Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Έγιναν «Ρωγμές» και Άνοιξαν οι Πύλες της Γης. Οντότητες Κατεβαίνουν. Ευχές Πιάνουν!















Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα με τις ισημερίες. Δεν είναι μόνο αυτό που λέει η λέξη ότι δηλαδή η μέρα είναι ίση με τη νύχτα, ούτε είναι μόνο ο επιστημονικός ορισμός ότι η ισημερία συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, όταν η γη διέρχεται από τα σημεία τομής της εκλειπτικής και του ουράνιου ισημερινού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο και μοναδικό, τόσο σαν θέαμα όσο και σαν μεταφυσικό φαινόμενο.



Σύμφωνα με τις παραδόσεις πολλών αρχαίων πολιτισμών: όπως την Άνοιξη φυτεύουμε σπόρους που θα θερίσουμε το Καλοκαίρι έτσι κατά την Εαρινή Ισημερία καλλιεργούμε τις ψυχές μας, κάνουμε όνειρα και θετικές σκέψεις, εκφράζουμε θετικά συναισθήματα για να «θερίσουμε» αργότερα πνευματική ευτυχία και μακροημέρευση. Παράλληλα, η Γη ανοίγει τις Πύλες της ή την Αγκαλιά της και δέχεται την Πνοή και την Ευαρέσκεια του Ζωοφόρου Ήλιου. Λέγεται ακόμα ότι Κατέρχονται Πυρφόρες Οντότητες που ακολουθούν την Πνοή.

Αλήθεια, πόσο κοντά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι όλα αυτά; Πόση αλήθεια μπορεί να περιέχουν μέσα τους;

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο στο spaceweatherarchive.com, αρκετές μέρες πριν την Εαρινή Ισημερία, ρωγμές ανοίγουν στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Οι ερευνητές γνωρίζουν από καιρό τώρα ότι κατά τη διάρκεια των εβδομάδων γύρω από τις ισημερίες σχηματίζονται «ρωγμές» στη μαγνητόσφαιρα της Γης.

Όταν συμβαίνει αυτό, ο ηλιακός άνεμος «γεμίζει» τα «κενά» και «τροφοδοτεί» τα «φώτα της Αρκτικής», γνωστά με την ευρύτερη ονομασία «Βόρειο Σέλας» αλλά και «Νορβηγικά Φώτα». Όταν ένα τέτοιο επεισόδιο είχε συμβεί στις 9 Μαρτίου, «ο ουρανός εξερράγη με αύρα» ανέφερε ο Kristin Berg, ο οποίος έστειλε αυτή την εικόνα από το Tromsø της Νορβηγίας:



Ακόμη και μια ήπια ριπή ηλιακού ανέμου μπορεί να παραβιάσει τις μαγνητικές άμυνες του πλανήτη μας, δημιουργώντας αυτό το μοναδικό φαινόμενο που ονομάζεται Russell-McPherron, από τους ερευνητές που το εξήγησαν για πρώτη φορά.

Οι ρωγμές ανοίγουν από τον ίδιο τον ηλιακό άνεμο. Τα μαγνητικά πεδία από τον Βόρειο Πόλο με νότια κατεύθυνση μέσα στον ηλιακό άνεμο αντιτίθενται στα μαγνητικά πεδία από το Νότιο Πόλο με βόρεια κατεύθυνση. Οι δύο μαγνητικοί πόλοι, Βόρειος και Νότιος, ακυρώνονται μερικώς, εξασθενίζοντας τις μαγνητικές άμυνες του πλανήτη μας. Αυτή η ακύρωση μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά γύρω από τις ισημερίες, συμβαίνει να πετυχαίνεται το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Πράγματι, μια 75ετής μελέτη δείχνει ότι ο Μάρτιος είναι ο πιο γεωμαγνητικά ενεργός μήνας του έτους, ακολουθούμενος από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, οπότε και έχουμε ένα ακόμα άμεσο αποτέλεσμα των «ρωγμών της ισημερίας».

Η NASA και το ευρωπαϊκό διαστημικό σκάφος έχουν εντοπίσει αυτές τις ρωγμές εδώ και χρόνια. Οι μικρότερες έχουν περίπου το μέγεθος της Καλιφόρνιας ενώ οι μεγάλες μπορεί να είναι μεγαλύτερες ακόμα και από ολόκληρο τον πλανήτη. Ενώ οι ρωγμές είναι ανοιχτές, τα μαγνητικά πεδία στη Γη συνδέονται με εκείνα που βρίσκονται στον ήλιο. Θεωρητικά, θα ήταν δυνατή η επιλογή μιας γραμμής μαγνητικού πεδίου που αν την ακολουθούσαμε θα φτάναμε μέχρι την ηλιακή επιφάνεια.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους ανθρώπους στη Γη, επειδή η ατμόσφαιρα μας προστατεύει, παρεμποδίζοντας τη βροχή των σωματιδίων. Η απόσβεση αυτής της θωράκισης αποκαλείται «aurora borealis» (Βόρειο Σέλας).

Μπορείτε τώρα να διακρίνετε κοινά σημεία ανάμεσα στην αρχαία παράδοση και τα επιστημονικά στοιχεία; Ενδεχομένως η επιστήμη δεν αναγνωρίζει την κάθοδο πυρφόρων οντοτήτων ή ότι πιάνουν οι ευχές, όμως, όλα τα άλλα όπως αλληγορικά αναφέρουν ότι η γη ανοίγει την αγκαλιά της και δέχεται την πνοή ήλιου, πως… πώς μπορεί να τα γνώριζαν αιώνες πριν για την «πνοή του ηλιακού ανέμου» ότι εισχωρεί μέσα στην Γη όταν αυτή ανοίγει την αγκαλιά της ή της πύλες (ρωγμές) της;

Μία εξήγηση είναι ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί ήταν συνδεδεμένοι με την Γαία. Επικοινωνούσαν μαζί της. Της μιλούσαν, την άκουγαν, την αισθάνονταν, πιθανότατα δια μέσω των τελετουργιών τους.

Αν νιώθετε ότι μπορεί να ισχύει κάτι από τις αρχαίες παραδόσεις, έχετε λίγο καιρό ακόμα μπροστά σας για να φυτέψετε τις πνευματικές σας βάσεις και να κάνετε τις ευχές σας!

Δείτε και το σχετικό video για το μαγνητικό πεδίο κατά τις ισημερίες:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

«Equinox Cracks» Forming in Earth’s Magnetic Field – The Sky Exploded with Auroras Last 48 Hours

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες από τις οποίες έλαβα απαντήσεις σε πνευματικές μου αναζητήσεις και απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί όσον αφορά τα συμβάντα της ζωής μου αυτές τις δύο περιόδους των ισημεριών . Ήταν πάντα σαν κάτι να τέλειωνε και κάτι νέο να άρχιζε σε υλικό-πνευματικό επίπεδο...ΣΑΝ ΜΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Μήπως θα μπορούσατε να βάλετε Ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο??? Ευχαριστώ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ !ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΑΣ !ΕΧΩ ΒΙΩΣΗ ((ΘΑΥΜΑΤΑ ))ΜΕ ΤΡΗΝ ΠΑΜΜΗΤΕΙΡΑ ΦΥΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ !ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή