Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Το μυστικό ρωσικό βιβλίο με τις εξωγήινες φυλές

















Ο Αζέιζελ Χρήστης 8867 (Dante Santori) ανέβασε στο Youtube καποια μυστηριώδες βίντεο που μιλάν για ένα βιβλίο που χρησιμοποιείται από τους  Ρώσους μυστικούς πράκτορες με περιγραφές Εξωγήινης ζωής. Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου η πρώτη έκδοση του ήταν κατά τα χρόνια του Στάλιν και έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών με τα στατιστικά στοιχεία και τις εικόνες των ανθρώπων, κυρίως παιδιά που έχουν απαχθεί. 
Παρήχθη ως εγχειρίδιο οδηγιών για τον παράγοντα της κυβέρνησης.


Ένα αντίγραφο βρέθηκε τυχαία στη Σιβηρία το 1981 στην Buryatia.


Το βιβλίο δημιουργήθηκε για τους εξειδικευμένους Ρώσους πράκτορες σχετικά με το θέμα, που ονομάζονται  παράγοντες SMERSH.




ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ:


MAITRE






Αστερισμός Megopei επισκέπτονται τη γη από τους προϊστορικούς χρόνους, 
 απαγωγείς  ανθρώπων με σκοπό να αποικίσουν τη γη, εμποδίστηκαν από άλλες εξωγήινες φυλές, ερμαφρόδιτα με 120 χρόνια ζωής κατά μέσο όρο.

Dries



2 μέτρα ύψος κατά μέσο όρο, συγκρότημα κρανίο επισκέφθηκε τη γη 20 φορές. Απαγάγουν ανθρώπους για να τους υποδουλώσουν, από 520 εξαφανίσεις ανθρώπων. Το τρίτο αστέρι που προέρχονται από τον αστερισμό του Cetus (η φάλαινα). 40 έχουν αποικίσει  σε πλανήτες με τη βοήθεια των δούλων τους, 10 πιάστηκαν , αλλά 
 με συνεργασία 8 άλλων  φυλών. Κρεοφαγία. Αρχικός πλανήτης παρόμοιος με τη Γη, αλλά αδυνατεί να αλληλεπιδράσει με άλλους  θετικά. Σκοπεύουν να αποκαλυφθούν στην ανθρωπότητα το 2022.

LANG



Μικρά πλάσματα, περίπου 70 ίντσες ψηλά,είναι του  έκτου αστερισμού Κόμη της Βερενίκης, με 3 πλανήτες που κατοικούν αποίκισαν άλλες 10, μία φυλή με τις  αρχαιότερες επισκεπτών, πηγή οι  θρύλοι για τα ξωτικά και νεράιδες. Τελευταία επίσκεψη ήταν το 2006, ήδη έχει απαγάγει περισσότερα από 10 εκατομμύρια άνθρωπων.
SMAD



Svok Planet Batteray αστερισμό (δεν φαίνεται).Τα  Διαστημόπλοια τους έχουν ένα κωνικό σχήμα , έχουν μόνο 6 πλοία σε λειτουργία, 18 αποικίες σε πλανήτες, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την  ανθρώπινη θρησκεία στις σπουδές τους. Ένα είδος προς εξαφάνιση.

Tengri Tengri




Προερχόμενος από ένα πλανήτη με το ίδιο όνομα γαλαξιακό τομέα 56 (;), Υπόγεια ζωή / intraterrestrial, πληθυσμό 10.000.000 ατόμων που επισκέπτονται τη Γη πριν από 10.000 χρόνια. Δεν χρειάζονται νερό ή οξυγόνο,  ζουν σε γιγαντιαία πλοία που μπορούν να μεταφέρουν  5 εκατομμύρια από αυτούς
 .
Σε συνεχή επαφή με τις κυβερνήσεις της Γης.GRAYSLI



Το ύψος ενός ανθρώπου, με λεπτά μεταξένια μαλλιά, που προέρχονται από τον αστερισμό της Παρθένου. Πρώτη επίσκεψη στην εποχή των Φαραώ. Συνόδεψε την ανθρώπινη ιστορία, πέρασε 10 έτη μεταξύ των  αρχαίων Αιγυπτίων. Διαστημόπλοιο φιλοξενήσει 6 άτομα κάθε φορά.
DÓrsay





Μικρό, περίπου μισό μέτρο ύψος. Επισκέφθηκε συχνά τη γη. Ερχόμενοι από το σύστημα Κασσιόπη, 2 προέλευση των πλανητών. Τα σαρκοβόρα τρώνε άλλους αλλοδαπούς και ανθρώπους. Είναι  σε πόλεμο για 2.000 εκατομμύρια χρόνια εναντίον των  άλλων ξένων ειδών. Τελευταία παρατηρήθηκαν  στις Ελβετικές Άλπεις, το 2001.
STROM



Ερχόμενοι απο τη Μικρή Άρκτο, ασπόνδυλα και κοιλεντερωτά (παρόμοια με μέδουσες και τσούχτρες), 2 μέτρα ύψος, τη μελέτη της χλωρίδας της Γης, πολύ προσεκτικοί, και έχουν να επισκεφθούν  τη Γη από την εποχή των παγετώνων, 20  πλανήτες 
έχουν αποικίσει .Οκταγωνικά πλοία.

RACE ΑΛΛΙΩΣ SPIANTSY



Που προέρχονται από τον αστερισμό της Λύρας.Μικρό, με μπλε δέρμα με κηλίδες. Planet Έγκλημα Ai Petri. Πολύ προηγμένοι, έρχονται εδώ σε 20 λεπτά. Ατμόσφαιρα πλούσια σε υδρογόνο. Οι μη βίαιες, διαθέτουν 40 
πλανήτες αποικίες . Είναι αόρατα όταν βρίσκεστε κοντά σε άνθρωπο, εκτός εάν θέλουν το αντίθετο, αλλά η παρουσία τους προκαλεί στον ανθρώπινο άγχος, ακόμη και όταν δεν είναι ορατό. Σφαιρικά πλοία.Εκπόνηση μελέτης για την "απόκλιση της ανθρώπινης φυλής», όπως αποκαλούν. Η δράση του είναι σημαντική για τον καθορισμό του μέλλοντος του ανθρώπινου γένους και την ανάπτυξή του.

SOLIPSI RAI.LIDER YMARTIN



Αρμονική φυλή, έχει 2 δισεκατομμύρια χρόνια πολιτισμού. Δεν έχει αποικίες. Εκπόνηση μελέτης για την ανάπτυξη των άλλων πλανητών. Που προέρχονται από τον αστερισμό του Κύκνου.Έχουν ισχυρά όπλα για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και μόνο. Λένε ότι η ανθρώπινη φυλή έχει ακόμα 645 μελλοντικές επιλογές. Είναι αυτοι που λέμε  Greys.
Annunaki ΤΟΥ NIBIRU


Περναει απο  εδώ κάθε 4000 χρόνια, όχι 3500 όπως νομίζετε, και είναι πανομοιότυπα με τα ανθρώπινα όντα μόνο που είναι υψηλότερα. Για να μείνουν στη Γη, οι Ανουνάκοι, νίκησε μια άλλη ισχυρή φυλή που ζούσε ήδη εδώ. Ο βασιλιάς Σαμαέλ και η σύζυγός του Lilith οι Ανουνάκοι, αγνοούσαν την ερπετό παρουσία εδώ και ήρθε για να συλλέξει ανθρώπους για να τους υποδουλώσουν. Συνεργάζονται μόνο με Ζέτα Reticulianos, γιατί δεν είναι  Γκρίζοι. Οι απόγονοι του Ζέτα ήταν οι Φαραώ της Αιγύπτου.
KALENIA



Κατάγονται στο Star Tarazed ο αστερισμός Aquila (Αετός), 3 πλανήτες Κολωνία, και αναμενόμενο χρόνο ζωής 150 ετών. Συχνά σοβαρά προβλήματα όρασης στο Σαχάρας Αφρική. Έχει επισκεφθεί τη γη για 2300 χρόνια. Το ενδιαφέρον του περιορίζεται στη Γη για τα Ορυκτά.



MITHILLAE 




Μακρινά ξαδέλφια του Reptilians. Προέρχεται από Alya αστέρι στον αστερισμό του Φιδιού, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ισχύει και με τους Reptilians. Επισκεφθείτε τη γη από το 1965 και έχει τρομακτική εμφάνιση, κυκλοφορούν αρκετά στους πόλους της Γης.
Ερπετό



Στην πραγματικότητα, ένα από τα τρία είδη, υπήρξε στη γη 15.000 χρόνια, που προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα, έχει 500 πλανήτες αποικίσει από τη διείσδυση των κυβερνήσεων του κάθε πλανήτη. Όπως και να εργάζονται πίσω από τη σκηνή, προχώρησαν πολύ τεχνολογικά.Αρκετές παραφυσικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της αορατότητας, 

Η υπέρ, την ικανότητα να παρέχουν τα έντυπα. Έχει βάσεις στο Τρίγωνο των Βερμούδων, στα ανοικτά των ακτών της Δανίας και της Νέας Ζηλανδίας.
Ποτέ μην πάτε μακριά ...
ALCOHBATA



5000 έχουν 100 πλοία και αποίκισαν σε πλανήτες. Παρασιτικά είδη, απαγάγουν ανθρώπους για λόγους άγνωστους, δεν αλληλεπιδρούν με άλλα αλλόχθονα είδη. Επιθετική, πηγή Αστερισμός: Περσέα. Συμβουλές αεροσκαφών.Τελευταία παρατηρείται το 2001 στον Καναδά.




NEGUMAK GNOMOPO


 Ήρθαν για πρώτη φορά το 1989. Ασκούν ψυχικό  έλεγχο των απαχθέντων μετά την αποφυλάκισή τους. Ο σκοπός αυτού είναι άγνωστος.

 Θυμηθείτε τα πλάσματα insectoid που ενέπνευσε την ταινία Ημέρα της Ανεξαρτησίας. 
Πανάρχαια, είναι ο φόβος γήινες κυβερνήσεις.

ΖΕΤΑ RETICULIANOS SHAMTBHALA




Είναι σαν το Maitre και Solipsi Rai, τα περίφημα Greys, oriunods αστερισμό Νετς (δεν περιλαμβάνονται). Annunaki εκπροσώπους εδώ στη γη. Υποείδη τεχνητή προέρχονται από τους Ζέτας, αλλά περισσότερο παρόμοια με την ανθρώπινη. Ακενατόν ήταν ένα τυπικό παράδειγμα,για να  απομακρυνθεί από την εξουσία από τους Reptilians. Υπάρχουν 4000 χρόνια πριν, είναι το αρχαιότερο είδος των υβριδικών. Μπορεί να έχουν φυσιολογική ανθρώπινη μορφή, αλλά με παραμορφώσεις ή επίμηκες κρανίο.
Ramay 






Ήσυχο, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Μάγιας, φέρνοντας τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να τους  ενώσει  στη Νότια Αμερική. Πολύ επικεντρώθηκε στην επιστήμη. Διδάσκοντας όλα στους Μάγια, αστρονομία, κ.λπ., αλλά για να τα αφήσουν οι Μάγια αποφάσισαν  να τους τιμήσουν με ανθρωποθυσίες. Παρεκκλήσι προέρχεται από τον αστερισμό Auriga. Τελευταία παρατηρείται το 2001 σε Μπόρα Μπόρα. Οι άνδρες ζουν 130 χρόνια, οι γυναίκες μόνο 26 ...


MOOVIANTHAN-KAIPHIK 




«Η Λάμψη», που προέρχονται από τον αστερισμό Αλώπηξ (Fox) είχε συναντήσεις με Αμερικανούς προέδρους, και η ρωσική ηγεσία. Ανταλλαγή τεχνολογίας για το δικαίωμα να απαγάγουν. Επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό τον πολιτισμό του Θιβέτ με βάσεις στο βόρειο τμήμα της περιοχής αυτής. 40 αποικίες σε πλανήτες.RAK 





Επισκέφτηκε  τη Γη λιγότερο συχνά από τους άλλους, μόνο πέντε φορές, την τελευταία επίσκεψη το έτος 71 μ.Χ., δημιουργώντας την πεποίθηση στην τζίνι στο Ισλάμ και τη Μέση Ανατολή, αλλά σταμάτησε να επισκέπτεται τον πλανήτη  είναι ασυμβίβαστη με τα ανοσοποιητικά συστήματα.
HAV-HANNUAE-KONDRAS



Προέρχεται από το νάνο γαλαξία Sextant. Εμφανίζονται στη γη από το έτος 941 μ.Χ. η πρώτη φορά στη Ρουμανία και είναι γνωστή για την απαγωγή και τη δολοφονία των ανθρώπων, πίνοντας το αίμα τους, με αποτέλεσμα τους θρύλους του βαμπίρ.Είναι ανεκτές από ανθρώπινες κυβερνήσεις. Τελευταία παρατηρείται στη Σκωτία το 1996.
RACE ALLMAHULUK STRAT 163





Έχασαν έναν πόλεμο εναντίον των ερπετοειδων στην Ινδία στο μακρινό παρελθόν. Εξαιρετικά προηγμένες, αναγκάστηκαν να φύγουν, αλλά ήρθε πίσω περίπου 200 χρόνια πριν, αλλά πλέον μετά το 1948. Παντού αφάνεια. Δίας έρχεται.
AINANNA




Οι Αρειανοί, που προέρχονται από τον αστερισμό των διδύμων.Κατοικούν βάσεις στον Άρη για χιλιετίες σε ορυκτό παρόμοιο μέταλλο σε χρυσό. Πρώτα έφτασαν στη Γη πριν από 3.000 χρόνια στην Ιαπωνία. Επίσκεψη στη Μαδαγασκάρη το 2003.
INDUGUTK






Η «λευκή υψηλή». Έχει βάσεις στο φεγγάρι, όπου mineram με τη χρήση των σκλάβων.Ισχυρίζονται να πάρει την καλή προσοχή των σκλάβων τους. Διατηρήστε επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα, προσπαθώντας να κρατήσει το μυστικό της ύπαρξής του στο φεγγάρι

Μπορεί να πάρει ανθρώπινη μορφή, εφόσον το επιθυμούν, λαμβάνοντας τη μορφή του «άνδρες με τα μαύρα».


* Πρωτότυπου βιβλίου σε μορφή PDF ΑΡΧΕΙΟ:
ΕΔΩ




ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ erevnw.blogspot.gr  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου