Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΧΙΛΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ;;;;


Σε επιφυλακή, εκφράζοντας φόβους ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή, βρίσκονται οι κάτοικοι ενός χωριού στη Χιλή, όπου πιστεύεται πως βρέθηκαν τα λείψανα ενός αιμοβόρου μυθικού πλάσματος.
   

Αγρότες ανακάλυψαν τα οστά, που «πυροδότησαν» τον… τρόμο ότι ανήκουν στο chupacabra, σε εγκαταλελειμμένο κελάρι στο Monte Patria, ενώ η είδηση έκανε σε χρόνο ρεκόρ το γύρο του διαδικτύου, δίνοντας το ερέθισμα για παραφυσικές συζητήσεις.
    


«Ήρθε τρομαγμένος και μας είπε ότι σε ένα από τα κελάρια του παλιού οινοποιείου βρήκε, ανάμεσα στις μπάλες σανού, δύο σκελετούς», ανέφερε ο 45χρονος αγρότης Javier Prohens, προσθέτοντας: «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν νυχτερίδες, ωστόσο όταν κοιτάξαμε καλύτερα, συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να είναι κάτι άλλο. Τα κεφάλια τους ήταν πολύ μεγάλα για νυχτερίδας. Τότε κάποιος είπε ότι είναι chupacabras».

Το Chupacabra είναι ένα ερπετοειδές μυθικό πλάσμα με γκριζο-πράσινο δέρμα και αιχμηρά αγκάθια στην πλάτη του. Φημολογείται ότι έχει ύψος 1,2 περίπου μέτρα, ζει στην Κεντρική και Νότια Αμερική, πηδά σαν καγκουρό, ενώ όπως (το) λέει και το όνομά του τρέφεται με το αίμα ζώων, κυρίως αιγών…
  

«Υπάρχουν πολλές κατσίκες στην περιοχή. Ζούμε από την εκτροφή τους», συμπλήρωσε τρομοκρατημένος ο 38χρονος Querubin Lebron, καταλήγοντας: «Αν και λένε ότι επιτίθενται μόνο στα ζώα ποιος ξέρει αν δεν κινδυνεύουν τα παιδιά μας;».

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως τα περισσότερα «chupacabras» που πίστεψαν ότι ανακάλυψαν (κυρίως) Αμερικανοί, αποδείχθηκαν ρακούν που υπέφεραν από ψώρα…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου