Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Παράξενη ιστορία η ψεύτικη ιστορία: Αεροπλάνο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά από 35 χρόνιαΌλη αυτή η ιστορία με το χαμένο αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών θυμίζει την ιστορία ενός αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.

Το γεγονός είχε προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση,όπως τώρα το μαλαισιανό αεροπλάνο.Μάταια όμως,το έψαχναν. 'Ολες οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

Όμως ,ακριβώς 35 χρόνια αργότερα ,ακριβώς στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβη κάτι το εκπληκτικό:το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου!

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τα δυτικά ΜΜΕ,όμως το μετέδωσαν τα ινδονησιακά νέα.

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια το αεροπλάνο;Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια το αεροπλάνο;Μήπως είχε πέσει μέσα σε μια χρονοδίνη που το εκτόξευσε στο μέλλον;Μήπως συνέβει το ίδιο και με το μαλαισιανό αεροπλάνο;
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ  Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..
Εάν έχετε κάποιο παραπάνω στοιχείο ότι είναι αληθινή γράψτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου