Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Kongka La - Υπόγεια βάση UFO ??


















Το Kongka La είναι μία κορυφογραμμή στα Ιμαλάια στην αμφισβητούμενη παραμεθόρια περιοχή Ινδίας-Κίνας στο Ladakh (για την ΝΔ Ινδία) ή Aksai Chin (για την ΒΑ Κίνα). Σύμφωνα με τους ντόπιους στην ινδική και την κινεζική πλευρά, στην περιοχή έχουν γίνει αντιληπτά UFO να βγαίνουν από το έδαφος σε τακτικά χρονικά διαστήματα.





Kongka La






Υπόγεια βάση UFO στην περιοχή των συνόρων των Ιμαλαΐων, η Κίνα και η Ινδία έχουν επίγνωση της υπόγειας βάσης του UFO στην παραμεθόρια περιοχή των Ιμαλαΐων Με Kathy Huber μεταφραση από Candace:
Η περιοχή των Ιμαλαΐων είναι το αρχηγείο του Νέβαδον για αυτόν τον πλανήτη.
  



Κίνα και η Ινδία έχουν επίγνωση της Υπόγεια βάση UFO στην περιοχή των συνόρων των Ιμαλαΐων



Το συγκρότημα της βασης βρίσκεται βαθιά στις τεκτονικές πλάκες Kongka είναι ένα πέρασμα σε μια κορυφογραμμή όχι τόσο ψηλά στα Ιμαλάια (το μπλε οβάλ στο χάρτη). Βρίσκεται στην περιοχή των συνόρων στο Ladakh ότι η Ινδία και η Κίνα είναι ανταγωνιστικά. Σημειώνεται με κόκκινο χρώμα στο χάρτη, η περιοχή αυτή, για την οποία αυτές οι δύο χώρες εξακολουθούν τις διαφορές μεταξύ τους, είναι σε μια περιοχή που ονομάζεται "Chin Aksai". Το βορειοανατολικό τμήμα κατέχεται από την Κίνα είναι γνωστή ως "Chin Aksai", και στο νότιο-δυτικό τμήμα της Ινδίας ονομάζεται "Λαντάκ". Είναι σε αυτή την περιοχή, όπου, το 1962, οι στρατοί της Ινδίας και της Κίνας είχαν εμπλακεί σε πόλεμο. Αυτή είναι μία από τα λιγότερο προσβάσιμες περιοχές του κόσμου, και με κοινή συμφωνία, οι δύο χώρες δεν περιπολούν αυτό το μέρος κατά μήκος των κοινών συνόρων τους. Σύμφωνα με τη μαρτυρία πολλών τουριστών, βουδιστών μοναχών και των κατοίκων του Λαντάκ, του Ινδικού Στρατού και του κινεζικού στρατού για τη Γραμμή Ελέγχου. Αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα.








Σύμφωνα με τους κατοίκους αυτής της αραιοκατοικημένη περιοχή στην ινδική πλευρά και της Κίνας, είναι γύρω από το λαιμό του Kongka Λα, όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει τα UFO από το έδαφος. Κατά τη γνώμη πολλών ανθρώπων, τα UFO είναι σε υπόγειες βάσεις σε αυτην την βάση, και οι κυβερνήσεις της Ινδίας και της Κίνας το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.Πρόσφατα, μερικοί ινδουιστές προσκυνητές στο δρόμο τους σε βουνό Kailash από το λαιμό και τη Δύση, έχουν παρατηρήσει κάποια παράξενα φώτα στον ουρανό.Μόλις στην κινεζικη περιοχή οι τοπικοί οδηγοί λένε ότι δεν είναι κάτι νέο, αυτό είναι φυσιολογικό στην περιοχή του λαιμού Kongka - η τεταμένη περιοχή των συνόρων μεταξύ της Ινδίας και της Κίνας.


Παράξενα σαφές τριγωνικά σκάφοι σιωπηλά αναδύθηκαν από το υπόγειο και ανέβηκαν σχεδόν κάθετα προς τον ουρανό.Μερικοί τολμηροί προσκυνητές ήθελαν να ρίξουν μια ματιά σε αυτό το site. Πρώτον, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην κινεζική πλευρά, αναγκάστηκαν πίσω από τα κινεζικά φυλάκια.


Και όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από την ινδική πλευρά, παρά το γεγονός ότι απορρίπτονται άδεια να ταξιδέψουν μεταξύ των δύο χωρών, είχαν αρνηθεί τη διέλευση από ινδική περιπολίες στα σύνορα.Στην περίπτωση αυτή, οι προσκυνητές άρχισαν να ζητoυν από το προσωπικό της Ινδικής ασφάλεια των συνόρων. Το προσωπικό ασφαλείας τους είπαν ότι έχουν εντολές να μην επιτρέψει σε κανέναν κοντά στην περιοχή και ότι ήταν αλήθεια ότι αυτά τα παράξενα αντικείμενα που βγήκαν από το υπόγειο με ενισχυμένο και διαμορφώμενα φώτα.






Αυτοί των ειδικών δράσεων δυνάμεις και η ινδική νοημοσύνη ήταν υπεύθυνοι για αυτή την περιοχή τότε.Όταν ρωτήθηκε για αυτές τις εμφανίσεις, οι ντόπιοι αρχίζουν τα γέλια. Αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αναζητούν μανιωδώς για να κρύψουν αυτά τα γεγονότα είναι ακόμη σαφείς.


Νομίζουν ότι για κάποιο λόγο, ούτε η ινδική κυβέρνηση, ούτε η κινεζική κυβέρνηση σκοπεύει να αποδείξει τα γεγονότα αυτά. Όταν αναφέρω το θέμα αυτό ασχολούνται με τις τοπικές αρχές, ζητούν τη σιωπή τους και να ξεχάσουν. - Αυτή είναι η περιοχή όπου η πλάκα της Ευρασίας και της Ινδίας πλάκα έχουν δημιουργήσει συγκλίνοντα όρια των πλακών. Οι συγκλίνουσες όρια των πλακών που σχηματίζεται όταν ένα πιάτο βουτιά κάτω από την άλλη. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μία από τις λίγες περιοχές όπου το πάχος του φλοιού είναι δύο φορές τόσο ισχυρή όσο και αλλού.


Το αντίθετο είναι τόσο καυτά σημεία στην κίτρινη πέτρα Εθνικό Πάρκο στην Αμερική όπου ο φλοιός της Γης είναι λεπτός Το διπλό πάχος του φλοιού επιτρέπει τη δημιουργία των υπόγειων βάσεων σε ένα βαθύ πιάτο Η Kongka έχει υπέροχη σε πέτρες και γρανίτες. Για άγνωστους λόγους, ούτε οι Κινέζοι, ούτε η ινδική αρχές, έχουν αναφέρει με μια κατάθεση πως λειτουργούν σε αυτόν τον τομέα. Αυτό το μέρος της γης είναι παρθένο και ανέγγιχτο.


map ufo_baseb.jpg




Πρόσφατα, η Ινδία και η Κίνα έχουν σημειώσει πρόοδο για την επίλυση όλων των συνοριακών διαφορών και επανέφερε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς. Η περιοχή του πηγουνιού Aksai εξακολουθεί να αμφισβητείται. Αλλά ήταν ενδιαφέρον το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, οι δύο κυβερνήσεις έχουν μείνει αδιάφορος σε αυτή την περιοχή. Όπως φαίνεται στους συνημμένους χάρτες, η Ινδία και η Κίνα έχουν ένα τεράστιο μήκος των συνόρων των Ιμαλαΐων, και όσον αφορά όλες αυτές τις περιοχές, οι δύο χώρες διαπραγματεύονται.


Παρόλο που η Ινδία ισχυρίζεται Aksai Chin ως τμήμα της Ινδίας, υπάρχει μέσα στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι δεν είναι η έλξη αστεριών.


Από την άλλη πλευρά, μετά τη νίκη της Κίνας Τσιν Aksai από την Ινδία στον πόλεμο του 1962, έχουν δημιουργήσει μια στρατηγική στρατιωτική διαδρομή.


Αλλά τώρα, για να μην διαταραχθεί η Kongka περιοχή, χρησιμοποιούν μια διαφορετική διαδρομή Πρόσφατα, σε ένα τοπικό σχολείο, τα μικρά παιδιά που ζουν στην περιοχή, συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής. Περισσότερα από τα μισά από τα σχέδια ήταν για παράξενα αντικείμενα στον ουρανό, και μερικοί έχουν δείξει ιπτάμενα αντικείμενα από τα βουνά. Πολλά παιδιά γνωρίζουν πού και πότε μελετώντας τον ουρανό.Πολλοί ερευνητές των UFO πιστεύουν ότι υπάρχουν κρυφές βάσεις UFO κάτω από τη θάλασσα και βαθιά μέσα στο υπέδαφος.


Στο Kongka Τα περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν, περίεργα αντικείμενα από τα γιγαντιαία απρόσιτα βουνά των Ιμαλαΐων, και παρ 'όλα αυτά, οι δύο κυβερνήσεις αρνούνται να βγουν και να εξηγήσουν τι είναι.Μια εναλλακτική λύση είναι ότι περιέχει μια υπόγεια βάση στρατηγική στρατιωτική αεροπορία από κάποιον.


Αλλά γιατί μια χώρα δεν θα εγκαταστήσει μια βάση στην επίσημη γη της αλλά στο πουθενά στην εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή περιοχή των συνόρων;;;


Γιατί, από ανθρώπους όλων των ειδών αναφέρονται συχνά στις εμφανίσεις των UFO;;;;


    



Σύμφωνα με τους ντόπιους στην ινδική και την κινεζική πλευρά, στην περιοχή έχουν γίνει αντιληπτά UFO να βγαίνουν από το έδαφος σε τακτικά χρονικά διαστήματα.Ως εδώ τέτοιου είδους μαρτυρίες είναι κλασικές και δεν αποτελούν κάτι καινούργιο.


Το ζήτημα, όμως, αποκτάει διαφορετικό ενδιαφέρον όταν σύμφωνα με δημοσίευμα στην weeklyworldnews Υπουργός Άμυνας, A.K. Antony δηλώνει πως «Η Ινδία έχει βρεθει μια ενεργή βάση UFO στα Ιμαλάϊα. 
Συνεργαζόμαστε με την Κίνα και τον ΟΗΕ για να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε αυτή την αλλοδαπή εισβολή».Ο ΟΗΕ έχει ειδική επιτροπή για εξωγήινους και «υπεργήινες υποθέσεις». Έτσι ο Δρ John Malley, εμπειρογνώμονας UFO, της Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για Εξωγήινους, επισκέφθηκε την περιοχή και επιβεβαίωσε ότι τα διαστημόπλοια που παρατήρησε να μπαινοβγαίνουν, ήταν πράγματι εξωγήινα. «Τα διαστημόπλοια είχαν μοβ φως που προερχόταν από το κάτω μέρος του πλοίου τους, και είχαν ευδιάκριτες σημάνσεις στην κάτω πλευρά τους. Ήταν κλασικά πλοία των Gootan.


Δεν ήταν, ωστόσο, κάποια από τα θωρηκτά τους».





Σύμφωνα με τον Δρ Malley, ο οποίος έχει μελετήσει το θέμα (http://weeklyworldnews)εδώ και μία εικοσαετία, οι Εξωγήινοι έρχονται για να βοηθήσουν.


Μάλιστα, πρόκειται για δύο φυλές: αυτές από τον πλανήτη Gootan και εκείνες από τον πλανήτη Zeeba. Και οι δύο βρίσκονται εκτός του γαλαξία μας αλλά ο πλανήτης τους είναι σαν τον δικό μας.


Ο Δρ Malley έχει περιοδεύσει τον κόσμο, μιλώντας στις κυβερνήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη εισβολή εξωγήινων (που πιστεύει πως θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015) και το πώς να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους αλλοδαπούς επισκέπτες. «Πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο όταν ασχολούμαστε με τους Gootans. Εάν όχι, είμαστε καταδικασμένοι», δήλωσε ο Δρ. Malley.


Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση για τις 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ασχοληθούν με το θέμα εκτενέστερα.
Ο λόγος που τώρα αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο γεγονός (αν και το γνώριζαν εδώ και χρόνια) είναι γιατί πρόσφατα, κάποιοι ινδουιστές προσκυνητές στην πορεία τους προς το βουνό Kailash από τις χώρες των Δυτικών, συνάντησαν τυχαία, παράξενα φώτα στον ουρανό. Οι τοπικοί οδηγοί, στην κινεζική επικράτεια τους είπαν ότι αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά ένα απόλυτο φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει στην περιοχή. 
Δεν γνώριζαν, όμως, ότι ανάμεσά τους βρισκόταν ένας συντάκτης του Ινδικού The Times (στη μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα της Ινδία) και είχε προγραμματίσει να εκθέσει την συγκάλυψη της εξωγήινης βάσης από την Ινδία. Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ερευνητή αποφάσισε να δώσει η ίδια την είδηση προκειμένου να ελέγξει την πληροφορία όπως ήθελε.











ΠΗΓΗ

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://nouveauparadigmemondial.e-monsite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου