Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο άνθρωπος που εκθέτει όλα τα μυστικά των Illuminati

















(N.Morgan) Doc Marqui, ένας πρώην Illuminati μάγος, συζητά την γενναία διαφυγή του από τις διαβολικές λαβές των Illuminati και τον  σατανισμό.



Ποιος είναι ο Doc Marqui; Doc Marquis υψώθηκε ένα παιδί στη διεθνή ομάδα αποκρυφιστής γνωρίζουν ως το Illuminati και είχε εμπλακεί σε μερικές από τις πιο ανείπωτες πράξεις που είναι γνωστές στην ανθρωπότητα, ως αποτέλεσμα των γενεών που συμμετέχουν και των μελών τους. 
Αυτή η περιορισμένη περιγραφή μπορεί, με κανένα τρόπο, να σας προσφέρει ακόμη μια γεύση από τη ζωή αυτός ο άνθρωπος έχει ζήσει. Για 20 χρόνια, είχε εκπαιδευτεί ως Πεφωτισμένων και επέτυχε στην τάξη του Master Μάγου (3ο επίπεδο).



Ως αποτέλεσμα της κυριαρχίας του Θεού και το έλεος, Doc , ένας Illuminati μάγος.Αντιμέτωπος με το Λόγο και την αγάπη του Θεού, άνοιξε την καρδιά και το μυαλό του. Στις 15 Απριλίου του 1979, Doc Marquis έγινε αναγεννημένος Χριστιανός αποκόπτοντας τους δεσμούς του με τους Illuminati. 
Ο ίδιος αφιερώνει τώρα τη ζωή του να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα και με τη χρήση διαφόρων δημόσιων φόρουμ για να αποκαλύψει τους Illuminati και τα απόρρητα μυστικά τους, ακόμα και με την απειλή του θανάτου, που βασίζεται σε έναν όρκο που ορκίστηκε στους Illuminati.

Ο ίδιος εκπαιδεύει το κοινό του και για τον αποκρυφισμό και ως πρώην μάγιστρος των  Illuminati, παράσχει όλες τις απαντήσεις σε όλα αυτά στους αρχάριους  μαγους- μάγισσες και αρχάριους Wiccans και άλλους που ασχολούνται με την σφαίρα του αποκρυφισμού, που πραγματικά πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια για την πορεία που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ http://erevnw.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου