Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μελέτη, υπομονή και πίστη

Πολλές φορές —και μάλιστα έχουμε κατηγορηθεί γι' αυτό— έχουμε προτείνει μέσα από τα κείμενά μας στους Έλληνες να κάνουν υπομονή και να έχουν πίστη. Δεν προτείνουμε ούτε κινητοποιήσεις ούτε αντιδράσεις ούτε οτιδήποτε άλλο δυναμικό, το οποίο μπορεί να βολεύει κάποιους "βιαστικούς", αλλά που είναι πολύ επικίνδυνο για τους Έλληνες, εφόσον τους "στοχοποιεί" σε μια εποχή που δεν πρέπει να δίνουν στόχο. Αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν αλλάζει. Αν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι σε αυτήν την απάνθρωπη κατάσταση —μέσω μιας δυναμικής, έστω και παράτολμης, ενέργειας— θα την πραγματοποιούσαμε μόνοι μας και δεν θα την προτείναμε στους άλλους, για να την κάνουν.




Για πολλά μπορούν να μας κατηγορήσουν, αλλά όχι για δειλία. Ως εκ τούτου η τακτική, που προτείνουμε, δεν αλλάζει …Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει …και αυτό το λέμε όχι εξαιτίας μιας μοιρολατρικής τάσης, αλλά εξαιτίας της γνώσης μας. Όσο πάθος κι αν έχει κάποιος, δεν μπορεί να προκαλέσει την πλημμύρα τού Νείλου, "σπρώχνοντάς" τον με τα χέρια. Με το πάθος μπορείς να βραχείς ή ακόμα και να πνιγείς, αλλά τον Νείλο δεν τον "πλημμυρίζεις". Αυτός, που έχει γνώσεις, απλά περιμένει να δει τα "σημάδια", τα οποία ενημερώνουν για την πλημμύρα. Στην περίπτωση του Νείλου παρατηρεί τον Σείριο και περιμένει …Απλά περιμένει και αυτό δεν είναι μοιρολατρία. Η γνώση του θα κριθεί για την ορθότητά της με απλές διαδικασίες. Αν κάποιος καταφέρει να βρίσκεται στο σωστό μέρος στη σωστή στιγμή, αυτό σημαίνει πως είχε σωστή γνώση. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Όταν θα έρθει η "ώρα" της πλημμύρας, θα εκδηλωθεί ό,τι και να γίνει. Όπως δεν μπορεί κανείς να την επιταχύνει, έτσι δεν μπορεί κανείς και να την αναβάλει.

Τέτοια "πλημμύρα" περιμένει αυτήν την εποχή η ανθρωπότητα …"Πλημμύρα", την οποία δεν την έχει ξαναδεί στην ιστορία της …"Πλημμύρα", που οι γραφές ονομάζουν Εποχή του Υδροχόου …"Πλημμύρα", η οποία, όταν εκδηλωθεί, κανένας δεν θα μπορεί να τη σταματήσει. Λίγες στιγμές μας χωρίζουν από αυτήν τη "θεομηνία". Το σύστημα σήμερα μοιάζει με ένα διαβρωμένο "φράγμα", το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή. Έχουν κάνει οι ηλίθιοι τόσα πολλά λάθη, που, ακόμα κι αν τους έρθει "φώτιση", δεν έχουν τη δυνατότητα να το επαναφέρουν στη σωστή του θέση. Είναι θέμα χρόνου αυτό το "φράγμα" να "σπάσει" και να "πλημμυρίσει" ο κόσμος γνώση.
Γι' αυτόν τον λόγο προτείνουμε στους Έλληνες να έχουν πίστη στον Θεό, για να παίρνουν κουράγιο σε αυτήν την τρομακτικά δύσκολη εποχή. Να έχουν πίστη, για να αντέξουν στον λίγο χρόνο που απομένει. Από εκεί και πέρα πρέπει να προετοιμάζονται …Να προετοιμάζονται για τον ρόλο τον οποίο θα επωμισθούν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και θα βρίσκονται στο κατάλληλο σημείο. Πρέπει οι Έλληνες να ανακαλύψουν εκ νέου την ελληνικότητά τους και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει και πάλι να μάθουν να λειτουργούν ως πρωτοπόροι …Να μάθουν να λειτουργούν εκ νέου ως φορείς φωτός και γνώσεως.
Πρέπει, εν αναμονή της μεγάλης "πλημμύρας", να βγάλουν τα "σκάφη" τους και να θυμηθούν την "ναυτοσύνη" τους. Πρέπει να υψώσουν και πάλι τον μέσο όρο της γνώσης τους ως λαός, ώστε να μπορούν να λάβουν την ανώτατη γνώση, αλλά και να μπορούν να τη μεταδώσουν όταν τη λάβουν. Πρέπει να "θυμηθούν" πως οι ίδιοι είναι "κύτταρα" του Προμηθέα …Να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, την οποία την έχουν καταρρακώσει τα κτήνη του Θορ …Να "επιταχύνουν" και άρα να ξαναδημιουργήσουν την "απόσταση" που πάντα τους χώριζε από τους υπόλοιπους λαούς και τους έκανε σημαντικούς για την ανθρωπότητα …Να συνειδητοποιήσουν ότι στην κορυφή του κόσμου "ανεβαίνεις" με την ποιότητα της γνώσης και όχι με τον όγκο των όπλων.
Όμως, αυτό σημαίνει μελέτη …Πολύ μελέτη …Πρέπει να "ξεσκονίσουν" όλες τις γνώσεις τους …Πρέπει να αναθεωρήσουν παγιωμένες απόψεις …Να "στύψουν" τα μυαλά τους, για να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους …Να ανοίξουν τα "μάτια" τους και να βγάλουν τις Προτεσταντικές "παρωπίδες" τής Αριστεράς και της Δεξιάς …Στην ανάγκη να "επανεφεύρουν" αυτά, τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα και από την κακή τους χρήση βλέπουμε ότι δεν λειτουργούν. Ακόμα και η Δημοκρατία έχει χάσει το νόημά της, γιατί δεν λειτουργεί. Δεν χρησιμοποιείται με τον τρόπο που επιθυμούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και δυστυχώς οι σύγχρονοι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα.
Η σημερινή Δημοκρατία αμφισβητείται παγκοσμίως, γιατί απλούστατα δεν είναι Δημοκρατία …Είναι μια ευνουχισμένη Democracy, την οποία την έφτιαξαν έτσι τα παιδιά του Οντίν, για να τους εξυπηρετεί στους ύπουλους στόχους τους. Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν οι πρώτοι, που θα σπάσουν τα τεχνητά "παραπέτα" αυτής της άθλιας Democracy …Οι πρώτοι, που θα ξεφύγουν από τα ψευδοδιλήμματα τής Αριστεράς και της Δεξιάς …Από τα διλήμματα αυτά, τα οποία προκύπτουν από τον κομμουνισμό και τον ναζισμό αντίστοιχα …Οι πρώτοι, που θα ξεφύγουν από το διπλό "σφυρί" του Θορ, το οποίο λειτουργεί σαν "σφύρα" και "άκμονας" ταυτόχρονα. Περί αυτού πρόκειται. Όλα αυτά είναι πληρωμένα δημιουργήματα των Προτεσταντών και αυτά είναι που παγιδεύουν τους λαούς και ακυρώνουν τη Δημοκρατία των Ελλήνων. Είναι μέσα στις δυνατότητες των Ελλήνων να αποφύγουν αυτήν την "παγίδα".


…Αυτό προτείνουμε. Να προετοιμάζονται και να έχουν υπομονή. Αυτό είναι το νόημα της πίστης στις Ιερές Γραφές …Σε όλες τις Ιερές Γραφές όλων των θρησκειών ανεξαιρέτως, εφόσον όλες είναι δημιουργήματα του Ίδιου Θεού. Μέχρι να ολοκληρωθεί το Σχέδιο του Θεού, δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε ένα "Ιώτα", όπως μας διαβεβαιώνουν αυτές οι Γραφές. Μέχρι να έρθει το "τέλος του κόσμου", όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Γι' αυτόν τον λόγο απαιτείται πίστη …Ενεργητική πίστη, που χαλυβδώνει τον άνθρωπο και η οποία προκύπτει από τη γνώση …Όχι παθητική πίστη, που οδηγεί στην παραίτηση και στη μοιρολατρία …Την ενεργητική πίστη του άγριου λύκου, που εμπιστεύεται τις δυνάμεις του και έχει στήσει ενέδρα, περιμένοντας υπομονετικά τον εχθρό του …Την πίστη του λύκου, που γρυλίζει από την ανυπομονησία του, αλλά η γνώση του δεν του επιτρέπει να χάσει την υπομονή του …Να χάσει το πάθος τού λύκου Φένριρ.
Η γνώση μας λέει πως ο Οντίν δεν είναι επικίνδυνος για τον ελληνισμό. Όσο πιο πολύ τον "πλησιάζει", τόσο πιο πολύ κινδυνεύει ο ίδιος από τον θανατηφόρο λύκο. Ο Οντίν θα πεθάνει, όπως έχουν ορίσει οι Νόρνες (οι ανάλογες μοίρες των βορείων λαών) στο Ράνγκαροκ …Το Ράνγκαροκ, που για τους παγανιστές είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Απλά, το βέβαιον είναι ότι δεν θα σταματήσει να μάχεται, παρ' όλο που γνωρίζει το αναπόφευκτο τέλος του. Ο Οντίν, δηλαδή, δεν είναι ένας Θεός, που θα "δικαιωθεί" και θα κερδίσει την "αθανασία" του για την "επόμενη ημέρα". Δεν είναι αθάνατος Θεός, όπως ο Θεός του χριστιανισμού ή ο Αλλάχ, για παράδειγμα. Ο Οντίν είναι θνητός. Μαζί του θα πεθάνει και ο γιος του ο Θορ …Αυτός, ο οποίος σήμερα εμφανίζεται πανίσχυρος να "χτυπάει" την Ελλάδα με το γερμανικό "σφυρί" του.


Οι θεοί του Βορρά δεν είναι αθάνατοι Θεοί …Κακόμοιροι θεοί του Κάτω Κόσμου είναι και θα χαθούν όταν χαθεί ο Κάτω Κόσμος …Είναι θεοί κλέφτες …Είναι θεοί απατεώνες …Είναι θεοί "πειρατές" …Είναι θεοί, που με το μικρό σκανδιναβικό "σκαφάκι" τους διπλάρωσαν νύχτα το θηριώδες σκάφος τής Μεσογείου και το κατέλαβαν …Θεοί, που με το μικρό "αποκρυφιστικό" τους σκάφος ανέβηκαν στο "θωρηκτό" των πραγματικών Θεών των ανθρώπων και ύψωσαν τη ναζιστική τους σημαία αυθαίρετα …Αυτό, το οποίο έκαναν στη Βρετανία, στις ΗΠΑ, στον χριστιανισμό και σήμερα επιχειρούν να το κάνουν στο σύνολο του Πλανήτη.
Αυτοί οι θεοί-"πειρατές" στη μεγάλη μάχη των Θεών όχι απλά δεν έχουν ελπίδες νίκης, αλλά θα αφανιστούν από προσώπου Γης. Αυτών των αδύναμων θεών τού Κάτω Κόσμου είναι προδιαγεγραμμένη η μοίρα τους …Θα αφανιστούν από τον θνητό άνθρωπο, ο οποίος θα γίνει θεός …και αυτός είναι ο Διόνυσος. Γι’ αυτόν τον λόγο φοβούνται τον Αλέξανδρο και κατ' επέκταση τους Έλληνες …Όσο και να τον "δένουν", αυτός μένει πάντα "λυτός" …Όσο κι αν τον εξευμενίζουν, αυτός αλλού "κοιτά" …Όσο κι αν τον κρύβουν, τόσο πιο φανερός γίνεται …Όσο πιο πολύ τον κακολογούν, τόσο πιο συμπαθής γίνεται …Όσο πιο πολύ τον βρομίζουν, τόσο πιο πολύ λάμπει. Νόμιζαν ότι, κουβαλώντας τον από την Αίγυπτο και την Κύπρο μέχρι τους Υπερβόρειους λαούς, θα τους "αποκάλυπτε" τα μυστικά του και θα τους έκανε πλούσιους.
Είχαν όμως προειδοποιηθεί ότι στο τέλος θα την πληρώσουν. Όταν έρθει η ώρα, θα αφανιστούν από τον Διόνυσο, ο οποίος θα μεταμορφωθεί σε λιοντάρι και θα τους κατασπαράξει πάνω στο πλοίο …Λιοντάρι είναι ο Φένριρ και απλά οι Σκανδιναβοί δεν γνωρίζουν τα λιοντάρια και τα περιγράφουν σαν υπερφυσικούς λύκους. Το άρπαξαν από άλλο περιβάλλον και το άφησαν να μεγαλώσει ανάμεσα στους λύκους και τα σκυλιά που γνώριζαν …και δεν κατάλαβαν τι ήταν αυτό, το οποίο μεγάλωνε και στη συνέχεια θα τους κατασπάραζε.
Αυτό μας λέει ο μύθος του Διονύσου με τους πειρατές. Ό,τι έκαναν οι πειρατές εις βάρος του Διονύσου, το έκανε το Κολέγιο των "απέθαντων" της Ρώμης και του Σιωνισμού απέναντι στον αθάνατο Αλέξανδρο. Τον βρήκαν νέο, όμορφο και αγέρωχο στη άκρη της Μεσογείου να "αγναντεύει" τη θάλασσα και νόμιζαν ότι έκαναν την "τύχη" τους. Την μη-αντίδρασή του την εξέλαβαν σαν αδυναμία. Τον "απήγαγαν" και τον "ταξίδευσαν" στα πέρατα του κόσμου, προκειμένου να τον "εκμεταλλευτούν". Κατέκτησαν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τη θεϊκή "μορφή" του και τώρα, που τελειώνει η "διαδρομή" τους, θα πρέπει να συγκρουστούν με τον ίδιο.
Ούτε που τους πέρασε από το μυαλό ότι ο "αφελής" νέος μπορεί και να παρίστανε τον αγαθό, γιατί έψαχνε "κορόιδα", για να τον μεταφέρουν στα πέρατα του κόσμου. Ούτε που υποψιάστηκαν —από την ευκολία που κατάφεραν να τον "απαγάγουν"— πόσο "πρόθυμος" εξ' αρχής ήταν στο να "απαχθεί". Τώρα, που του έκαναν τη "δουλειά", θα δουν το άλλο του πρόσωπο …Την "πάτησαν" οι Τυρρηνοί (Ρωμαίοι) και μαζί τους την "πάτησαν" και οι Τύριοι (Εβραίοι) …Την "πάτησε" η συμμορία. Ο ακαταμάχητος θεός των Ελλήνων δεν κινδυνεύει από τους "πειρατές". Το ελληνικό "σκάφος" δεν πέφτει τόσο εύκολα θύμα "πειρατείας". Η Ελλάδα δεν γίνεται τόσο εύκολα "λεία" κανενός …Για πλάκα τούς έχουν οι "θαλασσόλυκοι" της ιστορίας τους "πειρατές" του Βορρά …"Προπέλες" έψαχναν και κάποιοι δεν το κατάλαβαν.


Τα "χτυπήματα" του Θορ μπορεί να είναι τρομερά επίπονα, αλλά δεν μπορούν να είναι θανατηφόρα για τον ελληνισμό. Ο Θορ είναι πολύ μικρός, άσχετος και αδύναμος, για να "σκοτώσει" τον ελληνισμό …Είναι πολύ θνητός για να απειλήσει έναν πραγματικό Αθάνατο. Τα "χτυπήματά" του μπορεί να είναι επώδυνα, αλλά είναι ταυτόχρονα και αναζωογονητικά για τον ελληνισμό. Γιατί; …Γιατί θα τον "ξυπνήσουν" από τον λήθαργο στον οποίο έχει βυθιστεί τους τελευταίους αιώνες …Γιατί αυτά τα χτυπήματα θα αποκαλύψουν το πραγματικό "μέταλλο" αυτού του λαού …Θα αποκαλύψουν το "χαλύβδινο" της ουσίας του. Μέσα στους αιώνες πάνω σε αυτόν τον "χάλυβα" έχουν συσσωρευτεί "στάχτες", "χώματα", αλλά και "σκουπίδια" και "κοπριές" και έχουν γίνει "ένα" με αυτόν.
Τα "χτυπήματα" της Τρόικας αυτά τα διαφορετικά στοιχεία θα τα διαχωρίσουν μεταξύ τους …Θα διαχωρίσουν το πολύτιμο "μέταλλο" από τις "κοπριές" και τα "σκουπίδια" …Θα διαχωρίσουν τον ελληνικό λαό από τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου, τους Καραμανλήδες και τους Σαμαράδες …Θα διαχωρίσουν τον λαό —που δημιουργήθηκε "μέσα" από τον Θεό— από τα κολεγιακά "σκουπίδια" του Οντίν, που σήμερα τον κυβερνάνε …Θα "σπάσει" το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ του κοπροπάγγαλου. Τα συνεχή "χτυπήματα" της Τρόικας αυτά όλα θα τα διαχωρίσουν σε τέτοιον βαθμό, που να μην μπορούν να "συγκολληθούν" ποτέ πια μεταξύ τους. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε την υπομονή που ζητάμε από τους Έλληνες ζωογόνο …Διαδικασία "κάθαρσης" είναι το "σφυροκόπημα" και η "κάθαρση" είναι πάντα επίπονη. Πρέπει να ολοκληρωθεί το "σφυροκόπημα", για να ξεκινήσει την πορεία του ο καθαρός νέος ελληνισμός.


Όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, σημαίνει ότι έφτασε η ώρα της δικαίωσης του ελληνισμού. Ο ελληνισμός είναι το "ξίφος" του Θεού. Όταν "υψωθεί" αυτός στον κόσμο, θα πέσουν τα "κεφάλια" αυτών που τυραννούν τον κόσμο. Ο Θορ στην πραγματικότητα "σφυρηλατεί" με μανία το "ξίφος" που θα τον σκοτώσει.
Οι Έλληνες πρέπει να "επιστρέψουν", για να επιστρέψει η χαρά στην ανθρωπότητα. Πρέπει να τελειώνουμε με τους ηλίθιους σοβαροφανείς "σκελετάνθρωπους", οι οποίοι έχουν βυθίσει το ανθρώπινο είδος στη θλίψη …Να τελειώνουμε με τους άχρηστους και ατάλαντους, που σε έναν υπέροχο Πλανήτη επιβάλουν τη σιωπή του "νεκροταφείου", γιατί μόνον στην ησυχία αισθάνονται οι ίδιοι ασφαλείς …Πρέπει να τελειώνουμε με τα "ξινισμένα" μούτρα των ηλίθιων των Κολεγίων, οι οποίοι μας βλέπουν σαν "αριθμούς" και πολλούς από εμάς θέλουν να μας "απαλείψουν". Η ανθρωπότητα προετοιμάζεται γι' αυτήν την "επιστροφή" …Την μεγάλη "επιστροφή", την οποία δεν μπορεί να σταματήσει κανένας.
Αυτό μας το βεβαιώνει ο Θεός με όλους τους τρόπους και εμείς απλά πρέπει να το πιστέψουμε. Το αποκάλυψε ο Ιησούς, ο Οποίος μας διαβεβαίωσε πως, όταν Τον πλησιάζουν οι Έλληνες, πλησιάζει η ώρα που θα δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου. Το αποκάλυψε ο Προφήτης Μωάμεθ, που μας διαβεβαιώνει στο Κοράνι ότι οι Έλληνες θα φτάσουν στα πρόθυρα της καταστροφής, αλλά τελικά θα νικήσουν …Θα νικήσουν και από τη νίκη τους θα χαρούν όλοι οι πιστοί αυτού του κόσμου …Θα νικήσουν, γιατί πάντα η ζωή νικάει τον θάνατο. Το αποκάλυψαν και οι Νόρνες, εφόσον μας διαβεβαιώνουν ότι ο Οντίν και οι γιοι του τελικά θα πέσουν θύματα της ενέδρας του Φένριρ.
…Ξημερώνει και αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Οι Έλληνες θα σκορπίσουν το φως και θα ξαναγίνουν ευεργέτες της ανθρωπότητας. Οι Έλληνες θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα προκαλέσουν το πρώτο "ρήγμα" στον "τάφο" των "απέθαντων". Εξαιτίας τους θα γεμίσει ο "τάφος" με φως και αυτό θα "σκοτώσει" τους "σκελετάνθρωπους" των Κολεγίων, που βασανίζουν τον κόσμο. Αυτό άλλωστε συμβολίζει και το Άγιο Φως, το οποίο βγαίνει από τον Άγιο Τάφο αποκλειστικά στα χέρια Έλληνα Πατριάρχη. Είναι ώρα να επιβεβαιωθεί η τελευταία προφητεία της Πυθίας "ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ" ...(θα έρθει η ημέρα που ο Φοίβος θα έρθει και θα μείνει για πάντα).




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου