Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Αν αληθεύει η είδηση ... μας οδηγούν στον όλεθρο !
ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ. “ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ
ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

Η Ευρωπαική ένωση έχει δώσει εντολή να απελαύνονται οι Ρώσοι αξιωματούχοι…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, που προέρχονται από αρχές ασφαλείας , κρίνουν τους Ρώσους που έρχονται Ελλάδα “Persona non grata” , τους συλλαμβάνουν στο αεροδρόμιο και τους απελαύνουν όλους.

Στην Κατεχάκη σήμερα, δώσανε εντολή τηλεφωνικώς να περάσουν στο σύστημα όλους τους αξιωματούχους της Κριμαίας ως ανεπιθύμητους στην Ελλάδα , ήτοι να τους συλλαμβάνουν και να τους απελαύνουν σε περίπτωση που βρεθούν στην χώρα μας.

Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί αντεδρασαν ως προς την τηλεφωνικη εντολη μιας και δεν τους εχει αποσταλει καποιο επίσημο εγγραφο το οποιο αναφερει τους λογους.

Πατά ταύτα η διαδικασια εγινε. Η πληροφορία που σας μεταφέρει το makeleio.gr είναι απολύτως διασταυρωμένη.

Το ερώτημα είναι : Τι γίνεται με αυτούς που είναι ήδη στην Ελλάδα; Τους διώχνουν και αυτούς; Με λίγα λόγια όπως αντιλαμβάνεστε η Ελλάδα πάει να ανοίξει πόλεμο με τη Ρωσία.
Και δεν τους στηρίξαμε και θα ανοίξουμε πόλεμο με τους Ρώσους.

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΙΑ ΑΥΤΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΆΝΤΙΟ΄΄΄΄ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ΄΄ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΟ΄΄΄΄ΈΞΑΓΟΓΕΣ΄΄ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΄΄΄΄ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΄΄΄ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΙΣΕ ΚΑΝΙΣ ΄΄΄΄Ή ΖΩΙΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ΄΄΄ΠΙΟΣ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΄΄ΕΣΗ΄΄΄΄΄΄΄΄Η Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή