Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Οι πόρνες της δημοσιογραφίας...του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ


Με μια πόρνη που προσπαθεί να δείξει ότι είναι κοπέλα του κατηχητικού! μοιάζει η δημοσιογραφία στην περιοχή των κυκλωμάτων διαφθοράς , των λαμογιών , των σωτήρων, των επίορκων κρατικών υπαλλήλων , των εγκληματικών οργανώσεων και των πάσης φύσεως «εργολάβων».

Τις νύχτες φοράει τα πρόστυχα ρούχα της και «εκδίδεται» σε εκείνους που διαθέτουν το ανάλογο παραδάκι . Πέφτει μαζί τους στο κρεβάτι, αναστενάζει δυνατά και προσποιείται έντονους οργασμούς ...


Και την ημέρα εμφανίζεται στην πιάτσα ως μια καθώς πρέπει κυρία, στολισμένη , βαμμένη και σεμνή . Ετοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες για το καλό της κοινωνίας αφού πρώτα πάει στην εκκλησία να ανάψει το κερί της.

Οι «πελάτες» όμως , εκείνοι που κάθε νύχτα καταθέτουν τα χρήματά τους για να την «πηδήξουν» σε όλες τις στάσεις πάνω στο λιγδιασμένο στρώμα , ξέρουν από πρώτο χέρι τις μαγικές ικανότητές της , την πρόθεσή και την θέλησή της να τα κάνει και να τα δώσει όλα (!).

Αρκεί να δοθεί το ζεστό χρήμα στον «νταβατζή» η στην «τσατσά» που καραδοκεί στο ημίφως , στον προθάλαμο του μπουρδέλου .

Ειλικρινά δεν έχω τίποτα με τις αληθινές πόρνες. Το αντίθετο.
Τις συμπαθώ πολύ και σέβομαι το επάγγελμα που κάνουν γιατί αντιλαμβάνομαι την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση και το ψυχολογικό τους αδιέξοδο σε αρκετά πράγματα . Εξ άλλου οι πιο πολλές από αυτές είναι ντόμπρες στις συναλλαγές και στις σχέσεις τους.

Εχω όμως πολλά με τις «πόρνες της δημοσιογραφίας».

Εκείνες τις «κρυφές αρσενικές και θηλυκές πουτάνες», που επιχειρούν καθημερινά να κρύψουν κάτω από το υποκριτικό τους προσωπείο και την δήθεν αγνότητά τους, τα όργια που έκαναν την προηγούμενη νύχτα με τους «πελάτες» του μπουρδέλου πίσω από τον βρώμικο πάγκο του νταβατζή τους.

Οι ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς από τους «πελάτες» είναι απίστευτες και ορισμένες πιπεράτες και εκπληκτικές ...

Κάποιες μιλάνε για την ψυχρότητα του «νταβατζή», άλλες για την «τσατσά» και οι πιο πολλές , για την ίδιες τις «πόρνες» και τις ξεχωριστές επιδώσεις τους ειδικά στην στάση της υποκρισίας ...
Εκείνες που κάνουν τα πάντα, προκειμένου να αποκτήσουν καλή φήμη, αθώα εικόνα και να προσελκύσουν κόσμο και χρήμα στο «μαγαζί» που δουλεύουν.

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν συνάδελφο που καθημερινά αγωνίζεται και μοχθεί για να βγάλει το μεροκάματό του κάτω από αντίξοες συνθήκες , πιέσεις και πολλές φορές κακοπληρωμένος ή και απλήρωτος.

Αναφέρομαι καθαρά σε εκείνες τις «αρσενικές και θηλυκές πουτάνες» του επαγγέλματος που κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής , χρησιμοποιούν με προκλητικό τρόπο την δημοσιογραφία ως μέσω πλουτισμού του «νταβατζή» τους.
Σε εκείνους που τις νύχτες από την μία «εκδίδονται» και τα κάνουν όλα στο όνομα των σκοπιμοτήτων και των συμφερόντων .
Και την επόμενη ημέρα εμφανίζονται ως «παρθένες» κάνοντας ότι δεν ξέρουν ούτε είδαν τίποτα...


Σε εκείνους που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο αλλοιώνοντας πολλές φορές η κρύβοντας τα γεγονότα και τις ειδήσεις από τους πολίτες , με σκοπό να μη θίξουν τους ματσωμένους πελάτες του μπουρδέλου...

Όμως δυστυχώς για σας αν και κάπως αργά , ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι.

Γι αυτό λοιπόν... «πουτάνες στα κρεβάτια σας» !

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου