Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τι γύρευε το ρομπότ Philae της αποστολής ROSETTA ;;;;; Δείτε εικόνες που δεν είναι φυσιολογικές
Τι γύρευε το ρομπότ Philae της αποστολής ROSETTA (Ρόδακας) στον κομήτη 67Ρ;Στις 12/11/2014 έλαβε μέρος η ιστορική προσεδάφιση του ρομποτικού οχήματος Philae της αποστολής Rosetta στον κομήτη Τσούρι και έξαψε τη φαντασία ορισμένων πως πίσω από το ιστορικό αυτό βήμα κρύβονται οι ¨αγαπημένες¨... εξωγήινες υπάρξεις.

Την Τετάρτη το απόγευμα, η ESA (Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) έγραψε γαλαξιακή ιστορία όταν αποστολή της Rosetta κατάφερε να προσεδαφίσει με επιτυχία το μικρό ρομπότ Philae επάνω στον κινούμενο κομήτη. Πρώτα όμως η Rosetta, ταξίδευε επί 31 μήνες απενεργοποιημένη στο διάστημα και «ξύπνησε» στις 20 Ιανουαρίου 2014, για να δρομολογηθεί η ακριβής της προσεδάφηση

Σύμφωνα λοιπόν με email που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα UFOSightingsDaily.com -το οποίο ασχολείται με τις εμφανίσεις εξωγήινων- η αποστολή αυτή είναι μέρος μιας συγκάλυψης της ESA και της NASA να μεταμφιέσουν την πραγματική εξωγήινη φύση του κομήτη.

Το email, συντάκτης του οποίου υποτίθεται είναι ένα μυστικό βαθύ λαρύγγι υπάλληλος της ΕΣΑ, κατηγορεί τον Οργανισμό για «κραυγαλέα συγκάλυψη» στην θέλησή της να προσεδαφιστεί στον κινούμενο πλανήτη και επισυνάπτει φωτογραφίες που, πάντα σύμφωνα με τον συντάκτη, αποκαλύπτουν τις «πραγματικές εσωτερικές διεργασίες στον κομήτη 67P»
e-mail
Αναφέρει: «Μην σκεφτείτε ούτε για ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ότι μια διαστημική υπηρεσία θα αποφάσιζε ξαφνικά να ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει και να στείλει ένα διαστημόπλοιο σε ένα 12ετές ταξίδι, μόνο και μόνο για να πάρει μερικές κοντινές φωτογραφίες από έναν τυχαία επιλεγμένο κομήτη που επιπλέει στο διάστημα.

«Ο κομήτης 67P ΔΕΝ είναι κομήτης» συνεχίζει το γράμμα. «Πριν από περίπου 20 χρόνια η ΝΑSA άρχισε να εντοπίζει ραδιοφωνικές εκρήξεις από μια άγνωστη προέλευση στο διάστημα. Αργότερα θα γινόταν γνωστό ότι αυτές πιθανότατα προέρχονταν από την προέλευση του τώρα ονομαζόμενου κομήτη 67p. Δείχνει πράγματα σημάδια προς τα έξω. Και το σημείωμα προσθέτει: Ό,τι κι αν είναι αυτό το αντικείμενο, δεν ζήτησε να βρεθεί ή να εξεταστεί εξονυχιστικά.

Σχολιάζοντας στο άρθρο, ο contributor Σκοτ Γουόρινγκ συμφώνησε ότι πιστεύει πως τα σήματα που στέλνονται από τον κομήτη αποτελούν έναν «χαιρετισμό» προς τους ανθρώπους. «Αν ήταν προειδοποίηση, δεν θα επέτρεπαν στο όχημα της ESA να προσγειωθεί» έγραψε. «Πιστεύω ότι η προσεδάφιση του philae ήταν το αντίστοιχο μιας πρώτης χειραψίας. Πιθανότατα θα κάνουν μια ακόμη κίνηση σύντομα. Εξωγήινες δομές βρίσκονται πάνω στον κομήτη. Δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό.

Ασφαλώς αυτή δεν είναι η μοναδική θεωρία συνομοσίας γύρω από τον κομήτη 67p Και την αποστολή της ESA. Τον Σεπτέμβριο, το BPEarthWatch δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο δείχνει «ολοκαίνουριες, υψηλής ανάλυσης» εικόνες. 

Τραβηγμένες από το διαστημόπλοιο της Rosetta, αυτές φαίνονται να δείχνουν δύο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από τον κομήτη και μια δομή στην επιφάνεια που μοιάζει με πύργο μετάδοσης, ο οποίος πιθανότατα στέλνει τα μυστηριώδη ραδιοκύματα τα οποία ελήφθησαν από την ΕSA. «Αυτές οι εικόνες δεν είναι φυσιολογικές», αναφέρει η φωνή του εκφωνητή.
  

    


       

Η επιβεβαίωση της ESA ότι ο κομήτης στέλνει ένα «μυστηριώδες τραγούδι» πυροδότησε θεωρίες ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα εξωγήινο σκάφος και ότι το τραγούδι δεν αποτελεί παρά μια εξωγήινη προσπάθεια επικοινωνίας.Οι φωτογραφίες δείχνουν μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν κάποιες παρατυπίες στο έδαφος. Επιπλέον, σε μία από τις εικόνες, μπορείτε να δείτε ένα είδος καλωδίου που φαίνεται να προέρχεται από την βραχώδη επιφάνεια του κομήτη, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την περιέργεια και της αμφιβολίες
     


Ο Σκοτ Γουόρινγκ καταθέτει στην ιστοσελίδα UFOSightingsDaily τη δική του ερμηνεία: «Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται για κώδικα. Αυτός είναι ο τρόπου που επικοινωνούν μεταξύ τους τα εξωγήινα όντα χωρίς να μιλούν. Ένα είδος τηλεπάθειας, καταγεγραμμένη σε πρωτογενή ραδιοκύματα. Είναι ο μόνος τρόπος που έχουν αυτά τα όντα για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτές είναι οι σκέψεις τους. Δεν μιλούν».

«Η αντιγραφή και στη συνέχεια η μετάφραση ενός πλήρους μηνύματος θα πρέπει να είναι άμεσης προτεραιότητας. Πρόκειται για μήνυμα χαιρετισμού; Ή μήπως για προειδοποίηση γι' αυτό που έρχεται. Εμείς, οι άνθρωποι, θέλουμε να μάθουμε», προσθέτει ο συντάκτης.

Πηγή: Guardian

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ APPOLON ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ:
Ο Γιάννης Δαγκλής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, είναι ο Ελληνας που έβαλε και τη σφραγίδα της χώρας μας στην επιτυχία της «Ροζέτας», καθώς διευθύνει ένα από τα πειράματα του διαστημόπλοιου που κατόρθωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της επιστημονικής εξερεύνησης να προσεγγίσει έναν κομήτη.

ΕΠΙΣΗΣ Philae:Φιλαί " (αί Φιλαί-θηλυκό, πληθυντικός) λέγεται το νησάκι του ποταμού Νείλου, απο όπου ονομάστηκε το σκάφος  Rosetta-ρόδακας παναρχαιο σύμβολο του ελληνισμού.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΗ;;;

«Το βαλς της Ροζέτας», η τρίτη σύνθεση του Βαγγέλη Παπαθανασίου:


ΤΟ ΒΑΛΣ ΧΟΡΕΥΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ

Κοντινό πλάνο του κομήτη 67P / Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο:

ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;;


http://erevnw.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου