Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

O πόλεμος για την δημιουργία κλίματος του HAARP-Chemtrails


HAARP χάρτη
Πριν από λίγες ημέρες, αναφέρθηκε ένα άρθρο που μιλούσε για την υδρολογική αστάθεια, και στη συνέχεια, με σαφείς όρους, δήλωσε: Ας οπλιστούμε, ο πόλεμος τους κλίματος έχει ξεκινήσει!
Και αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε ήδη σε πόλεμο. Όπως αντικατοπτρίζεται στα χρονικά των ειδήσεων: οι επιθέσεις προέρχονται από τη γη, τη θάλασσα, τον αέρα, και από τον ουρανό. Μας πυροβολούν με όπλα που δεν αφήνουν καμία διαφυγή, με κατολισθήσεις, πλημμύρες, σεισμούς, ανεμοστρόβιλους ... Πιο συγκεκριμένα, είμαστε μάρτυρες ενός φαινομένου έκτακτου, που αναφέρεται ως "βόμβα νερού».

"Βόμβες Νερού"

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, από την άλλη πλευρά, οι καταστροφικές ορολογίες να χρησιμοποιούνται για να ενσταλάξουν φόβο και τη δημιουργία του χάους.
Φυσικά, οι καταστροφές έχουν καταστροφικές συνέπειες, που δημιουργούν φόβο και άγχος στον πληθυσμό, επειδή δεν είναι πλέον σπάνιες περιπτώσεις.

 Τι πραγματικά συμβαίνει με το κλίμα μας; 
Ποια είναι η αιτία αυτών των καταστροφών; 
Δεν υπάρχει ενιαία αιτία?. 
Ας αναλύσουμε μερικά.
Ακούμε συχνά λόγους για τη ρύπανση που προκαλείται από τον άνθρωπο: τα εργοστάσια των μεγάλων βιομηχανικών χωρών - όπως η Κίνα, η ΗΠΑ και η Ινδία - που βγάζουν στην ατμόσφαιρα τεράστιες αυξανόμενες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα και «αερίων του θερμοκηπίου» που οδηγεί στην κλιμάκωση των αυξήσεων της θερμοκρασίας σε όλη τον κόσμο, και, κατά συνέπεια, μεταβάλλουν την ευαίσθητη ισορροπία των χημικών, φυσικών και βιολογικών του εδάφους. 

Γι 'αυτό είναι έτοιμες οι διαβρώσεις και κατολισθήσεις (για να μην αναφέρουμε τις βλαβερές ουσίες που εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα διακριτικά).Οι κυβερνήσεις δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για να σώσουν τον πλανήτη? 

οι πιο απαισιόδοξοι μιλούν ήδη για τον κίνδυνο εξαφάνισης της ανθρώπινης φυλής, η έκτη εξαφάνιση.
Ο έλεγχος του κλίματος, του HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program) είχε ξεκινήσει. 

Οι «σούπερ κεραίες" έχουν ως στόχο να κρατήσουν υπό έλεγχο το κλίμα. Το HAARP έχει κατασκευαστεί στην Αλάσκα - το έργο της ξεκινά από το 1992 - και έχει μια πολύ μεγάλη έκταση στην οποία έχουν εγκαταστήσει κεραίες χαμηλής και υψηλής ζώνης. 
Αυτές οι κεραίες μπορούν να μεταδίδουν κύματα υψηλής συχνότητας τα οποία πάνε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση στον πλανήτη. 
Ο υποτιθέμενος σκοπός του HAARP είναι η έρευνα σχετικά με την ιονόσφαιρα. Για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας, ωστόσο, το HAARP έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα θανατηφόρο όπλο ικανό να εκπέμπει ραδιοκύματα, μέσω της ιονόσφαιρας.

Για ποιο σκοπό; 

Αυτά τα κύματα προκαλούν τη μοριακή τροποποίηση της ατμόσφαιρας, με σοβαρές επιπτώσεις στην γήινη κρούστα (π.χ., σεισμούς και τσουνάμι).
Φανταστείτε ένα σενάριο στο οποίο κάποια υπερδύναμη να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο όπλο στον πόλεμο. 

Με λίγα λόγια ο χρόνος είναι λίγος! με κάθε έννοια. 

Μπορούμε ακόμα ίσως να αποφύγουμε το τέλος μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου