Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

"ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "GRAY STATE"!
Ο σκηνοθέτης μίας Αντι-ΝΠΤ (NWO) ταινίας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του υπό ύποπτες συνθήκες.
 Ο Ντέιβιντ Κρόουλυ (David Crowley), ο σκηνοθέτης του «Γκρίζου Κράτους»(“Gray State”), μίας ταινίας για τη
Νέα Παγκόσμια Τάξη και τον αποκρυφιστικό τρόπο σκέψης τηs
βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη. Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Ντακότα δήλωσε ότι οι θάνατοι του φάνηκαν «ύποπτοι».

Ο Ντέιβιντ Κρόουλυ έγραψε και σκηνοθέτησε το Γκρίζο Κράτος, μια ημιτελή ταινία για τη στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, την επιβολή στρατιωτικού νόμου, την υψηλής τεχνολογίας επιτήρηση, τα τσιπ RFID και τον αποκρυφιστικό τρόπο σκέψης πίσω από όλα αυτά.
Η σελίδα της ταινίας στο Facebook αναφέρει ότι η ιστορία αναφέρεται σε «ένα πληγωμένο βετεράνο ο οποίος ηγείται της εξέγερσης εναντίον μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης μετά την επιβολή στρατιωτικού νόμου σε εθνικό επίπεδο ." Εδώ βρίσκεται η ιδέα του τρέιλερ της ταινίας.

Σε μια συνέντευξη στο Infowars του 2012, ο Κρόουλυ δήλωσε ότι ένιωθε ότι ήταν υπεύθυνος να διαδώσει το μήνυμα σχετικά με τη δυνατότητα της παρακμής των Ηνωμένων Πολιτειών στην είσοδο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η συνέντευξη περιγράφει την ταινία ως "μία πολύ-αναμενόμενη ανεξάρτητη ταινία που βλέπει μια βίαιη κρατική αστυνομία, έναν στρατιωτικός νόμος για την καταστολή, με πλήρη βιομετρική αναγνώριση, μια πανταχού παρούσα κατάσταση επιτήρησης, και στρατιώτες της FEMA να οδηγούν τους αντιφρονούντες σε στρατόπεδα."

Στις 17 Ιανουαρίου τα πτώματα του Ντέιβιντ Κρόουλυ, της συζύγου Komel, και της πέντε ετών κόρη τους , βρέθηκαν στο σπίτι τους.

Τα πτώματα βρέθηκαν το Σάββατο από τον γείτονα της διπλανής πόρτας του Κρόουλυ, Collin Prochnow. Έχει αναφερθεί ότι τα πτώματα ήταν μέσα στο σπίτι για αρκετές εβδομάδες. Ο Prochnow είπε ότι δεν είχε δει καμία δραστηριότητα στο σπίτι του Κρόουλυ, από τα Χριστούγεννα περίπου και ο ίδιος αρχικά είχε θεωρήσει πως η οικογένεια ταξίδευε κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Ο Prochnow είπε ότι τα πακέτα άρχισαν να συσσωρεύονται στο κατώφλι του σπιτιού και παρατήρησε ότι τα φώτα μέσα στο σπίτι ήταν αναμένα ημέρα και νύχτα, έτσι αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο να ελέγξει την υγεία της οικογένειας.

Μια αφίσα της ακυκλοφόρητης ταινίας «Γκρίζο Κράτος».
Ο Prochnow κοίταξε μέσα από ένα παράθυρο του σπιτιού και ανακάλυψε τρία σώματα, μαζί με ένα πιστόλι, στο πάτωμα. Ήταν επίσης παρών ένας σκύλος, που ήταν ζωντανός. Ένα ηχητικό μήνυμα από το αστυνομικό ράδιο που ελήφθη από το MnPoliceClips.com αποκάλυψε ότι η αστυνομία είχε βρει «αρκετά πτώματα που προφανώς απεβίωσαν στην είσοδο» του σπιτιού και υπήρχε μέσα ένας «πολύ θυμωμένος σκύλος." Η αστυνομία δήλωσε ότι η κατάσταση φαίνεται να είναι μια δολοφονία-αυτοκτονία .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου