Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Τα μυστήρια των αρχαίων ναών.


































Μια συνέντευξη του Ρώσου εξερευνητή Ernst Rifgatovich

- Ernst Rifgatovich, κατά τη διάρκεια της αποστολής σας έχετε επισκεφθεί πολλούς ναούς. Κατά τη γνώμη σας, τι ρόλο έπαιξαν στην αρχαιότητα;
- Αυτό το ερώτημα που τίθεται είναι, κατά πάσα πιθανότητα σκεψη για τον καθένα που επισκέπτεται τους αρχαίους ναούς. 



Ναοί - δεν είναι  σπίτι  και όχι ένα μουσείο.
 Οι ογκώδεις στήλες διακοσμημέναες με μοτίβα, που διοργανώνονται για κάποιο περίπλοκο σχέδιο. 

Οι τοίχοι αποτελούνται από τεράστιους ογκόλιθους και διακοσμημένοι με τοιχογραφίες, έργα ζωγραφικής και ιερογλυφικά, που προορίζονται σαφώς όχι μόνο για τη φύλαξη των χώρων.




Baalbek-Ancient-Art


Μεγαλιθικά τείχη πάνε βαθιά μέσα στο έδαφος και καταλήγουν σε αυτό, προφανώς, όχι.

Οι Ναοί είναι ποικίλοι, αλλά την ίδια στιγμή έχουν την ίδια αρχή κατασκευής.



Η ιδέα για το ρόλο των εκκλησιών παρατήρησε και ερεύνησε ένα μέλος της εκστρατείας ο YI Vasilyeva στο Μπάαλμπεκ γνωστή ως Ηλιούπολη ναό (του Λιβάνου).









Επέστησε την προσοχή του στο γεγονός ότι οι κίονες από γρανίτη με απίστευτο τρόπο για τη σύγχρονη τεχνολογία σε διάφορα σημεία σε όλη την διάτρητοι 20 με 50 μέτρα μήκος, με διάτρητο τέλεια ευθεία.

Ενίσχυση με μεταλλικές βέργες σε αυτές τις τρύπες δεν έχουμε δει.

Ο Βασίλιεφ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτές οι στήλες δρουν ως συντονιστές για ορισμένες ενέργειες.












Σε υποστήριξη αυτής της υπόθεσης παντού στους τοίχους των ναών μπορεί να βρεθεί πλατεία εσοχή, παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται στη ραδιοφωνία για την απόσβεση του θορύβου για τα ηχεία Χωρίς ήχο "μπουμ-μπουμ ...». Ναι και οι οβάλ κόγχες, δείχνουν ότι πιθανότατα οι ναοί ιδρύθηκαν για να ενισχύσουν τις ενέργειες συντονισμού.




- Θέλετε να πείτε ότι οι ναοί της αρχαιότητας ήταν συλλέκτες κάποια ενέργεια;

- Ακριβώς. Επιπλέον, έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλοί ναοί, σαν να αποσπαστούν "πύλη", η διεύθυνση του οποίου επικεντρώνεται πάντα στο ιερό βουνό Kailash που βρίσκονται γύρω από αυτό με την πόλη των Θεών.









Αυτή η αρχαία πόλη έχει μια τεράστια δομή πέτρινη και τοξωτή - Το πρωτεύον κάτοπτρο του χρόνου, κατευθύνεται προς τη Συρία, το Λίβανο και την Αίγυπτο. Εμείς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός ότι οι "πύλες" συγκεντρωμένη ενέργεια του χρόνου που προέρχονται από την πόλη των Θεών. Με την ευκαιρία, αυτές οι "πύλες" ήταν αποθήκες ενέργειας? προφανώς, υπήρχε κάποτε μια πέτρα πόρτα για να σταματήσει, αν ήταν αναγκαίο την ροή της ενέργειας.




ΤΟ πιο περίεργο είναι ότι πολλά σχέδια στις στήλες είναι παρόμοια με περισσότερες συσκευές.

- Θέλετε να πείτε ότι οι αρχαίοι άνθρωποι ερχόταν στο ναό για να απορροφήσουν την ενέργεια;

- Οι Αρχαίοι που χρησιμοποιούσαν κυρίως την ψυχική ενέργεια μέσω ξόρκια. Είναι, νομίζω, πιστεύω ότι το η πιο ισχυρή ενεργειακή μηχανή στον κόσμο, είναι ο άνθρωπος. 

Στους ναούς προφανώς θα αντλήσει ενέργεια, στη συνέχεια, θα το χρησιμοποιήσει για διαφορετικούς σκοπούς - να μεταφέρουν βαριά φορτία, λόγω της αντι-βαρύτητας, η θεραπεία, η γενετική μηχανική και άλλα πράγματα. 
Οι Αρχαίοι πιθανότατα γνώριζαν ότι μία στήλη δίνει την ενέργεια στον τοίχο - ένα άλλο σχέδιο, παρόμοιο με τις συσκευές, - τρίτον, τις εικόνες των ζώων και των φυτών - το τέταρτο ... Είχαν ειδικές διαδρομές μέσα από το ναό, σε κάθε ανάγνωση ξόρκι γραμμένο στον τοίχο .
 

Baalbek-Temple-of-Bacchus DYONHSOS


Η επιστήμη των αρχαίων ναών είχαν.

 Έχουν ανεγερθεί, προφανώς οι ναοί τόσο γενικα και εξειδικευμένα  - για αντι-βαρύτητα, τηλεμεταφορά, και τα παρόμοια.
 Αν μπορούσαμε να διαβάσουμε τα ιερογλυφικά στους ναούς, θα είχαμε καταφέρει πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν.

- Σε περίπτωση που στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να συσσωρεύει ενέργεια;

- Νομίζω ότι η ενέργεια μπορεί να συσσωρευτεί στα τέσσερα όργανα του ανθρώπου. Αλλά η πιο ισχυρή ενέργεια -είναι η ενέργεια από τα πέντε στοιχεία, δηλαδή, που συνδυάζει την ενέργεια των τεσσάρων σωμάτων του ανθρώπου και του Πνεύματος.




ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου