Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Οι βραχογραφίες που ανακαλύφθηκαν σε σπήλαια που βρίσκονται περίπου 130 χιλιόμετρα από Ραϊπούρ της Ινδίας.




Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους αυτές οι αρχαίες βραχογραφίες αντιπροσωπεύουν 10.000 ετών απεικονίσεις των αρχαίων εξωγήινων και τα ΑΤΙΑ.

Οι επιστήμονες προσπαθούν τώρα να διαλευκάνουν το μυστήριο πίσω από τα περίεργα έργα ζωγραφικής και να ζητήσουν βοήθεια από τη NASA και ISRO (Ινδικό Διαστημικό Κέντρο Ερευνών) και άλλων αρχαιολόγων προκειμένου να μάθουν περισσότερα σχετικά με την προέλευση των εν λόγω γλυπτων.

Οι βραχογραφίες που ανακαλύφθηκαν σε σπήλαια που βρίσκονται περίπου 130 χιλιόμετρα από Ραϊπούρ, την πρωτεύουσα 
της   πολιτείας   του Τσατίσγκαρ(Chhattisgarh). Σύμφωνα με Times της Ινδίας , ο αρχαιολόγος JR Bhagat λέει αυτά τα έργα ζωγραφικής απεικονίζουν αλλοδαπούς με διαστημικές στολές.
Υπάρχουν πολλές δοξασίες των ντόπιων σε αυτά τα χωριά. Ενώ λίγοι λατρεύουν τις ζωγραφιές, άλλοι αφηγούνται ιστορίες που έχουν ακούσει από τους προγόνους για άγνωστα όντα με ιπτάμενα αντικείμενα -  μικρού μεγέθους - που χρησιμοποίησαν για να προσγειωθούν από τον  ουρανό σε ένα στρογγυλό σχήμα ιπτάμενου αντικειμένου και να πάρει ένα ή δύο άτομα του χωριού που δεν επέστρεψαν ποτέ.








Οι πίνακες έγιναν με φυσικά χρώματα που έχουν σχεδόν ξεθωριάσει, παρά τα χρόνια.

Οι παράξενες  φιγούρες δείχνουν να κρατάνε αντικείμενα σαν όπλα  και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά.



Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν. Σε μερικές φωτογραφίες φοράνε διαστημικές στολές.



Πρόσθεσε ότι αυτό είναι μια συν-συχνότητα ότι τέτοιες αρχαίες εικόνες εμφανίζονται να έχουν αιχμηρές ομοιότητες με τα UFO που εμφανίζονται στις 
ταινίες με αλλοδαπούς .

«Η κεραία σαν βεντάλια και τρία πόδια του περιπτέρου του οχήματος δείχνουν σαφώς μια ομοιότητα με τα σκάφη τύπου UFO,"





Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, η απεικόνιση δείχνει κάποιον φορώντας ένα κράνος. Αυτό θα μπορούσε να είναι 10,000 ετών ζωγραφική σπηλιά του αρχαίου αστροναύτη που επισκέφτηκε πλανήτη μας στο μακρινό παρελθόν.

Όπως περιγράφεται στο άρθρο MessageToEagle του πετώντας μηχανές ύψη μέσα από την Αρχαία Sky Of India , πολλά αρχαία κείμενα όπως Yajurveda, Mahabharata, Samarangana Sutradhara, Rigweda, Ραμαγιάνα και ακόμη παλαιότερα αφορούν την παρουσία των προηγμένων εξωγήινων όντων στην προϊστορία. Η Ινδία ήταν η χώρα των ιπτάμενων μηχανών είναι γνωστές ως Vimanas που ήταν συχνά ορατή στους αρχαίους ουρανούς. Ως εκ τούτου, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι οι αρχαίοι άνθρωποι που ήταν μάρτυρες αυτών των εξωγήινων επισκεπτών έκαναν τις απεικονίσεις τους.

Ωστόσο, αυτό που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση σε αυτό το σημείο είναι γιατί η ινδική αρχαιολόγοι πιστεύουν στη βοήθεια από τη NASA και ISRO μπορεί να ρίξουν περισσότερο φως σε αυτά τα 10.000 χρόνων ζωγραφιές των σπηλαίων.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΙΑ ΤΟ http://erevnw.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου