Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αγώνας συμπαράστασης αστέγων.. Μπορείς κι εσύ!!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
η πρώτη εξόρμηση μας με βοήθεια σε αστέγους έδειξε ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι υπολογίζαμε.


Πολλές ομάδες κάνουν ότι μπορούν και ελπίζω η ευαισθητοποίηση να είναι ακόμα μεγαλύτερη από την μεριά της πολιτείας και της εκκλησίας, έχω βρει 100 υπνόσακους ακόμα στρατιωτικούς για χειμώνα με 3 ευρώ τον ένα όσοι θέλετε και μπορείτε ας βοηθήσετε να αγοράσουμε αυτούς τους υπνόσακους και κάποια βοήθεια σε είδη ανάγκης των αστέγων που οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες που τους έγινε έξωση η κατάσχεση.       Έχουμε μαζέψει 50 ευρώ προς το παρών ...βοηθήστε όπως μπορείτε και αν μπορείτε ελάτε μαζί μας να τους συμπαρασταθούμε.

Επίσης ζητάμε είδη πρώτης ανάγκης ,ξυραφάκια ,σαπούνι ,χαρτί υγείας ,ναύλον 2,50 χ 2,00 , σερβιέτες , μπουφάν , κονσέρβες ,υπνόσακους ,και μιλάτε παντού για το πρόβλημα ώστε να βρεθεί λύση από τους αίτιους της κατάντιας μας.


το τηλ μου είναι 6933288869 Ροδόπουλος Γεώργιος και είμαι ο πρόεδρος της ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ για όποια βοήθεια μπορείτε.
ΕΡΕΥΝΏ ΆΡΑ ΥΠΆΡΧΩ 

Στηρίζουμε και επιβραβεύουμε την πρωτοβουλία του ΕΥ ΠΡΆΤΤΕΙΝ και συμμετέχουμε προσφέροντας 10 υπνόσακους στην προσπάθεια αυτή δηλαδή άλλα 30€ και καλούμε όλα τα blogs που θα κοινοποιήσουν την ανάρτηση , να δώσουν κάτι από τα έσοδα των διαφημίσεων τους.

Μαζί στον αγώνα αδέρφια..  να γίνουμε πολλοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου