Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η απόρριψη των εμβολίων, φαίνεται να κερδίζει έδαφος και από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων


Πρώτα γονείς, τώρα οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων:

 οι εμβολιασμοί που απορρίφθηκαν λόγω των ψεύτικων  φόβων για την υγεία, προειδοποιούν οι κτηνίατροι
Μερικοί κτηνίατροι στις ΗΠΑ έχουν παρατηρήσει μια τάση απο τους ανθρώπους που δεν εμβολιαζουν τα κατοικίδια τους




Οι ιδιοκτήτες αρνούνται το εμβόλιο της ασθένειας του Carre και τον παρβοϊό
Αυτό μπορεί να οφείλεται φημολογείται στις συνδέσεις με σοβαρά προβλήματα υγείας
Μερικοί κτηνίατροι λένε ναι στην απόρριψη των εμβολίων
Αλλά δεν υπάρχουν εθνικές στατιστικές ώστε να υποστηριχθεί μονο ανεπίσημα στοιχεία



Πρώτον, πολλοί γονείς αποφάσισαν να αποφύγουμε να δώσουμε στα παιδιά τους το MMR τρύπημα λόγω της  σύνδεσης με αυτισμό.

Τώρα, η απόρριψη των εμβολίων, φαίνεται να κερδίζει έδαφος με τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Μεταξύ των εμβολίων που αρνούνται, είναι του Carre και το παρβοϊό, τα οποία μπορεί τόσο να αποδειχθούν  μοιραία,στη  Νέα Υόρκη περιοδικό ανέφερε. Ωστόσο, είναι παράνομο για τους ιδιοκτήτες να μην προστατεύσει τα κατοικίδια ζώα τους από τη λύσσα.




Ο Christopher Brockett, πρόεδρος της 
Κτηνιατρικής Εταιρείας Νέας Υόρκης , είναι ένας από τους εμπειρογνώμονες που  παρακάμπτει τους εμβολιασμούς  κατοικίδιων ζώων .



Όλο και σε  λιγότερα ζώα  γίνονται εμβολιασμοί για ασθένειας του Carre,[ μόρβα (νόσος του Καρέ)] ποιο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα μιας «θύελλας», απο την μετάδοση και εξαπλώσει της ασθένειας 



Σε Blog υποστηρίζουν τις 
θέσεις τους  παρακάμπτοντας τα εμβόλια, ισχυρίζονται ότι μπορεί να προκαλέσουν: αρθρίτιδα, καρκίνο και επιληψία, μεταξύ άλλων ασθενειών, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί είναι σε μεγάλο βαθμό αναπόδεικτοι.

Γράφοντας σε ένα άρθρο για το Pet MD , Δρ TJ Dunn Jr, δήλωσε: «Το μέρος της κίνησης για την επανεξέταση των πρωτοκόλλων εμβόλιο προέρχεται από ολιστικούς κτηνίατροι, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι οι επανειλημμένοι εμβολιασμοί μειώνουν το ανοσοποιητικό τους πόρους του ζώου και μπορεί πραγματικά να δημιουργήσουν διαταραχές όπως  εκφυλιστικών ασθενειών των αρθρώσεων, όπου μεσολαβεί σε 
διαταραχές του ανοσοποιητικου όπως Λύκος, και μπορεί να πιέσει πραγματικά την ικανότητα του ζώου να αποκρούσει τις ασθένειες "φυσικά".



BRENNEN McKenzie, ένα blogger και πρώην πρόεδρος του Evidence-Based Κτηνιατρικού Συλλόγου, δήλωσε στο περιοδικό ότι η τάση να  αγνοούνται οι εμβολιασμοί μπορεί να είναι, διότι οι απόψεις για την ανθρώπινη ιατρική έχουν δημιουργηθεί πάνω στην κτηνιατρική του κόσμου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Εμβόλιο που σχετίζεται με το σάρκωμα στα σκυλιά:

Ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της λύσσας εμφανίζεται το να είναι η βασική αιτία αυτού του τύπου του σαρκώματος. Επιπλέον, ο κίνδυνος της ανάπτυξης των όγκων μπορεί να αυξηθεί με τη συχνότητα και τον αριθμό των εμβολιασμών που δίνονται.

Όγκοι που σχετίζονται με Εμβολιασμους σε γάτες:

Ο εμβολιασμός με τον ιό ή εμβόλιο λύσσας εμφανίζεται το να είναι η βασική αιτία αυτού του τύπου του σαρκώματος. Στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος σχηματισμού σαρκώματος μετά από μια απλή ενέσιμη εμβολιασμός στην περιοχή του λαιμού ώμου είναι 50 τοις εκατό υψηλότερο από ό, τι για τις γάτες που δεν λαμβάνουν εμβολιασμό.
Επιπλέον, ο κίνδυνος της ανάπτυξης των όγκων μπορεί να αυξηθεί με τη συχνότητα και τον αριθμό των εμβολιασμών δίνονται. 
Σε μία μελέτη, οι γάτες που έγιναν  δύο εμβολιασμοί στην ίδια θέση είναι 127 τοις εκατό περισσότερες οι πιθανότητες να αναπτύξουν όγκους από εκείνες που δεν εμβολιάστηκαν και εκείνες που εμβολιάστηκαν  με τρία ή τέσσερα εμβόλια στην ίδια θέση ήταν πάνω από ένα και ένα δεύτερο πιο πιθανό (175 τοις εκατό υψηλότερο ).

----------------------------------------------------
για περισσότερες πληροφορίες στις παραπάνω διευθύνσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου