Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τεράστιοι υποβρύχιοι οβελίσκοι ακριβώς στην αντίθετη πλευρά της Γης από τη Μεγάλη Πυραμίδα; (Video)Τι βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της Γης από τη Μεγάλη Πυραμίδα;

Τεράστιοι οβελίσκοι και ένα μεγαλιθικό μνημείο που βρίσκεται στο Ειρηνικό Ωκεανό!Στη βάση των οβελίσκων (πύργοι) είναι μια δομή και μια μεγάλη τρύπα, κάτι που μοιάζει με είσοδο που κατεβαίνει βαθιά μέσα στη γη. Εικόνα 1 - θέση των τεράστιων υποβρύχιων οβελίσκων και δομή. 32 ° 30'07 .74 "S 149 ° 52'46 .51" W

Είναι πιθανό ότι αυτή η είσοδος οδηγεί σε ένα κοίλο χώρο κάτω από τους οβελίσκους;

Ίσως αυτή η μεγάλη τρύπα είναι μία από τις εισόδους για να κυκλοφορεί η ατμόσφαιρα της γης μέσα και έξω;

Οτι είναι κάτι περίεργο όλο αυτό είναι σίγουρο. Η άποψη μου είναι πως δεν είναι αυτά τα ανοίγματα που διοχετεύεται ο αέρας στην κοίλη γή. 
Διότι γνωρίζουμε απο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο ότι τα δύο αυτά μεγάλα ανοίγματα που ειναι μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων βρίσκονται στο Βόρειο και Νότιο πόλο.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ


____________________________________________________
Λέγεται ότι ορισμένες αρχαίες πυραμίδες, μεγαλιθικά μνημεία, οβελίσκοι είναι ακόμα ενεργά, λόγω κρυστάλλων στις δομές.

Κρύσταλλοι λαμβανόμενη ισχύς από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένου του ηλίου, με την ενέργεια του συστήματος της γης πλέγμα πεδίου ή να μεταδίδει ενέργεια από τη  μία δομή στην άλλη. 
Ανάλογα με την κλίση του άξονα της Γης σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, μια δομή θα μπορούσε να λειτουργήσει για να ενισχύει και να εκπέμπει ενέργεια σε άλλες δομές οι οποίες θα δρούσαν ως δέκτες και θα διαχέει την ενέργεια όπως χρειαζόταν. Το αντίθετο θα ισχύει όταν η δομή αυτή ήταν σε αόριστο σημείο προς την αστρική διάταξη, ώστε οι άλλες δομές  θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως πομποί.

Μερικοί θεωρητικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια θεμελιώδης σχέση μεταξύ φαινομένου UFO και μαγνητικής δίνης-βαρύτητας ανωμαλίες στο Grid.

Είναι καλά γνωστό ότι πολλά ΑΤΙΑ προέρχονται από και καταδύσεις μέσα στη θάλασσα. Είναι αυτοί οι οβελίσκοι ένα σημείο συντονισμού και ίσως ένας σταθμός παραγωγής ενέργειας για τα UFO;
 Ίσως υπάρχει μια βάση UFO σύμφωνα με τους οβελίσκους;


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ

ΒΙΝΤΕΟ:
Τα συμπεράσματα δικά σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου