραν από τον τομέα της ενέργειας που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.

Για να δούμε πόσο «τυχαίο» είναι και αυτό:

Στην δεύτερη σελίδα της απογραφής, υπάρχει μια περίεργη ερώτηση για το αν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας και μάλιστα σε τι ποσοστό! Στόχος της κυβέρνησης ήταν να δείξει (με νούμερα) ότι οι Έλληνες έχουν χαμηλή συνείδηση ανακύκλωσης, θέλοντας να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που «τρώμε» τα πρόστιμα από την Ε.Ε.!

Και μετά μας λένε ότι όλα είναι έκτακτα και παλεύουν μέχρι και τελευταία στιγμή για τη σωτηρία της χώρας!

Όλα είναι προμελετημένα, και μάλιστα με τρόπο που η μελάνη ..δεν πιάνει!

ὀλυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου