Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

HIV / AIDS Made In America
  

Ο Boyd Graves Ε.

Ειναι ένας δικηγόρος και απόφοιτος από την Ναυτική Ακαδημία στην Ανάπολη. 

Απαιτεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη κυβέρνηση μια δημόσια συγγνώμη για την ανάπτυξη του ιού του AIDS σε εργαστήρια των ΗΠΑ πριν από τρεις δεκαετίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο ίδιος αναφέρεται στην προετοιμασία του κατηγορητικές δήλωση, στις 4 Απριλίου 1969, ο Ρίτσαρντ Νίξον ήταν προσωπικά παρών στο ιστορικό γεγονός, όταν ο μηχανισμός της ζωής ανακαλύφθηκε από τους Αμερικανούς επιστήμονες. Μικροβιολόγοι από τις ΗΠΑ δημιούργησουν τον λεγόμενο εθνοτικ'ο καρκίνο, των οποίων οι ιοί είναι ικανοί να διεισδύουν στο ανθρώπινο DNA και τον ελέγχο του. Στις 9 Ιουνίου, την ίδια χρονιά το Πεντάγωνο ενημέρωσε το Κογκρέσο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διέθεταν τα μέσα για να κάμψουν την άνευ προηγουμένου αύξηση του πληθυσμού στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Το αποτέλεσμα αυτής της ανακάλυψης ήταν ο νόμος που υπογράφεται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ το 1970 "για τη σταθεροποίηση του πληθυσμού του πλανήτη". Σύμφωνα με Graves, τα γεγονότα αυτά είχαν ώθησει την δημιουργία ενός νέου συνθετικού ανθρώπινου ιού, η οποία είναι τώρα γνωστή ως "ιός του AIDS". Ο ανεξάρτητος ερευνητής Graves ισχυρίζεται ότι ο "Special Virus" πρόγραμμα διήρκεσε 15 χρόνια και κόστισε στους Αμερικανούς ί φορολογούμενοιύς 550 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι τη στιγμή που το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί, το Πεντάγωνο είχε ήδη 60 χιλιάδες λίτρα αυτού του θανατηφόρου ιού σε μυστικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

 


Η ιστορία της ανάπτυξης του AIDS ______________Απόσπασμα από το κεφάλαιο "Καταγωγή του Κράτους: Η απόδειξη της Γέννησης του AIDS στα εργασήρια--από Boyd Graves Ε., JD 
http://www.boydgraves.com/timeline/Η ιστορία της ανάπτυξης του AIDSΑπόσπασμα από το κεφάλαιο "Καταγωγή του Κράτους: Η απόδειξη της Γέννησης του AIDS στα εργασήρια--από Boyd Graves Ε., JD http://www.boydgraves.com/timeline/
«Στις 28 Σεπτέμβρη του 1998 μήνυσα τις ΗΠΑ για «δημιουργία», «παραγωγή» και «πολλαπλασιασμό» του ιού του AIDS. Το εφετείο συμφώνησε με το δικαστήριο πρώτου βαθμού ότι είναι παράλογη η βιοτεχνολογία γύρω από το AIDS. Ο κόσμος ακόμη περιμένει να αποφασίσει το δικαστήριο για τα θέματα που υποβλήθηκαν και πάλι. Δεν γίνεται να αγνοούν επ’ άπειρον τους ειδικούς επιστήμονες και το διάγραμμα της κυβέρνησης.

Μου ζητήθηκε να πω τη γνώμη μου σχετικά με το πρόγραμμα MK-NAOMΙ. Είναι ο κωδικός εξέλιξης του AIDS. Τα πρώτα δύο γράμματα είναι τα αρχικά των δημιουργών του AIDS, του Ρόμπερτ Μάνακερ και του Πωλ Κότιν. Τα υπόλοιπα είναι τα αρχικά της φράσης «οι νέγροι είναι μονάχα εφήμερα άτομα» («Negroes Αre Only Momentary Individuals»).


Είναι προφανές πως η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τη σιωπή του Κογκρέσου και του στρατού. 
Κανείς δεν έχει διωχθεί. 
Οι καλοί άνθρωποι όμως, θα προκαλέσουν τον ξεσηκωμό της Κοινής Γνώμης. Δεν πρέπει να αφήσουμε το κράτος να αυθαιρετεί. Δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο τη στιγμή που πολίτες καταδικάζονται για απλά αδικήματα. 
Η στρατηγική του κράτους βασίζεται στο χειρισμό της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ. Κάτι που το κράτος κάνει πολύ καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δημοσίευση όλων των αποδεικτικών στοιχείων που καταδεικνύουν ότι το AIDS είναι μια ασθένεια που κατασκευάστηκε από τη κυβέρνηση».

Μποϋντ Ε. Γκρεϊβς

Για τον ιό του AIDS

Η πραγματική ιστορία της προέλευσης του AIDS μπορεί να εντοπιστεί στη διάρκεια του 20ου αιώνα και ακόμη πιο πριν, το 1878. Εκείνη τη χρονιά, στις 29 Απριλίου, οι ΗΠΑ ψήφισαν μια «ομοσπονδιακή νομοθεσία καραντίνας».

Άρχισαν έτσι μια σημαντική προσπάθεια διερεύνησης των πιθανών «αιτιών» που προκαλούν επιδημίες. Το 1887, η προσπάθεια ενισχύθηκε με την εντολή του «εργαστηρίου Υγεινής» των ΗΠΑ Επικεφαλής στο εργαστήριο αυτό ήταν ο Δρ. Τζόσεφ Τζ. Κινγιούν, ρατσιστής μέχρι το κόκαλο, ο οποίος είχε αφιερωθεί στο «κίνημα» της ευγονικής.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1889, κατέστη δυνατή η αναγνώριση του «μυκοπλάσματος»[1], ενός μεταδιδόμενου φορέα, που τώρα εντοπίζεται στον πυρήνα των ασθενειών που προσβάλλουν τον άνθρωπο, και του AIDS φυσικά.

Το 1893, η νομοθεσία ενισχύθηκε και ξαφνικά υπήρξε έξαρση της πολυομυελίτιδας.

Το 1898, ήταν γνωστό με ποιο τρόπο κατόρθωσαν να χρησιμοποιήσουν το «μυκόπλασμα» ώστε να προκαλέσει επιδημίες, καθώς είχε εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σε αγελάδες και σε φυτείες καπνού.

Το 1899, το Κογκρέσο άρχισε έρευνες σχετικά με τη λέπρα στις ΗΠΑ.

Το 1902, στήθηκε ένας «Σταθμός για Πειραματική Εξέλιξη» και έγινε δυνατή η αναγνώριση ασθενειών εθνικής φύσης.

Το 1904, χρησιμοποιήθηκε το «μυκόπλασμα» για να προκληθεί επιδημία σε άλογα.

Το 1907, για να προκληθεί επιδημία σε πτηνά (κότες).

Το 1917, ιδρύθηκε η «Ομοσπονδία Αμερικάνικης Εταιρίας Πειραματικής Βιολογίας» (FASEB).

Το 1918, ο ιός της γρίπης σκότωσε εκατομμύρια ανυποψίαστους. Ήταν ένας ιός μεταλλαγμένος με μυκόπλασμα πτηνού, για τον οποίο ο ανθρώπινος οργανισμός (θηλαστικό) δεν είχε «κεκτημένη ανοσία».

Το 1921, ο αρχηγός του φιλοσοφικού κινήματος της ευγονικής Μπέρτραντ Ράσελ, υποστήριξε ανοιχτά την ανάγκη για «κατασκευασμένες» επιδημίες κατά των μαύρων.

Το 1931, έγιναν μυστικά πειράματα σε Αφρο-αμερικανούς και έγινε το πρώτο πείραμα με τον ιό του AIDS σε πρόβατα.

Το 1935, επιστήμονες κατάφεραν να φέρουν το «μυκόπλασμα» του καπνού σε κρυσταλλική μορφή, το οποίο όμως παρέμενε μολυσματικό.

Το 1943, οι ΗΠΑ ξεκίνησαν επίσημα το πρόγραμμα βιολογικών όπλων. Πολύ σύντομα εισήχθη «μυκόπλασμα» σε πληθυσμούς στη Νέα Γουινέα για να μελετηθούν τα αποτελέσματα.

Το 1945, έγινε η μεγαλύτερη στην ιστορία εισροή ξένων επιστημόνων στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ. Η «Επιχείρηση Συνδετήρας» θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο σκοτεινά προγράμματα μιας διεστραμμένης παράλληλης κυβέρνησης που είχε εμμονή με την γενοκτονία.

Το 1946, το αμερικάνικο ναυτικό προσέλαβε τον Δρ. Ερλ Τράουμπ, γνωστό ρατσιστή βιολόγο. Μια συνεδρία προϋπολογισμού τον Μάιο του ίδιου χρόνου επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός «μυστικού» βιολογικού όπλου.

Το 1948, οι ΗΠΑ επικύρωσαν την υιοθέτηση σχεδίου ώστε να ρυθμίσουν το ζήτημα του υπερπληθυσμού σε ορισμένες φυλετικές ομάδες. Το υπόμνημα του Τζωρτζ Μακ Κένναν του Υπουργείου Εσωτερικών θα διαφωτίζει επ’ άπειρον το μύθο της ευγονικής, που ήταν απαραίτητος για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων.

Το 1949, o Δρ. Μπγιόρν Σιγκάρντσον απομόνωσε τον ιό VISNA (Βίσνα). Ο ιός αυτός κατασκευάστηκε εργαστηριακά και έχει ορισμένα κοινά στοιχεία D.N.A. με το AIDS. [Βλέπε Συνεδριάσεις των ΗΠΑ, ΝΑS, Τόμος 92, σελ. 3283-7, 11 Απριλίου του 1995].

Το 1951 έγινε η πρώτη επίθεση κατά Αφρο-αμερικανών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ Μολύνθηκαν κιβώτια στην Πενσυλβανία ώστε να μελετηθεί πόσοι Νέγροι μεταφορείς κιβωτίων στην Βιρτζίνια θα μολύνονταν με τον ιό placebo[2]. Επίσης έγιναν πειράματα σε αιγοπρόβατα. Σύμφωνα με την συγγραφέα Εύα Σνεντ, έγινε και το πρώτο συνέδριο με θέμα έναν ιό που έμοιαζε με το AIDS.

Το 1954 ο Δρ. Σιγκάρντσον δημοσίευσε την πρώτη του μελέτη σχετικά με τον ιό Βίσνα και έτσι «καθιέρωσε» τον εαυτό του σαν τον παππού τού ιού AIDS. Ανταγωνιστής του έγινε ο Δρ. Κάρλτον Γκαντάσεκ.

Το 1951 κατέστη δυνατή η τεχνητή αναδόμηση του ιού του καπνού. Το «μυκόπλασμα» γίνεται η καρδιά του προγράμματος βιολογικών όπλων των ΗΠΑ.

Το 1957, ο μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζέραλντ Φόρντ και άλλοι, έδωσαν άδεια στο Πεντάγωνο να χρησιμοποιηθούν με επιθετικό τρόπο τα «αμυντικά» βιολογικά όπλα. Δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις ασθενών με AIDS πριν την δημιουργία της «Ειδικής Επιχείρησης – Χ» του 1957. Το πρόγραμμα SOX (Special Operation-X) έγινε το πρωτότυπο του προγράμματος Ειδικού Ιού που άρχισε το 1962.

Μέχρι το 1960, ο Χρουστσώφ είχε ενημερωθεί σχετικά με τα βιολογικά όπλα. Η δήλωσή του το 1960 θα αντικατοπτρίζει για καιρό τηναλαζονεία της μυστικής σύμπραξης κομμουνισμού και δημοκρατίας. Οι δύο χώρες συμφώνησαν, τον Νοέμβριο του 1972, να περιορίσουν τον πληθυσμό των μαύρων.

Το 1961, ο επιστήμονας Άλντορ Τόμαρ δημοσιεύει ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιούς. Το 1955, αυτός και ο Δρ. Κάρλτον Γκαντάσεκ ενημέρωσαν την Εθνική Ακαδημία Επιστημών ότι «η μελέτη του ιού Βίσνα στα πρόβατα είναι η καλύτερη περίπτωση δοκιμής για πειραματικά φάρμακα κατά του AIDS».

Το 1962, με την κάλυψη μιας έρευνας για τον καρκίνο, οι ΗΠΑ χαράζουν το δρόμο για την τέλεση φόνων εκ προμελέτης, καθώς αρχίζει το πρόγραμμα «Ειδικού Ιού» στις 12 Φεβρουαρίου. Ο Δρ. Λεν Χέυφλικ έστησε ένα εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ειδικά για το «μυκόπλασμα». Πολλοί υποστηρίζουν ότι το πρόγραμμα «Ειδικού Ιού» ξεκίνησε το 1961 με μία σύμβαση της εταιρείας Phizer.
Από το 1963 κι έπειτα, το πρόγραμμα αυτό έκανε ετήσιες αναφορές προόδου στο Ιατρικό Κέντρο του Χέρσεϋ. Οι ετήσιες συνεδρίες είναι αντιπροσωπευτικές της επιθετικής λογικής με την οποία επεδίωξαν οι ΗΠΑ την εξέλιξη του AIDS.

Το 1964, το Κογκρέσο υποστήριξε πλήρως την έρευνα για λευχαιμία/λέμφωμα (AIDS).

Το 1967, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών ξεκίνησε μια ολομέτωπη επίθεση στην Αφρική. Η CIA (το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών) παραδέχτηκε την ύπαρξη του μυστικού προγράμματος εμβολιασμών που είχε τεθεί σε εφαρμογή.

Το 1969, ο Φόρτ Ντέτρικ το ανακοίνωσε στην παγκόσμια κοινότητα επιστημόνων και το Πεντάγωνο ζήτησε περισσότερα χρήματα. Γνώριζαν πως μπορούσαν να κατασκευάσουν το AIDS. Το μυστικό υπόμνημα του Νίξον στις 18 Ιουλίου στο Κογκρέσο σχετικά με τον υπερπληθυσμό είναι η αρχή της αλυσίδας των τεκμηρίων που επιβεβαιώνουν το ολοκαύτωμα του AIDS.

Το 1970, o Πρόεδρος Νίξον υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα PL-91-213 και ο Ροκφέλερ ο τρίτος, θεωρήθηκε ο «τσάρος του πληθυσμού» [Σημείωση: ο κυρίαρχος που ορίζει τις τύχες του πληθυσμού]. Το υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας της 10ης Αυγούστου του Νίξον δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ότι η μείωση του πληθυσμού θα επιτυγχάνετο με γενοκτονία.

Το 1971, εκδίδεται το τεύχος 8 της Αναφοράς Προόδου. 

Το διάγραμμα [στη σελ. 61 αυτού του τεύχους] απαντά στο ερώτημα της γέννησης του ιού AIDS στο εργαστήριο. Το Πρόγραμμα Ειδικού Ιού θα εκδώσει 15 τεύχη και πάνω από 20.000 επιστημονικές μελέτες. Το διάγραμμα συνδέει κάθε μελέτη, πείραμα και σύμβαση στις ΗΠΑ Φυσικά, έως το 1999, το διάγραμμα αυτό θεωρείται «χαμένο». 
Οι επιστήμονες της παγκόσμιας κοινότητας μένουν με το στόμα ανοιχτό.
 Η σημασία του θα μεγαλώσει μέσα στον 21ο αιώνα.
 Είναι ακόμη σαφές ότι τα πειράματα που έγιναν κατά την φάση 4-Α του διαγράμματος αποτελούν τον καλύτερο οδηγό για την ανάπτυξη των θεραπευτικών μέσων και για όσους πάσχουν από τον ιό HIV/AIDS. 

Οι πρώτες 60 σελίδες του τεύχους 8 αποδεικνύουν περίτρανα το πραγματικό στόχο της δημιουργίας του AIDS. Μέχρι τον Ιούνιο του 1977, το πρόγραμμα είχε κατασκευάσει 15.000 γαλόνια με τον ιό. 
Αυτές οι φιάλες στέλνονταν στο Μανχάταν και στην Αφρική και το AIDS αναγράφονταν επάνω ως συμπληρωματικό στα εμβόλια. 
Μαθαίνουμε, χάρη στην επιμέλεια των συγγραφέων ότι το Εργαστήριο «μυκοπλάσματος» του Στάνφορντ εκδίδει μία από τις πρώτες μελέτες του με τα αρχικά AIDS στον τίτλο της μελέτης («Viral Infections in Man Associated with Acquired Immunological DeficiencyStates»). Ο επιστήμονας επικεφαλής της μελέτης, Δρ. Τόμας Μέριγκαν, ήταν «σύμβουλος» στο «Πρόγραμμα Ειδικού Ιού».

Το τεύχος 8 στις σελ. 104-106 αποδεικνύει ότι ο Δρ. Ρόμπερτ Γκάλλο, εργάζονταν μυστικά για την εξέλιξη του ιού AIDS, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της μερίδας της αμερικάνικης κυβέρνησης που στοχεύει στη δολοφονία των πολιτών.

 Ο Δρ. Γκάλλο δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί αφαίρεσε από τη βιογραφία του το γεγονός ότι προΐστατο στο Πρόγραμμα Ειδικού Ιού.
 Ο αρχικός όγκος της εργασίας του και των ανακαλύψεών του ταιριάζουν απόλυτα με το διάγραμμα.
 Η λογική της «έρευνας» είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη ενός ομοσπονδιακού σχεδίου «τύπου Μανχάταν», έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας μολυσματικός ιός-καρκίνος που θα σκοτώνει επιλεκτικά.
 Η μελέτη του Δρ. Γκάλλο το 1971 είναι πανομοιότυπη με την ανακοίνωσή του για το AIDS το 1984.

Στις σελίδες 273-286, αποδεικνύεται ότι εισήχθη ο ιός στους πιθήκους. Από το 1962, οι ΗΠΑ και ο Δρ. Γκάλλο εμβολίαζαν πιθήκους τους οποίους άφηναν πάλι ελεύθερους στη φύση.

 Έτσι, ακόμη και οι επιστήμονες που δουλεύουν για την κυβέρνηση θα διαπιστώσουν με έκπληξη ότι και ο HIV-1 και ο HIV-2 εμφανίζονται «ξαφνικά» σε δύο διαφορετικά είδη πιθήκου στη διάρκεια των 100 περασμένων χρόνων. Μία γιαπωνέζικη μελέτη το 1999 αποδεικνύει ότι ο ιός μεταφέρθηκε από τον άνθρωπο στον πίθηκο και όχι αντίστροφα. Τα συμπεράσματα των πειραμάτων σε πιθήκους αποδεικνύουν επίσης ότι το AIDS των πιθήκων κατασκευάστηκε και αυτό στα εργαστήρια.

Το 1972, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση υπέγραφαν συμφωνία η οποία σκόπευε στον αφανισμό των μαύρων με βιολογικά μέσα. Αυτή η συμφωνία εξακολουθεί να είναι μέρος της πολιτικής των ΗΠΑ

Το 1973, ο Δρ. Γκάρθ Νίκολσον, κάνει γνωστή την έρευνά του «Ο Ρόλος της Κυτταρικής Επιφάνειας που Ξεφεύγει από τον Ανοσοποιητικό Έλεγχο». Αυτή η έρευνα συνοδεύεται από επτά δημοσιευμένες μελέτες. Ο Δρ. Νίκολσον συνεργάστηκε με την ομάδα του «Προγράμματος Ειδικού Ιού» από το 1972 έως το 1978. 

Θεωρείται σαν ο συνεργάτης της δυτικής ακτής του Δρ. Γκάλλο. Υποστηρίζεται ότι οι δυο τους, μαζί με τον Δρ. Λυκ Μοντανιέρ, συναντιόντουσαν κρυφά στην Νότια Καλιφόρνια για να αποφασίσουν τι θα ανακοινώσουν και τι όχι σχετικά με την πορεία του «Προγράμματος Ειδικού Ιού».

Το 1974, ο Φύρερ Χένρι Κίσινγκερ εκδίδει το ΝSSM-200 (Αμερικάνικο Σχέδιο Καταπολέμησης του Υπερπληθυσμού). Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στη σύνοδο για τον Παγκόσμιο Πληθυσμό στο Βουκουρέστι. Οι άνθρωποι που δρουν στη σκιά είχαν κερδίσει. Όλοι συμφωνούν στη μυστική μείωση του πληθυσμού της Αφρικής. Σήμερα, ανεπιθύμητη είναι η Αφρική και άλλες περιοχές. Αύριο μπορεί να μιλούν για τον οποιονδήποτε!!!.

Το 1975, ο Πρόεδρος Τζέραλντ Φόρντ υπογράφει το υπόμνημα αριθ. 314 για τη Εθνική Ασφάλεια και Άμυνα, όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του Κίσινγκερ.

Το 1976, εκδίδεται το τεύχος 13 του Προγράμματος Ειδικού Ιού. Η αναφορά αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει συμφωνίες με Ρώσους, Γερμανούς, Βρετανούς, Γάλλους, Καναδούς και Γιαπωνέζους. Η συνομωσία για την εξόντωση των μαύρων έχει υποστηρικτές παγκοσμίως. Το Μάρτιο αρχίζει η παρασκευή φιαλών με AIDS, και το 1977 θα έχουν παραχθεί 15.000 γαλόνια. Ο Πρόεδρος Τζίμμυ Κάρτερ επιτρέπει τη συνέχιση του σχεδίου.

Το 1977, ο Δρ Γκάλλο και κορυφαίοι επιστήμονες της Σοβιετικής Ένωσης συναντούνται για να συζητήσουν την αύξηση του αριθμού των φιαλών αυτών. Έτσι, βάζουν τον ιό ως συμπληρωματικό στο εμβόλιο για ευλογιά στην Αφρική και στο «πειραματικό» εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β στο Μανχάταν. 

Κατά τους συγγραφείς Τζούν Γκούντφιλντ και Άλαν Κάτγουελ, η παρτίδα αριθ. 751 εισήχθη σε χιλιάδες ανυποψίαστα θύματα στη Νέα Υόρκη. 
Φυσικά η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν θα είναι ποτέ σε θέση να επανορθώσει για τον κοινωνικό βιασμό, τον υποβιβασμό και τις διακρίσεις, που γίνονται εις βάρος των ανθρώπων με AIDS και οι οποίοι αντιμετωπίζουν αυτές τις συνθήκες καθημερινά.
 Οι «άνθρωποι» που βρίσκονται πίσω από τον ιό του AIDS υπολόγισαν πολύ σωστά ότι δεν θα «ενοχλούσε» αν μόνο ομοφυλόφιλοι και μαύροι πέθαιναν. Ούτε ενοχλεί το ότι πάνω από μισό εκατομμύριο βετεράνοι του (πρώτου) πόλεμου του Κόλπου έχουν κάποια μεταδοτική ασθένεια. Σύντομα, δεν θα υπάρχουν πια μαύροι, ο στρατιωτικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε σύγχυση, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία λευκοί θα αρχίσουν να πεθαίνουν και κανείς δεν θα καταλαβαίνει το γιατί.

Ξαφνικά, όπως άλλωστε είχε προβλέψει ο Πρόεδρος Νίξον, ξέσπασε το θανατικό.

 Στις 4 Νοέμβρη του 1999, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωνε πως μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων, όλες οι νέες μολυσματικές ασθένειες του ανοσοποιητικού θα οφείλονται σε αφροαμερικανούς. 
Κάποτε θα πρέπει η αλήθεια να λάμψει. 
Είναι γελοίο και παράλογο να μην μπορεί να γίνει απολογισμός των επιπτώσεων του «Προγράμματος Ειδικού Ιού» των ΗΠΑ, ώστε να φωτιστεί η προέλευση του AIDS.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ιστορικό της ασθένειας βρίσκουμε στα αρχεία του Δρ. Τζον Μπ. Μολόνεϋ, με ημερομηνίες και καταγεγραμμένα ντοκουμέντα που μας δίνουν τον κρίκο που έλειπε. Πρόκειται ξεκάθαρα για ομοσπονδιακό πρόγραμμα με στόχο τη δολοφονία αθώων, με επικεφαλείς τους Δρ. Γκάλλο και Νίκολσον.

Κανείς άλλος δεν πρέπει να μολυνθεί από αυτό τον ιό συνθετικού μυκοπλάσματος.

Πρέπει να υποστηριχτούν όσοι ακόμη απομένουν ώστε να ζήσουν μια πλήρη και φυσιολογική ζωή και να συνεισφέρουν στο σύνολο. Είμαστε όλοι ένα.

[Απόσπασμα από το: Κρατική προέλευση, τεκμήρια ότι το AIDS κατασκευάστηκε στο εργαστήριο, του Μποϋντ Ε. Γκρέιβς]


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΠΗΓΗ


.Δείτε και φρίξτε ο Dr Robert Gallo ομολογεί: Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου