Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ

Δημοσιεύουμε τμήμα από την ερεύνα μας, σχετικά με τις κινήσεις – θέσεις των ουράνιων σωμάτων στα μεγάλα οικονομικό-στρατιωτικά γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη μας στο παρελθόν. Επειδή υποστηρίζουμε ότι οι ¨σκιές¨ έχουν την αστρολόγο δίπλα τους πριν κάνουν το παραμικρό, δείτε συμπτώσεις και κρίνετε μόνοι σας. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να δείτε ¨ευθυγραμμίσεις¨ και συγκεντρώσεις πλανητών στον ουρανό¨…


Ξεκινάμε με τα τρία μεγάλα οικονομικά κραχ της παγκόσμιας οικονομίας:Α) ¨Μαύρη Δευτέρα¨ 29 Οκτωβρίου 1897. ΗΠΑ, η Γουόλ Στριτ έχασε σε μία ημέρα 22%!!!


Β) Τρίτη 24 Οκτωβρίου 1929. ΗΠΑ, απότομη πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη, διάλυση της εθνικής οικονομίας, ή αλλιως η "Μεγάλη Ύφεση". Είχε προηγηθεί μεγάλη πτώση από την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα).

Γ) Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008, κατάρρευση του επενδυτικού κολοσσού Lehman Βrothers. Παγκόσμιες επιπλοκές στις αγορές.Οι δύο μεγάλοι πολέμοι. Έναρξη & λήξη:


Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Παρασκευή 28 Ιουλίου 1914, δολοφονήθηκε στο Σαράγεβο της Βοσνίας (επαρχία της Αυστροουγγαρίας) ο αρχιδούκας διάδοχος της Αυστρίας Φερδινάνδος και η σύζυγός του. Έναρξη Ά Παγκοσμίου πολέμου.Στις Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 1918 υπογράφεται η πρώτη ανακωχή του πολέμου, η Συνθήκη ανακωχής του Μούδρου.Λήξη Ά Παγκοσμίου πολέμου.

Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Παρασκευή 1 Σεπτεμβριου 1939, η Γερμανία εισβάλει στην Πολωνία.Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 1945, λήξη Β΄παγκοσμίου πολέμου, με την επίσημη υπογραφή της άνευ όρων παράδοσης της Ιαπωνίας, επάνω στο θωρηκτό "Μιζούρι".
Όπως βλέπετε οι οικονομικές καταρρεύσεις, πάντα γίνονται Δευτέρα, άρα από παρασκευή που κλείνουν οι αγορές, κάποιοι ήδη γνωρίζουν τι ακολουθεί στις επονομαζόμενες ¨μαύρες Δευτέρες¨. Κάποια Δευτέρα θα γίνει και πάλι το νέο κραχ και θα είναι το ισχυρότερο όλων. Λίγοι θα καταλάβουν από παρασκευή τα ¨μαύρα μαντάτα¨.
Γενικά αρέσκονται να προκαλούν σοβαρά γεγονότα με αρνητικό χαρακτήρα, τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο. Τους αρέσει η εποχή που πέφτουν τα φύλλα το φθινόπωρο…


δείτε και αυτό:
Τρίτη 11 Σεπτεμβριου 2001, πτώση δίδυμων πύργων , Νέα Υόρκη.Και τελος, η ισημερία σττις 21 Μαρτίου 2015. Τα συμπεράσματα δικά σας...Αναρτήθηκε από 'ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου