Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αντίνοος και Αμφίπολη μια ύποπτη παγίδα..

 Έπεσε στα χέρια μας ένα άρθρο σχετικό με την ανακάλυψη του τάφου της Αμφίπολης σε ένα νεοταξίτικο blogspot που ίσως προδίδει ύποπτα σχέδια την Νέας Τάξης Πραγμάτων εις βάρος του ελληνισμού.



Το Blogspot ονομάζεται ANTINOUS THE GAY GOD



Αντίνοος ΤΟ GAY ΘΕΟΣ

Ποιος ήταν ο Αντίνοος και τι η νέα Νεοταξική θρησκεία που προωθούν θα αναλυθούν πιο κάτω..

Πάμε να δούμε το άρθρο:


MYSTERIOUS BIG TOMB IN GREECE
MAY HAVE BEEN LOOTED BY FRENCH IN WWI



Και μόνο το αισχρό φωτομοντάζ με τις σφίγγες της Αμφίπολης και στο βάθος η Astana- Satana πρωτεύουσα της NWO αποτελεί μια πρώτη προσβολή και απόπειρα αλλοίωσης της μεγάλης ανακάλυψης που αναδεικνύει πρώτα απ'όλα το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού. 


Διαβάστε το άρθρο στα αγγλικά εδώ


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ μπορεί να έχει λεηλατηθεί από Γάλλους στον Α' Παγκοσμίο Πολέμου

Ο μυστήριος γιγαντιαίος τάφος στη Μακεδονία που οι ανώτεροι υπάλληλοι της Ελλάδας 
έχουν την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ο χαμένος τάφος του Μέγα Αλεξάνδρου που μπορεί πραγματικά να είχε λεηλατηθεί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου… εάν όχι στους ρωμαϊκούς χρόνους, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα.

..αναφέρει για τον ιστορικό Καργάκο και κάποια ιστορικά στοιχεία σχετικά με την λεηλασία του τάφου από Γάλλους ή Ρωμαίους..

και συνεχίζει..

Η ανακάλυψη του τάφου που φρουρείται από σφίγγες έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός με τόλμη είπε ότι πίστευε ότι πρέπει να είναι το ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

..και καταλήγει στην αναφορά του για το ποιος ήταν ο Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ανέλαβε τον θρόνο της Ελλάδος στην ηλικία των 20 όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του. 13 έτη αργότερα, είχε χτίσει μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από το Δούναβη πέρα από την Περσία σχεδόν ως την Ινδία.

Όλα τα λεφτά όμως ο επίλογος..


Στη σύγχρονη θρησκεία του Αντίνοου*, ο Αλέξανδρος είναι ένας ΑΓΙΟΣ του Αντίνοου για να δώσει ένα παγκόσμιο παράδειγμα του μεγαλείου της ομοφυλοφιλίας.



Το πιάσατε;;



Σε άλλο του άρθρο το προκλητικό blog αναφέρει:

''We praise the glorious warrior Alexander of Macedonia, and elevate him, and worship him as a God, an example of the greatness of homosexuality, and a heroic protector of the Divine Antinous.''

Εγκωμιάζουμε το λαμπρό πολεμιστή Αλέξανδρο της Μακεδονίας, και τον ανυψώνουμε , και τον λατρεύουμε ως Θεό, ένα παράδειγμα του μεγαλείου της ομοφυλοφυλίας, και έναν ηρωικό προστάτη του Θεού Αντίνοου..

Να θυμίσουμε εδώ πως πριν λίγο καιρό διαβάσαμε την είδηση πως στα Σκόπια ''αγιοποίησαν'' τον Μέγα Αλέξανδρο




Άγαλμα Αντίνοουδιαβάστε εδώ 

Ποιος είναι όμως ο Αντίνοος; 

Στο ταξίδι του στην Ελλάδα, το 125 μ.Χ., ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα ερωτεύεται έναν νεαρό Έλληνα, τον Αντίνοο. Ο έρωτάς τους πέρασε στην Ιστορία, ως μια σχέση ρομαντική, σφοδρή και τραγική: Ο Αντίνοος πνίγηκε στον Νείλο, στη διάρκεια της περιοδείας του Αδριανού στην Αίγυπτο το 130 μ.Χ. Ήταν αυτοκτονία ή ήταν δολοφονία; Σε βαθιά θλίψη ο μεγάλος αυτοκράτορας, έστησε παντού αγάλματα του όμορφου νέου και τον επέβαλε ως θεό και καθιέρωσε τελετές λατρείας και αγώνες προς τιμήν του.

Από ότι φαίνεται προωθείται μία νέα θρησκεία για την ειδική κατηγορία που θα είναι η πλειοψηφία των πολιτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Η Θρησκεία των GAY.. 

Νέοι όροι εισάγονται στο λεξιλόγιο μας όπως GAY RELIGION και HOMOTHEOSIS

Η νέα θρησκεία του Αντίνοου

Η σύγχρονη θρησκεία του Αντίνοου εγκαινιάστηκε στις 30 Οκτωβρίου 2002, στην προσπάθεια να προωθήσει την πίστη και τη λατρεία του Αντίνοου ως Gay Θεό, μετά από σχεδόν 2000 χρόνια σιωπής και της καταστολής, ο Αντίνοος θα λατρεύεται και πάλι από τους γκέι ανθρώπους παντού στον κόσμο..

Homotheosis είναι η ιερότητα του να είσαι γκέι… είναι η ομοφυλοφιλική συνείδηση… η πραγματοποίηση της υπερβατικότητας και της ευδαιμονίας, της δύναμης και της ομορφιάς της ομοφυλοφιλικής πυρκαγιάς, που διαδίδονται παντού, σε όλο τον κόσμο… το ομοφυλόφιλο πνεύμα που έχει υπάρξει από την αρχή των αιώνων… που μπήκε σε ύπαρξη στο σώμα και του την ψυχή Αντίνοου.

Homotheosis είναι η ευλογημένη κατάσταση στην οποία γκέι άντρας και Αντίνοος είναι αδιαφοροποίητα.

Homotheosis είναι η δύναμη και η ευλογία του να είναι ομοφυλόφιλος.

Ένα Ιερατείο έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει επίσημα τον Αντίνοο σε επίσημη τελετή.. έχουν και παπά μπορείτε να του γράψετε  antinouspriest@gmail.com
και στο Facebook.. 


Antinous the Gay God
We praise the glorious warrior Alexander of Macedonia, and elevate him, and worship him as a God, an example of the greatness of homosexuality, and a heroic protector of the Divine Antinous. The birth, life and death of Alexander the Great is HOMOTHEOSIS 

Δεν μεταφράζω άλλο συγχύστηκα!! 

Αν λοιπόν για να ολοκληρώσουμε τον συλλογισμό μας δείτε μια απότομη στροφή όλων που θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο τάφος είναι του Ηφαιστίωνα και χτίστηκε κατ εντολή του Μ. Αλέξανδρου να μην παραξενευτείτε και να καταλάβετε που θα το πάνε..

  

Θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για τον ελληνισμό αν η NWO προσπαθήσει να αναδείξει ως σύμβολο ομοφυλοφιλίας τον Μέγα Στρατηλάτη. Για φανταστείτε ξέφρενους καρακίτς Gay να τον υμνούν ημίγυμνοι στις παρελάσεις τους;;;;




Απλά να θυμίσουμε στους Νεοταξίτες εχθρούς μας που προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία πως η Ελληνική ιστορία είχε άλλον ένα ΑΝΤΊΝΟΟ. 
Ήταν ένας απ'τους μνηστήρες της Πηνελόπης που στη Μνηστηροφονία, ο Οδυσσέας σκοτώνει πρώτο τον Αντίνοο, ρίχνοντάς του ένα βέλος στο λαιμό, που του διαπέρασε τον αυχένα..


Ακόμη και τα σαρκαστικά κοροϊδευτικά άρθρα που ανέβασαν κάποιοι νεοέλληνες στα bloggs τους προς την ίδια κατεύθυνση δουλεύουν.. 


Βίλα των οργίων ο τάφος της Αρχαίας Αμφίπολης

1 σχόλιο: