Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΣΗ ΓΗ KAI H ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!



Αυτό το άρθρο πρόκειται για ένα από τα πιο αναμφισβήτητα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν την θεωρεία της Μέσης Γης ότι είναι υπαρκτή αλλά και τις δολοπλοκίες όπως και τις ενέργειες από τις μυστικές εταιρίες να υποβαθμίσουν την όλη υπόθεση αλλά και να την κάνουν να είναι αμφισβητήσιμη. Τα γεγονότα, οι καταθέσεις αλλά και οι φωτογραφίες δείχνουν τελείως διαφορετικά πράγματα!!!


Ήταν το 1969 όταν ο Moricz Χουάν, ένας Ούγγρος πολίτης φλεγματικός Αργεντινός αριστοκράτης, ερασιτέχνης, φυσιοδίφης και εμπειρογνώμον σχετικά με αρχαίους μύθους, ανακοίνωσε αυτό το συναρπαστικό μυστήριο της ανατολικής ζούγκλας του Εκουαδόρ.


      
Χάρτης που δείχνει την τοποθεσία! 







































































Δεν ήταν το πρώτο ταξίδι που είχε κάνει στην πολυπλοκότητα των υπόγειων λαβυρινθωδών σηράγγων και υπόγειων στοών που είναι το σπίτι από τα ¾ των νυχτερινών πουλιών, των οποίων οι νεοσσοί είναι περιζήτητοι από τους Ινδιάνους Shuar, ήθελε αναμφισβήτητο θάρρος και τόλμη για να μπει κάποιος στο σπήλαιο λόγο της δύσκολης πρόσβασης. Χωρίς καμία αμφιβολία, όταν έγινε γνωστό στον κόσμο η ύπαρξη του υπόγειου λαβυρινθώδους συστήματος αυτού του σπηλαίου δεν περίμενε κανείς να εξελιχτεί σε μια ιστορία αινίγματος αλλά και για τα πιο αδιάσειστα στοιχεία περί της θεωρίας ύπαρξης της Μέσης γης!!!




Διαβάζοντας την κατάθεσή των ευρημάτων του, στις 21 Ιουλίου του 1969, στην παράκτια πόλη του Γκουαγιακίλ, ο καθένας θα έμενε έκπληκτος από τις δηλώσεις που έκανε:


«… Έχω ανακαλύψει πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής και ιστορικής αξίας για την ανθρωπότητα. Αντικείμενα που αποτελούνται κυρίως από λαμαρίνα που περιέχουν πιθανώς μια περίληψη της ιστορίας ενός εξαφανισμένου πολιτισμού, που μέχρι σήμερα δεν έχει κανείς την παραμικρή ιδέα, το ποιοι μπορεί να ήταν .. »

Κατά αυτό, είναι αναπόφευκτο να σκεφτούμε την πιθανή σχέση μεταξύ των πλακών που ανάφερε ο Moricz, που βρέθηκαν σε ένα μυστικό θάλαμο του σπηλαίου Tayos με μεταλλικές πλάκες όπου ήταν διακοσμημένα και χαραγμένα από πολύπλοκα ιδεογράμματα.

Ας δούμε τις ιδιαιτερότητες αυτού του μυστηρίου, που χτυπάει ακόμα στην καρδιά της ζούγκλας του Εκουαδόρ, αλλά και τον Moricz πώς ανακάλυψε αυτό τόσο αινιγματικό σπήλαιο που είναι το πιο αινιγματικό από όλα τα άλλα του κόσμου με εκατοντάδες λαβυρινθώδεις σήραγγες αλλά και τούνελ τα οποία όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς τα κάτω……




ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ


Σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων σε μια ακανόνιστη ορεινή περιοχή στις βόρειες πλαγιές της Cordillera del Condor ( Οροσειρά Του Κόνδορα ) η « κύρια » είσοδος βρίσκεται, στον υπόκοσμο του Σπηλαίου των Tayos όπου σήμερα κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται αλλά ούτε κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει που είναι, αν και πολλοί λένε ότι είναι κάτω από την κοίτη του ποταμού.
Η είσοδος!! 

Η είσοδος από το εσωτερικό. 





Η μόνη πρόσβαση αποτελείται πλέον από μια κάθετη σήραγγα, η οποία μοιάζει σαν ένα είδος καμινάδας με περίπου 2 μ. σε διάμετρο και 63 βάθος από το στόμιο. Η κατάβαση είναι πολύ δύσκολη το ίδιο και η ανάβαση, γίνεται με σχοινί και τροχαλία. Από εκεί, ξεκινάει ένα τεράστιο σύμπλεγμα λαβυρινθώδης περιήγησης από μίλια μυστήριο που μετατοπίζεται στο απόλυτο σκοτάδι.


Λέγεται ότι ακόμα και οι πιο ισχυροί φακοί στον κόσμο δεν μπορούν να φωταγωγήσουν το όλο σύμπλεγμα. Λόγο της αρχαιολογικής αξίας ακόμα δεν έχει εξερευνηθεί από σπηλαιολόγους και πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να εξερευνηθεί ποτέ λόγο των αρχαιότατων μυστικών που κρύβει μέσα του, μυστικά που κυρίως είναι υπέρ τεχνολογικά αλλά κυρίως όπως λένε κάποιοι προέρχονται από την Μέση Γη…… ( θα το αναλύσω πιο κάτω αυτό).
Αυτόχθονας Ινδιάνος έξω από το σπήλαιο. 




Το σπήλαιο ονομάζεται ” Tayos ” επειδή το σύστημα του σπηλαίου είναι το σπίτι σε κάποια νυκτόβια πτηνά που ονομάζονται Tayos (Steatornis caripensis), τα οποία είναι τα ίδια είδη που βρίσκονται σε άλλα σπήλαια στη Νότια Αμερική, για παράδειγμα, οι “guacharos” στο Caripe, στην Βενεζουέλα. Η αρχική μελέτη μεταξύ των ειδών-πουλιών που είναι νυχτόβια εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια από τον Γερμανό επιστήμονα Alexander von Humboldt ( Αλέξανδρο Βον Χούμπολντ ), στο βιβλίο του « Ταξίδι στις ισονύκτιες Περιφέρειες του Νέου Κόσμου » το (1800).





Τα πτηνά Tayos

 .


Στην περιοχή γύρω από το Cueva de los Tayos ζουν οι ινδιάνοι Shuar στο Εκουαδόρ, οι οποίοι στο παρελθόν ήταν γνωστοί ως “Jibaro”-υποτιμητικό όνομα για αυτούς τους αυτόχθονες ινδιάνους που επίσης είναι γνωστοί από το παρελθόν για την ανδρείας τους και την τέχνη της μείωσης των κεφαλών που κυνηγούσαν!!

Είναι η πρώτοι εξερευνητές του σπηλαίου, επειδή κάθε Απρίλιο κατεβαίνουν στο σπήλαιο για να κλέψουν τα Tayos νεοσσούς, που είναι μεγαλύτερα από ένα περιστέρι και έχουν πολύ νόστιμο κρέας. Μέσα σε αυτό το σπήλαιο ανακάλυψαν μια σειρά από ευρήματα που έδειχνε ότι εκεί μέσα υπήρξε ένας τεράστιος και άγνωστος πολιτισμός. Το πιο εντυπωσιακό, ήταν αναμφίβολα η ανακάλυψη των γιγαντιαίων ογκόλιθων, οι γωνίες τους και η συμμετρία τους, δείχνουν να είναι μια τεχνητή προέλευση. 



Ινδιάνος Shuar-Achuar. 




Ο Moricz αυτές τις ιστορίες τις σύλλεξε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο ανατολικό Εκουαδόρ μπόρεσε να επικοινωνήσει χωρίς δυσκολία με τους ντόπιους στην διάλεκτο Magyar, μια ουγγρική γλώσσα παρόμοια με την αρχαία διάλεκτο Shuar ( !!!;!!! ). Προφανώς, Ο Moricz ήξερε τι ακριβώς έψαχνε…..

Από το 1950 μάζευε κομμάτι κομμάτι πληροφορίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στο υπόγειο βασίλειο. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ήταν μέλος με μια παράξενη Ουγγρική-Γερμανική εσωτερική τάξη ( κάποιοι υποθέτουν ότι άνηκε στην Μυστική εταιρία « Λόρδοι της Μαύρης Λίθου », θυμάστε; μπορείτε να ανατρέξετε στα άρθρα μου για τους Βρίηλ για να δείτε τι ακριβώς σημαίνει και τι ήταν η μυστική αυτή τάξη!!! ), η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει τη βαθιά εσωτερική γνώση που αυτός ο άνθρωπος κατείχε στις αμφιλεγόμενες συνεντεύξεις του στα μέσα ενημέρωσης. Τέλος πάντων, ο Moricz κάνοντας έρευνες στο Περού, τη Βολιβία και την Αργεντινή άρχισε να ενδιαφέρεται για το Εκουαδόρ. Στις περισσότερες από μία συνεντεύξεις που είχε κάνει είχε δηλώσει:

« …. μέρη όπως το Κούσκο, η λίμνη Τιτικάκα και το Tierra del Fuego ( Τιέρα Ντελ Φουέγκο ), είναι τα πιθανά μέρη όπου « μπορείτε να κατεβείτε στο υπόγειο βασίλειο της Μέσης γης. » Σύμφωνα με τον ίδιο, το Σπήλαιο των Tayos είναι μόνο μία από τις πολλές εισόδους σε αυτό το κόσμο που είναι χαμένες, αλλά και η πιο εντυπωσιακή!!!


TA ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ( ΙΕΡΕΑ ) CRESPI

Ίσως οι πιο ανησυχητικές και παράξενες αναφορές είναι η ύπαρξη της « Μεταλλικής Βιβλιοθήκης ». Αν υπάρχει, πάντα με τη μαρτυρία του Moricz, βρίσκεται μέσα στο σπήλαιο εκεί είναι η ιστορία της ανθρωπότητας, των τελευταίων 250.000 χρόνων…….

Για να δούμε τη σχέση με αυτές τις πλάκες, θα δούμε τα παράξενα αντικείμενα που φυλάσσονταν στο Salesian Πατέρα Κάρλο Crespi, στην αυλή της εκκλησίας της Παναγίας της Βοηθήτριας της Cuenca. Τα αντικείμενα αυτά βρέθηκαν από τους ντόπιους, όπου ως πράξη ευγενίας και εμπιστοσύνης τα έδωσαν στον Πατέρα Crespi.

Ευρήματα από το σπήλαιο που φύλαγε ο Πατέρας Crespi. 
        















 






Σχεδόν όλα τα αντικείμενα στην συνέχεια κλάπηκαν και πολύ λίγα τα έχουν συλλέκτες οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν να τα δει φουντώνοντας το μυστήριο κλοπής τους από διάφορες μυστικές εταιρίες….. Αν ο πατέρας Crespi ήταν ακόμα ζωντανός, ίσως θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε την ακριβή προέλευση αυτών των αινιγματικών αρχαιοτάτων ευρημάτων που είχαν αδιαμφισβήτητα ιδεογράμματα που έδειχναν ανάγλυφα, ένα είδος « κώδικα-πληροφορίες » ή « « Γραπτές πληροφορίες για υπέρτατη τεχνολογία »… 


Χαλκογραφίες που απεικονίζουν τσιπ!!!! 
 
 



   











 










Κάτι που έψαχνε και η μυστική εταιρία των Βρίηλ στην Γερμανία, . Σε κλειστό κύκλο ερευνητών της Μέσης Γης αλλά και από ερευνητές της La Cueva De Los Tayos πιστεύουν ότι τα απομεινάρια του πολιτισμού αυτού δεν είναι κανενός άλλου από τους θρυλικούς Βρίηλ-Για ( Vril-Ya!!!! )….υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτό το ζήτημα!!!

Το 1976, στην πρώτη σελίδα του αμερικανικού περιοδικού Αρχαίοι ουρανοί, παρουσιάστηκε ένα άρθρο από τον Dileep Kumar ινδιάνο φιλόλογο, ο οποίος ανέλυσε τα σύμβολα που εμφανίζονται σε ένα από τα κομμάτια του Πατέρα Crespi, προφανώς από φύλλο χρυσού, περίπου 52 εκ ύψος, 14 εκ. πλάτος και 4 εκ. παχύ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ιδεογράμματα ανήκαν στην κατηγορία των ιδεογραμμάτων Brahmi ( Μπράχμι ) που χρησιμοποιούσαν στην Asokan περίοδο στην ιστορία της Ινδίας, 2.300 χρόνια πριν … Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Δρ Barry Fell, καθηγητής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ προσδιόρισε 12 σημεία της εν λόγω με τα δικά τους σήματα που χρησιμοποιούνται στο ζωδιακό κύκλο.

Λοιπόν, δεδομένου ότι τα αντικείμενα αυτά βρέθηκαν στο Εκουαδόρ, δεν ήταν παράλογο να παρέχουν τουλάχιστον το πλεονέκτημα της αμφιβολίας της Μεταλλικής Βιβλιοθήκης που είχε αναφέρει ο Moricz στο Σπήλαιο των Tayos.

Όλα αυτά προσέλκυσαν αμέσως την προσοχή των κυνηγών χρυσού από όλο τον κόσμο.

Ο Von Erick Daniken και ο Neil Armstrong ( Ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι ).

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη αναζήτηση αρχαιοτήτων μαζί με το διάσημο Ελβετό συγγραφέα Έρικ Ο Von Daniken ( Για μένα αναξιόπιστος, τον ευνόησαν οι συνθήκες. ), οι οποίοι ήξεραν πώς να γοητεύσουν τον Moricz ώστε να τους δώσει φωτογραφικό υλικό για τις εκδόσεις γεγονός που δραματικά αξιοποιήθηκαν στο βιβλίο “Ο Χρυσός των Θεών” το (1974), του Däniken όπου δεν περιορίστηκε να φαντασιώνονται με την αρχική εκδοχή της ιστορίας, αλλά τα τράβηξε και πιο μακριά. Ισχυρίστηκε ότι είχαν εισέλθει στο σπήλαιο των Tayos ( Μόνο στα όνειρά τους ) και ότι είδαν με τα μάτια τους, τη Μεταλλική Βιβλιοθήκη.









Ο Ερικ Βον Νταίνικγεν και Μόριτζ, ( όχι μέσα στο σπήλαιο )


Το βιβλίο έγινε ένα παγκόσμιο μπέστ-σέλερ, πουλώντας 5 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες.


Το βιβλίο γοήτευσε ιδιαίτερα τον Ευρωπαίο αναγνώστη του Däniken όπου περιλαμβάνονται φωτογραφίες από το προσωπικό Αρχείο του Moricz-Peña Matheus που δείχνουν το εσωτερικό των σπηλαίων, καθώς και εικόνες από τις μεταλλικές πλάκες του Πατέρα Crespi. Έτσι ο Σκωτσέζος μηχανικός Stanley Hall ήρθε σε επαφή με τον Moricz και του προτείνει τη σύναψη διεθνούς εκστρατείας για το Σπήλαιο Tayos. Ο Moricz αποδέχτηκε την συνεργασία εφόσον αυτός ήταν ο αρχηγός της αποστολής και ότι τίποτα δεν θα πείραζαν αλλά ούτε θα αφαιρούσαν μέσα από το σπήλαιο. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποδέχθηκε την πρόταση. Αμέσως απέρριψε την παρουσία του Moricz και την εκστρατεία και επικοινωνούσε με την κυβέρνηση της Αγγλίας.




Αποτέλεσμα:

Τον Ιούλιο του 1976 θα προβεί σε Εκουαδόρ-Βρετανική εκστρατεία, με ένα τρομακτικό επιστημονικό και στρατιωτικό προσωπικό και για να προσθέσουν το κερασάκι στην τούρτα, με την παρουσία των ΗΠΑ του αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ.
Ο Νιλ Άρμστρονγκ μέσα στο σπήλαιο! 




Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη επιδρομή του αστροναύτη σε ένα μέρος όπου υπήρξαν φήμες περί αρχαίου άγνωστου πολιτισμού, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Νιλ Άρμστρονγκ άνηκε στην μυστική οργάνωση των Ιλλουμινάτοι αν και ήταν το τελευταίο γρανάζι, το παιδί για τα θελήματα

Απλά θυμηθείτε τις συχνές επισκέψεις του σε Paysandu, Ουρουγουάη, λόγω της έντονης δραστηριότητας των UFO του Aurora, που διαδόθηκε από τον Βραζιλιάνο συγγραφέα Trigueirinho ( Τριγκουεερίνχο ).


Ο Νιλ Άρμστρονγκ πάλι μέσα στο σπήλαιο! 
   



























Η Εκουαδόρ-Βρετανική έρευνα αναπτύχθηκε για 35 ημέρες, η εγκατάσταση μιας γεννήτριας σε κατασκήνωση της βάσης, λίγα μέτρα από την είσοδο του σπηλαίου, κατεβαίνοντας στα βάθη καθημερινά για να αναπτύξουν την « γεωλογική και βιολογική έρευνα. »


Σύμφωνα με την τελική έκθεση, η επιτροπή των επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σπήλαιο Tayos δεν ήταν τεχνητό, και ότι δεν υπήρχαν σημάδια της ανθρώπινη ενέργειας. Ότι όλα τα έκανε η φύση … αυτό βέβαια είναι ένα τεράστιο ψέμα διότι οι φωτογραφίες αλλά και σήμερα άλλοι αρχαιολόγοι ερευνητές που έχουν μπει στο σπήλαιο δηλώνουν ότι υπάρχουν κτίσματα μέσα στο σπήλαιο προσαρμοσμένα έτσι όπου είναι ένα με το σπήλαιο!!! ( Όλοι αυτοί από τότε ψάχνουν να βρουν την Μεταλλική βιβλιοθήκη αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν σταθεί τυχεροί. )
Μέσα στο σπήλαιο!! Εδώ φαίνονται οι ανθρώπινες ενέργειες!!! 

Μέσα στο σπήλαιο ο Μόριτζ






Ένα αινιγματικό εύρημα λόγω των σαφών υπέρυθρων ογκόλιθων που μπορούν να βρεθούν μέσα στο σύστημα του σπηλαίου είναι πολύ παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν, παραδόξως, με την αρχαιολογική ομάδα της αποστολής στο μέσο μεταξύ κατασκήνωση-βάσης και την ένωση της Coangos με τον Σαντιάγο ποταμό. Βρήκαν ένα μεγαλιθικό τείχος περίπου 4,50 μέτρα μήκος και 2,5 μέτρα ύψος!!!
Η αποστολή αυτός που έχει το χέρι στην μέση είναι ο Μόριτζ. 





Ο σπηλαιολόγος Χούλιο Goyen Aguado ( Χούλιο Γκογιέν Αγκουάντο ), παρόν κατά την πρώτη αποστολή στο Σπήλαιο των Tayos, συμπεριλαμβανομένης και της επιδρομής του Εκουαδόρ-Βρετανών-έκρινε ότι το 1976 η εκστρατεία χρηματοδοτήθηκε από την εκκλησία των Μορμόνων. Όπως οι μεταλλικές πλάκες υπαινίχθηκαν και υπενθύμισαν στον Moricz ότι έλαβε τις πλάκες χρυσού από τον Τζόζεφ Σμιθ από το χέρι του Προφήτη-Άγγελου Μορόνι.

Λαμβανομένων υπόψη των ποικίλων μύθων των Μορμόνων δείχνουν ότι τα αρχεία αυτά είναι κρυμμένα κάπου στις Άνδεις, είναι περίεργο να σημειωθεί ότι η περιοχή όπου το σπήλαιο Tayow βρίσκεται ονομάζεται « Morona!!! » παρόμοιο με το όνομα που ” έστειλε ” για να επικοινωνήσουν ο Σμιθ. Τέλος πάντων, όταν πέθανε ο Αγκουάντο οι υποψίες μεγάλωσαν ότι ο Stanley Hall ανήκε στην Μυστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός του ότι άνηκε επίσημα και ήταν ένα ιεραρχικό μέλος της Αγγλικής Μασονίας, και ενδιαφερόταν πολύ να βρει την Μεταλλική Βιβλιοθήκη…..


Παρ’ όλα αυτά, παρόλο που το θέμα της Βιβλιοθήκης των Μετάλλων έχει προσελκύσει πολλούς τυχοδιώκτες αναζήτησης, αυτό το εύρημα παραπλάνησε πράγματι εκείνους που ξεκίνησαν την αναζήτηση του για το πραγματικό μυστικό υπόγειο κόσμο:


Ότι ένας υπόγειος πολιτισμός ανεπτυγμένης τεχνολογίας έφτιαξε τις μεταλλικές πλάκες.
Μόριτζ και Άρμστρονγκ μέσα στο σπήλαιο. 




Μετά από όλα, η έκθεση της αποστολής ανέτρεψε το πραγματικό μυστικό που βρίσκεται στο Σπήλαιο των Tayos, πήραν τέσσερα κουτιά σφραγισμένα μέσα σε ξύλο που δεν επιτράπηκε να τα ανοίξουν οι Shuar, οι οποίοι αισθάνθηκαν αυτοί και η ομάδα τους εξαπατημένοι. Σήμερα θυμούνται ότι είναι σαφώς ένα λυπηρό επεισόδιο ληστείας και αρπαγής αρχαιοτήτων από τους Άγγλους. Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι βρήκαν την Μεταλλική Βιβλιοθήκη και αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τις σπηλιές…. Όταν ο Neil Armstrong άφησε τη σπηλιά, όπου παρέμεινε στο Tayos τρεις ημέρες, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η επίσκεψή του στον Κάτω Κόσμο είχε υπερβεί τα όρια επιβίωσής του στο φεγγάρι (!) τι να εννοούσε; Τα συμπεράσματα δικά σας!!!


Όλοι και όλα είχαν περί τρυγηθεί γύρω από τον Χουάν Moricz, αλλά εκ των υστέρων ήταν το λάθος κέντρο ….. Από το 1969 μέχρι το 1991, χρονιά κατά την οποία έχασε τη ζωή του, η Βιβλιοθήκη μετάλλων δεν ξανά βρέθηκε….

Αυτό γιατί ο Moricz δεν ήταν ο δημιουργός της ιστορίας αυτό ήταν σαφές, όπως του Von Daniken που υπενθύμισε ο ίδιος στη σελίδα 53 του βιβλίου του. Στη συνέντευξη το 1973 στο Der Spiegel , ο Moricz επιβεβαίωσε ότι ένα ανώνυμο πρόσωπο του είχε δείξει τη σπηλιά. Ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος;
Άλλη μια φωτογραφική απόδειξη ότι έχει υποστεί ανθρώπινη επεξεργασία το σπήλαιο!! 






Όταν ο Μοricz πέθανε, κάποιοι αποφάσισαν να εντοπίσουνε αυτόν το « τρίτο άνθρωπο », ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις σκιές. Ο Hall είχε ένα όνομα Petronio Jaramillo, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό.


« Ο Moricz πέθανε τον Φεβρουάριο του 1991,” είπε ο Χολ. “Είχα ένα όνομα και έναν τηλεφωνικό κατάλογο. Αλλά υπήρχαν πάρα πολλοί Jaramillos στο Κίτο. Τέλος, βρήκα αυτόν ή μάλλον τη μητέρα του. Ήταν Σεπτέμβριος του 1991 όταν μου έδωσε το τηλέφωνο του γιου της. Του τηλεφώνησα, μου είπε ότι είχαν περάσει 16 χρόνια πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν….. Ήταν πρόθυμος να με συναντήσει, και δήλωσε ότι χρειάζονται τρεις ημέρες για να με συναντήσει »

Ο Jaramillo επιβεβαίωσε ότι όταν ο Moricz έφτασε στο Guayaquil το 1964, συνεργάστηκε με το δικηγόρο Gerardo Peña Matheus . Ο Moricz Matheus είπε περί της θεωρίας του για το πώς ο Ουγγρικός λαός είχε τη ρίζα της σχεδόν σε κάθε πολιτισμό…. Μέσα από γνωστούς ,όπως ο Αντρές Φερνάντες-Σαλβαδόρ Zaldumbide και ο Alfredo Moebius, ο Moricz και ο Jaramillo συναντήθηκαν στο σπίτι του Moebius, και από εκεί ο Moricz άρχισε να εξιστορεί την ιστορία του Jaramillo. Ήταν ενοχλημένος με τον εαυτό του, γιατί διάφορα άτομα είχαν προσπαθήσει να τον κατευθύνουν προς τον Jaramillo ήδη από το 1975, αλλά αυτό έγινε το 1991, πριν οι δύο άνδρες συναντηθούν.
Χαρτί πρωτοκόλλου που εκδόθηκε για τις έρευνες του Μόριτζ!! 

Η κάρτα του δικηγόρου!! 

 





Υπάρχουν όμως στοιχεία που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όταν ο Hall έδειξε στον Moricz ένα χειρόγραφο για την εκστρατεία του το 1976, ο Moricz αρνήθηκε να το επιστρέψει. Έτσι τελείωσε η φιλία τους, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί μέχρι το 1991, όταν συνειδητοποίησα ότι το χειρόγραφο αναφερόταν στον Jaramillo!!!


To όνομα του Moricz δεν ήθελαν να δημοσιεύεται όπως είχε επιβεβαιωθεί σε Γερμανική συνέντευξη σε εφημερίδα το 1973 :
« Ο Moricz ήταν απίστευτα πεισματάρης και, εξίσου, απίστευτα πιστός, αλλά προφανώς ήταν ο λάθος άνθρωπος και ήταν μεγάλο λάθος αν πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ να κοινοποιήσει την ανακάλυψη του αιώνα. »

Μόνο από τον Jaramillo, ήταν σε θέση να μάθουν την αληθινή ιστορία της Μεταλλικής Βιβλιοθήκης του Tayos. Ο Jaramillo δήλωσε ότι είχε ανακαλύψει τη βιβλιοθήκη το 1946, όταν ήταν 17 ετών. Αυτό αποδεικνύεται από έναν θείο του, το όνομα του οποίου ήταν γνωστός ως “Blanquito Pelado” ( Που έδειχνε ένα στοργικό άνθρωπο). Ήταν προφανές οι φιλικές σχέσεις με τον τοπικό πληθυσμό των ινδιάνων Shuar, οι αυτόχθονες τον κάλεσαν να δει ένα μυστικό σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ευγένεια και την καλοσύνη που είχε δείξει προς της φυλή.




Ο Jaramillo μπήκε στο σύστημα, τουλάχιστον μία φορά μετά από αυτό. Με την ευκαιρία αυτή, είδε μια βιβλιοθήκη που αποτελείτο από χιλιάδες μεγάλα, μεταλλικά βιβλία να στοιβάζονται στα ράφια όπως των καταστημάτων, με κάθε μέσο βάρος το κάθε μεταλλικό βιβλίο περίπου τα 20 κιλά, εντυπωσιασμένος με την κάθε σελίδα όπου από τη μία πλευρά ήταν χαραγμένη με ιδεογράμματα, και από την άλλη πλευρά με γεωμετρικά σχέδια και γραπτές επιγραφές!!! Υπήρχε μια δεύτερη βιβλιοθήκη, που αποτελούνταν από μικρά, σκληρά, λεία, ημιδιαφανή κρυστάλλινα, δισκία, με παράλληλες αυλακώσεις επιστρωμένα, στοιβάζονταν σε επικλινείς ράφια των μονάδων που καλύπτονται με φύλλα χρυσού!!!!














Ευρήματα από το σπήλαιο!! Χαμένα πλέων!!




Υπήρχαν και ζωόμορφα-ανθρώπινα αγάλματα (ορισμένα πάρα πολύ βαριά για να τα σηκώσει κάποιος ), μεταλλικές ράβδους διαφόρων σχημάτων, καθώς και κλειστές « πόρτες ενδεχομένως τάφοι » που καλύπτονται από μείγματα χρωμάτων και ημιπολύτιμους λίθους. Υπήρχε μια μεγάλη σαρκοφάγος, σμιλεμένη από σκληρό διαφανές υλικό, όπου περιείχε το σκελετό ενός τεράστιου ανθρώπου γίγαντα όπου τα κόκαλα του είχαν επιχρυσωθεί με φύλλα χρυσού!! Εν ολίγοις, μίλησε για ένα απίστευτο θησαυρό, αποθηκευμένο σαν να κρύβεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή ……
Τετραγωνισμένοι βράχοι, απόδειξη ανθρώπινης ενέργειας!! 


Μέσα στο σπήλαιο!! 











 

Ανθρωπόμορφο ον ιπτάμενο μέσα από το σπήλαιο, χαμένο και αυτό!!! 

   





Ο Jaramillo ισχυρίστηκε ότι κατέβασαν μαζί με το θειο του επτά βιβλία από τα ράφια για να τα μελετήσει, αλλά το βάρος τους, τους απέτρεψε να τα ξανά βάλουν στην θέση τους. Σήμαινε επίσης ότι ήταν πολύ βαριά για να τα αφαιρέσουν από τη βιβλιοθήκη και να τα αποκαλύψει στον κόσμο. Ο Jaramillo ποτέ δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους ισχυρισμούς του, η οποία μπορεί να εξηγήσει γιατί ήθελε να ζήσει στη σκιά αυτής της ιστορίας.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τράβηξε κάποιες φωτογραφίες από την Μεταλλική Βιβλιοθήκη;

« Είπε ότι δεν θα αποδείκνυαν τίποτα οι φωτογραφίες. »


Σε αυτό πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο γιατί και να υπήρχαν φωτογραφίες θα έλεγαν και πάλι οι « άπιστοι » ότι ήταν κατασκευασμένες και αν ζούσε την σημερινή εποχή θα έλεγαν ότι είναι προϊόν photoshop μόνο και μόνο για να μην υπάρξει συνέχεια του ζητήματος!!!

Ακόμα, ο Jaramillo είχε δηλώσει ότι είχε αφήσει τα αρχικά του σε αυτά τα επτά βιβλία, έτσι ώστε, αν η βιβλιοθήκη ποτέ βρεθεί, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι ήταν αυτός που είχε μπει εκεί.




Ο Moricz και ο Jaramillo πέθαναν και οι δύο στα εξήντα τους. Τόνιζαν και οι δυο ότι η περιοχή άσος είναι αν όχι το πραγματικό-Ελ Ντοράντο. Δίνοντας να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει χρυσός παντού. Οι δρόμοι είναι κυριολεκτικά στρωμένοι με αυτό. Ακόμη και αν τα βιβλία της βιβλιοθήκης είναι από χρυσό αν και ποτέ δεν μίλησε ο Jaramillo περί χρυσού αλλά για “μέταλλο” (στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι ο χαλκός ήταν ένα συστατικό, όπως ο Jaramillo είχε πει ότι έχει δει ένα πράσινο χρώμα στα βιβλία).




Η παρουσία του Moricz στην περιοχή ήταν γιατί προέβη σε εκτεταμένες αναζητήσεις χρυσού; Όχι το ενδιαφέρον του για τη βιβλιοθήκη δεν ήταν για την χρυσή αξία του, αλλά για την ιστορική σημασία της…..
Χρυσογραφία, από την Μεταλλική βιβλιοθήκη(;) Χαμένο και αυτό!!   
















  

































Ακόμα, διάφοροι κυνηγοί θησαυρών στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να εισέρθουν στο σπήλαιο χωρίς κάποια αποτελέσματα. Η επαφή έγινε με τον Jaramillo στη δεκαετία του 1960 μέσα από τα ίδια κανάλια που έφερε αργότερα τον Moricz σε αυτόν. Ο Turolla είχε εμμονή με την Μεταλλική Βιβλιοθήκη και ήθελε να είναι απόλυτος με την απόδειξη από της προφητείες του Cayce. Αλλά η στάση και η αίσθηση του Turolla της οργάνωσης σήμαινε ότι ποτέ δεν πήρε τα δύο μαζί. Ο Τurolla Jaramillo πίεσε για λεπτομέρειες αλλά ήταν απρόθυμοι να προσφέρουν. Έτσι ο Turolla επέλεξε να ψάξει γύρω από το Cueva de los Tayos όπου και ήρθε με άδεια χέρια.




Ο πιο ενεργός « Ιντιάνα Τζόουνς » σήμερα στον κόσμο είναι ο Stan Grist , οι οποίος γνώριζε τον Χουάν Moricz καθώς και έμπιστο του φίλο, Zoltan Czellar, επίσης, και ένα καλό φίλος τον Hall.




Το 2005,ο Grist έγραψε:




« Καθώς γράφω αυτές τις λέξεις, είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους γηγενείς Shuars που ζουν κοντά στο Cueva de los Tayos, των οποίων η άδεια είναι απαραίτητη για να εισέρθω και να εξερευνήσω την περιοχή των σπηλαίων.




Σκοπεύω να εξαπολύσω μια εκστρατεία κατά τους προσεχείς μήνες για να αναζητήσω τη μυστική είσοδο της σπηλιάς από την οποία η φερόμενος ως Μεταλλική Βιβλιοθήκη μπορεί να προσεγγιστεί. Πολλοί άνθρωποι έχουν εισέρθει στο σπήλαιο από τη γνώστη, κάθετη είσοδο κοντά στην κορυφή του βουνού. Ωστόσο, υπολογίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο ή είναι αδύνατο να επιτευχθεί η είσοδος στην Μεταλλική Βιβλιοθήκη. Η μυστική είσοδος είναι μόνο προσβάσιμη υποβρυχίως!!»




« Ο Jaramillo πάντα έλεγε ότι η είσοδος ήταν κάτω από το ποτάμι », είπε:




Άλλη άποψη του σπηλαίου!!


Λίγο πριν το σπήλαιο Μεγάλιθος με παράξενα σκαλίσματα!!! 
    



































Κομμάτι βράχου μέσα από το σπήλαιο, χαμένο και αυτό!!

Υποτιθέμενη είσοδος του σπηλαίου για την Μεταλλική Βιβλιοθήκη!! 





Αν και ποτέ δεν έμαθε την θέση της αίθουσας από τον Petronio Jaramillo ο ίδιος, μετά το θάνατο του Jaramillo( Ερευνητή και πατέρα του ) το Μάιο 1998 οργάνωσε ένα ταξίδι τον Mario Petronio, γιο του Jaramillo, στην οποία συνδύασαν τις γνώσεις τους σχετικά με την τοποθεσία. Το ταξίδι έπρεπε να εγκαταλειφθεί πριν το επίμαχο “σημείο μηδέν” θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί.

Τον Μάιο του 2000,επέστρεψε στην αναζήτηση:

« Ήμασταν προετοιμασμένοι αυτής της αποστολής στη δεκαετία του 1990, όταν ζήτησε καταδυτικό εξοπλισμό ο Petronio ως ανάγκη ».


Αυτήν την ανάγκη θα έλεγα ότι « ανάγκη » ήταν για να κάνουν καταδύσεις ώστε να βρουν την κύρια είσοδο του σπηλαίου που θα τους οδηγούσε στην αίθουσα της Μεταλλικής Βιβλιοθήκης!!! Μου έδειξε εναέριους χάρτες, επισημαίνοντας μια κάμψη στον ποταμό που συναντά ένα ρήγμα, το οποίο είναι γνωστό για να ανοίξει σε μια σπηλιά υπόγειο σύστημα ώστε να τρέχει το νερό για αρκετά χιλιόμετρα. Η πρότασή του είναι ότι η βλάβη της γραμμής και τα στοιχεία ενός αρχαίου σεισμού άνοιξε το υπόγειο δίκτυο, το οποίο κάποιος σε κάποιο στάδιο στο μακρινό παρελθόν, τότε ανακάλυψε και χρησιμοποιήθηκε ως τόπος για την εγκατάσταση της Μεταλλικής Βιβλιοθήκης.



Αεροφωτογραφία όπου δείχνει το σημείο του σπηλαίου!!
    

























Η ανάγκη για συνεργασία 

Έτσι, τι συνέβη στη συνέχεια; Ήταν 64 ετών όταν ταξίδεψε τελευταία στην περιοχή. Τώρα είναι εβδομήντα τρία. Όταν ήταν 68, αποφάσισε ότι περισσότερο πιθανό ότι δεν θα δει αυτή η ιστορία να τερματίζεται. Ωστόσο, δεν θεωρούν ότι είναι η ιστορία του είναι λάθος ή ψεύτικη, και δεν ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος που έκανε ο Moricz.


Έτσι, στις 17 Ιανουαρίου 2005, ενημέρωσε τη κυβέρνηση του Εκουαδόρ για τη θέση του σπηλαίου που ταιριάζει με την περιγραφή του πατέρα του Jaramillo, και η οποία ελπίζει ότι θα γίνει το επίκεντρο μιας εκστρατείας.


Για όποιον ενδιαφέρεται, η τοποθεσία είναι στο 77 º 47 ’34 δυτικά και 1 º 56 ’00 νότια. Το Google Earth μπορεί και σας φέρνει πολύ κοντά και μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε αρχική περιέργεια. Αλλά γνωρίζοντας τον τόπο δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να βρεθεί αυτή η αίθουσα πιστεύει ότι θα χρειαστούν δεκαετίες ή μια παραδειγματική στροφή πριν οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν μαζί σε ένα τρόπο που θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο στόχο!! Ισχυρίζεται ότι το 1976 η αποστολή πέτυχε επειδή υπήρχε τότε στρατιωτικό καθεστώς στην εξουσία. Μια δημοκρατική γραφειοκρατία θα πλημμύριζαν την αποστολή πριν τη διασταύρωση με οποιοδήποτε βαλτώδη………..




Αυτό που απαιτείται είναι η αίσθηση της συνεργασίας και της διαφάνειας. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν την Μεταλλική βιβλιοθήκη ως αποδεικτικό στοιχείο για τη δική τους θεωρία, είτε πρόκειται για ξένους ή ακόμα για ντόπιους. Ίσως αυτό είναι γιατί οι αποστολές ήταν καταδικασμένες. Ίσως θα έπρεπε να αφήσουμε την Μεταλλική Βιβλιοθήκη να μιλήσει για τον εαυτό της. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ως προς το ποιοι το έφτιαξαν, από πού ήρθαν, τι κατάφεραν, κ.λπ. μπορούν όλα να βρεθούν στο εσωτερικό της ίδιας της δομής….




Ας δούμε και την περίπτωση Padre Crespi




Η ταινία που ακολουθεί είναι από το « Los Invencibles Shuar del Alto Αmazone » το 1927 από τον Salesian Padre Carlos Crespi, η πρώτη ταινία για την ζωή της κοινότητας Shuar και τον πολιτισμό………




Οι Shuar Achuar είναι γηγενείς κάτοικοι του Εκουαδόρ και αριθμούν 70.000 άτομα με 400 κοινότητες. Τις ονομάζουν « Αήττητες », διότι ούτε Ίνκας ούτε οι Conquistadores ( Κονκισταδόρες ) μπόρεσαν να τους εξουσιάσουν.









Πολλοί άνθρωποι ίσως να μην ξέρουν τι είναι η « συλλογή Crespi », είναι μια από τις πιο εκπληκτικές συλλογές από αρχαία έργα τέχνης από τη Νότια και Κεντρική Αμερική, που είχαν ποτέ συγκεντρωθεί. Ο πατέρας Carlos Crespi ήταν ένας μοναχός Σιλεσίας ο οποίος έζησε στο Εκουαδόρ. Έκανε ιεραποστολικό έργο μεταξύ του πληθυσμού των ινδιάνων σε απομακρυσμένες κοιλάδες κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο Crespi είχε λάβει ή αγοράσει πολλά εκθέματα από τους αυτόχθονες στο Εκουαδόρ. Όταν οι αυτόχθονες ερωτήθηκαν που τα έβρισκαν, είπαν ότι τους είχαν βρεθεί σε υπόγεια συστήματα σπηλαίων στις ζούγκλες όπου ένας υπόγειος πολιτισμός τα είχε φτιάξει και τα είχε εγκαταλείψει για άγνωστο λόγο!!!

Χαλκογραφίες, έργα που είχε στην κατοχή του ο Πατέρας Crespi!! 




Μέσα από το σπήλαιο!! 
   








 


Πρόσωπα που είναι σμιλευμένα μέσα στο σπήλαιο!!!
    






 


Πηγαίνοντας για το σπήλαιο!!




Καθώς ο χρόνος κυλούσε, πολλά από αυτά τα έργα τέχνης συγκεντρώθηκαν και φυλάσσονταν στο προαύλιο της εκκλησίας Μαρία Auxiliadora. Δυστυχώς, πολλά από τα αντικείμενα είχαν καταστραφεί από μια παράξενη πυρκαγιά το 1962 αργότερα ο ναός ανακαινίστηκε.




Επίσης, πολλά χάθηκαν από τους κυνηγούς θησαυρών. Μετά απεβίωσε ο Crespi, και τα υπόλοιπα αντικείμενα της αρχικής συλλογής αφαιρέθηκαν και γίνονται απροσπέλαστα στο κοινό. Κάποια μπορεί ακόμα να αποθηκεύονται στο κελάρι της εκκλησίας Μαρία Auxiliadora αλλά η εκκλησιά το αρνείται αλλά δεν δίνει και την ανάλογη αδεία για κάποιον να δει αν είναι εκεί ή όχι….














 



Ευρήματα του Πατέρα Crespi!!




Η ηλικία και η προέλευση αυτών των στοιχείων εξακολουθεί να είναι άγνωστη σήμερα. Ο Πατέρας Crespi ποτέ δεν προσπάθησε να τα κατατάξει. Τα μοτίβα και οι εικόνες είναι περίεργες, το νόημά τους δεν γίνεται κατανοητό. Αυτά τα αντικείμενα δείχνουν τις εικόνες ενός άγνωστου αρχαίου πολιτισμού.




Τα πιο γνωστά κομμάτια είναι τα δισκία από ασήμι, με φύλλο χρυσού, καθαρό χρυσό ή άλλα κράματα, με άγνωστες γραμμικές σειρές και μυστηριώδη σύμβολα .















  




   




   




   




          











          






    


































Από την συλλογή ευρημάτων του Πατέρα Crespi!! χαμένα τα πάντα!!!!



Κάποιοι αυτόχθονες όπου έμειναν μια ζωή παρέα με τον πατέρα όταν ρωτήθηκαν για τα έργα τέχνης απάντησαν ότι τα έχουν φτιάξει « Los que viven en la clandestinidad » ( αυτοί που ζουν υπογείως).




Αυτό το οποίο πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι αυτόχθονες ινδιάνοι της περιοχής οι λεγόμενοι Shuar είναι ότι είναι πεπεισμένοι ότι η La Cueva De Los Tayos είναι μια από τις πολλές εισόδους για την Μέση Γη. Αν τους ρωτήσετε πως είναι σίγουροι για αυτό θα σας πουν ότι πριν χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι τους είχαν γνωρίσει ανθρώπους από τον υπόγειο πολιτισμό χωρίς να ξέρουν την ύπαρξη της σπηλιάς!!! επίσης τους αναφέρουν ως ιπτάμενοι άνθρωποι με μηχανικά φτερά!!! ( Θυμίζει πολύ την περιγραφή από την φανταστική περιπέτεια που γράφτηκε για τους Βρίηλ Για, ( Vril Ya, πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα άρθρα μου για αυτό το θέμα. ).




Επίσης δεν είναι οι μοναδικοί αυτόχθονες που πιστεύουν ότι υπάρχουν υπόγειοι πολιτισμοί. Από τον Καναδά, την Αμερική, την Κεντρική Αμερική και όλη την Νότια Αμερική μέχρι και την Παταγονία οι αυτόχθονες Ινδιάνοι πιστεύουν και έχουν ένα σορό ιστορίες να σας πουν για τους πολιτισμούς της Μέσης Γης αλλά και για το πως μπορεί κάποιος να πάει εκεί!!




Αν παρατηρήσατε τις φωτογραφίες που παραθέτω σε αυτό το άρθρο είναι μοναδικές και δεν μοιάζουν με κάποιον άλλον πολιτισμό!! Το ότι εξαφανίστηκαν, κλάπηκαν, ή πουλήθηκαν μετα το θάνατο του ιερέα που τα προστάτευε είναι πολύ περίεργο, αυτό γιατί ένα από τα ευρήματα αυτά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά στον κόσμο ακόμα και στις παράνομες συναλλαγές αρχαιοκαπηλίας!! ( Αυτό σημαίνει ότι είναι κάπου μαζεμένα όλα μαζί, μιλάμε για πάνω από 1200 αντικείμενα. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Άρμστρονγκ και Ντεϊνιγκεν για τα παραμύθια που έριξαν σε τόνους μελάνι σε όλη αυτήν την υπόθεση που ίσως το έκαναν για δικούς τους σκοπούς….. αν και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ήταν άλλοι οι λόγοι……!!!! ).




Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι μετά την αποστολή της Βρετανικής Εκουαδόρ σε όλη την συγκεκριμένη περιοχή ξεκίνησε αντάρτικο με αποτέλεσμα να χυθεί πολύ αίμα αλλά και να μην είναι προσβάσιμη η περιοχή από αρχαιολόγους ή ερευνητές λόγο του φόβου μην πιαστούν όμηροι από τους αντάρτες. Έτσι οι Μυστικές υπηρεσίες Αμερικής-Βρετανίας με συνεννόηση από τις Μυστικές εταιρίες των Ιλλουμινάτοι-Μασόνων έκαναν ότι ήθελαν στο σπήλαιο!!! Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για έναν υπόγειο πολιτισμό όπου τα « Λευκά και τα Μαύρα Ιεράτεια » έκαναν τα πάντα για να πάρουν τα πάντα από εκεί μέσα με προβάδισμα όπως όλα δείχνουν από τα Μαύρα Ιεράτεια!!! Για τα Ιεράτεια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στα « Λευκά ιεράτεια » έτσι θα καταλάβετε πως δένουν στην ιστορία…..




Υπάρχουν κάποιοι ερευνητές που λένε σε κλειστούς κύκλους ότι το 60% της σημερινής τεχνολογίας ιδιαίτερα ο τομέας που έχει να κάνει με τα Μίκρο τσίπ, τσίπ απλά αλλά και ότι έχει να κάνει με αυτά!!! ακούγετε λίγο απίστευτο αλλά δεν είναι δεν έχετε παρά να τρέξετε στις δυο φωτογραφίες που δείχνουν δυο τετράγωνες λαμαρίνες σκαλισμένες λες και είναι τσιπ….. όχι λες!! Είναι!!! Όσοι γνωρίζουν από τέτοιου είδους τεχνολογία θα μείνουν έκπληκτοι για το περί τινος πρόκειται!!!!




Δυστυχώς όπως έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα κουμάντο κάνουν τα μεγάλα κράτη τα οποία κυβερνούνται από την διεθνή μασονία όπου δίνουν αναφορές για τα πάντα στους Ιλλουμινάτοι και αυτοί με την σειρά τους δίνουν αναφορά στα Μαύρα Ιεράτεια!!!! Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή ότι τα Λευκά Ιεράτεια θα επέμβουν δυναμικά και να έρθει ειρήνη στην γη που τόσο χρειαζόμαστε!!! Όχι μόνο αυτό αλλά και τις γνώσεις χαμένων πολιτισμών υπόγειων και μη να τις χρησιμοποιήσουμε όλα τα έθνη για κοινό και ειρηνικό σκοπό!!!




Επίσης υπάρχει και μια παράδοξη φωτογραφία από μια τελευταία αποστολή που έγινε μεταξύ του 2000-2007 όπου φαίνεται σε μια φωτογραφία ένα σχηματισμένο πρόσωπο από σχεδόν φτιαγμένο σαν ομίχλη. Κανένα από τα μέλη εκείνης της αποστολής δεν κατάλαβε τίποτα εκτός από ένα κρύο ρεύμα αέρος!! Ίσως να είναι το φάντασμα κάποιου χαμένου ή κάποιου από τον υπόγειο πολιτισμό που πλέων δεν θέλει να βεβηλώνεται αυτός ο χώρος…… το μέλλον θα δείξει..!!! ( Η φωτογραφία αυτή υπέστη όλες τις αναλύσεις από ειδικούς και αποφάνθηκαν ότι δεν πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ ή photoshop. )











Η παράξενη φωτογραφία που απεικονίζει μια μορφή φαντάσματος (;) μέσα στο σπήλαιο!!




Το άρθρο μου αυτό είναι αφιερωμένο στον φιλόξενο λαό του Εκουαδόρ αλλά και στους αυτόχθονες ιθαγενείς που ζουν στο νεωτερικό του!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.


Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


INVISIBLE LYCANS TEAM!!



ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΠΗΓH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
         
               http://erevnw.blogspot.gr/2013/11/kai-h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου