Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μετεωρολογικός δορυφόρος «συνέλαβε» μια μυστηριώδης γιγαντιαία «σπείρα» στον ουρανό της Μελβούρνης

Ένα μυστηριώδης «δαχτυλίδι» ή «σπείρα», εμφανίστηκε από τα δυτικά προς τα νότια-δυτικά πάνω από την πόλη της Μελβούρνης (Αυστραλία), στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

Ένα από αυτά τα «δαχτυλίδια» είχε εμφανιστεί πριν από λίγα χρόνια ακριβώς στις 15 Ιανουαρίου, 2010, όπου είχε διάμετρο 200 έως 400 χιλιόμετρα και κινούταν προς τα ανατολικά, μεταξύ των πόλεων της Καλγκούρλι και Boulder.


Ωστόσο, δεν υπήρχαν σύννεφα και ο καιρός δεν είχε διαταραχθεί, οι εμπειρογνώμονες έφεραν στο προσκήνιο την υπόθεση ότι μπορεί να είχε προκληθεί από τις αντανακλάσεις των σημάτων ραντάρ, αλλά παρ “όλα αυτά, αυτές οι υποθέσεις απορρίφθηκαν από ορισμένους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του καιρού.

Υπενθυμίζουμε ότι η «σπείρα» δεν κινούντανκαι παρέμενε ακίνητη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πάνω από την Μελβούρνη

Ο μυστηριώδης κύκλος που εμφανίστηκε στις 17, Φεβρουαρίου είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε καταγραφεί το 2010 μεταξύ των πόλεων της Kalgoorlie Boulder. Υπενθυμίζουμε ότι «σπείρα» δεν κινούνταν και παρέμενε ακίνητη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πάνω από την Μελβούρνη.


Η βιντεοσκόπηση έγινε από τα ραντάρ του καιρού και ραντάρ Doppler-. Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν σχετικά τη φύση αυτών των μυστηριωδών κύκλων. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτές οι «σπείρες» μπορεί να είναι ανοίγματα του χωροχρόνου που συχνά εμφανίζονται στον πλανήτη μας. Υπενθυμίζουμε ότι η NASA, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, έχει εντολή από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα να ολοκληρώσει το έργο σε ένα σχέδιο για την κατασκευή ενός διαστημικού σκάφους για να κυνηγάει κρυφές μαγνητικές πύλες, ωστόσο οι ερευνητές των UFO πιστεύουν ότι είναι γιγαντιαία ΑΤΙΑ που πετάνε αόρατα στους ουρανούς.ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ:ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ HAARP;;; ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Echelon radar ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: ΣΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΒΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου