Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΣ ο Σημίτης, απο το ’96 οργάνωσε την προδοσία της Στρογγύλης ! Απαγόρευσε με νόμο να κατοικηθουν τα μικρά νησιά από Έλληνες! Σήμερα η Στρογγύλη ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Το παρόν κέιμενο αποτελεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ της ανάρτησης ΕΔΩ: Δεν είναι μόνο ο Παναγιωτόπουλος ο Προδότης, αυτός έρχεται Δεύτερος! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Μακράν ο Αρχιερέας ΣΗΜΙΤΗΣ στη σιωπηλή θυσία της Στρογγύλης.

Σημείωση: Αποφεύγουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “Βραχονησίδα” για τη Στρογγύλη, Ρώ, Ίμια και όλα τα μικρά νησιά. Τα αποκαλούμε “Νήσους”.




Στις αρχές Οκτωβρίου 2012 γινόταν πολύς ντόρος για την “Εκκένωση” νησιών που είχε ζητήσει η Τρόϊκα από την Κυβέρνηση…. Στην πραγματικότητα την Εκκένωση αυτή, την είχε σχεδιάσει και νομοθετήσει ο Σημίτης το 1996. Συγκεκριμένα:

Τη διετία 1994-1995, ένας Έλληνας αξιωματούχος είχε μια φοβερή ιδέα: Ο τότε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μανώλης Μπεντενιώτης, πρότεινε στον Ανδρέα Παπανδρέου να κάνει η Ελλάδα ένα πρόγραμμα αξιοποίησης των βραχονησίδων. Το πρόγραμμα, προέτρεπε να δοθούν κίνητρα να κατοικηθούν βραχονησίδες, επάνω στις οποίες θα είχαν τοποθετηθεί -εκτός του κτίσματος στο οποίο θα διέμεναν οι άνθρωποι: Ένα εκκλησάκι, ένας ιστός σημαίας, μια δεξαμενή υδάτων και ένα μικρό λιμανάκι, με ταυτόχρονη στήριξη της χλωρίδας και της πανίδας. Ο Αντρέας Παπανδρέου λέγεται πως ξετρελάθηκε με την ιδέα και έδωσε αμέσως το “ΟΚ”. Το συντονισμό του προγράμματος ανέλαβε και ο εμπνευστής του.

Σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα επιχείρηση, ο κ. Μπεντενιώτης κατάφερε να αποσπάσει άμεσα τη συνεργασία των τότε Υπουργείων Εξωτερικών (Κάρολος Παπούλιας), Αιγαίου, Γεωργίας και Εθνικής Οικονομίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε άμεσα και αφορούσε 18 μικρές νήσους (αναφέρουμε ενδεικτικά την Ρω, το Φαρμακονήσι, την Ψέριμμο, τη Στρογγύλη). Το Υπουργείο Γεωργίας ανέλαβε να φέρει δέντρα, φυτά και πουλιά που έδιναν ζωή στα νησιά, με τη συμπαράσταση του Υπουργείου Αιγαίου.

Ένα ειδικό πλοιάριο του Πολεμικού Ναυτικού περιόδευε στις βραχονησίδες και επιμελείτο τα έργα ανάπλασης. Από το 1994, μέχρι το ’95, το πρόγραμμα προχωρούσε ταχύτατα και μάλιστα αρκετές απο τις νήσους κατοικήθηκαν. Οι δε αιτήσεις από Έλληνες, απόδημους Έλληνες, αλλά και εκατοντάδες αλλοδαπούς που ήθελαν να ζήσουν μια ζωή- όνειρο “φυλάσσοντας Θερμοπύλες” στη μέση του καταγάλανου Αιγαίου, έπεφταν βροχή.



Ένας μικρός παράδεισος η Στρογγύλη μας! Φωτογραφία Τουρίστα από το Panoramio

Τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα Reuters και CNN το “μυρίστηκαν” και έκαναν -διθυραμβικά- ρεπορτάζ για το “πανέξυπνο πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης”. Το δε ΥΕΘΑ, ανέθεσε στο ΥΠΟΙΚ να ζητήσει από την ΕΕ να υπαχθεί το πρόγραμμα στα κοινοτικά προγράμματα στήριξης. Η ΕΕ, έδειξε αμέσως προθυμία.

Και τότε, ήρθε το ’96. Πρωθυπουργός πια ο Κώστας Σημίτης, ενδίδει στις πιέσεις των Τούρκων στους οποίους δεν άρεσε η ιδέα και, για να σταματήσει “αναίμακτα” την εμμονή Μπεντενιώτη, Παπούλια και άλλων να συνεχιστεί το πρόγραμμα, “ξηλώνει” τον Μπεντενιώτη από το Υπουργείο Άμυνας και τον τοποθετεί υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας. Παράλληλα, διακόπτει το πρόγραμμα επειδή “άλλα ζητήματα” ήταν σημαντικότερα. Κάπως έτσι, το πρόγραμμα τελειώνει μια για πάντα.

Το ρεπορτάζ είναι της itabloid ΕΔΩ : (από τον Οκτώβριο του 2012…)

Σήμερα, όπως διαβάζουμε στη Ροδιακή, η Στρογγύλη κατακλύζεται από Λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας, που μεταφέρονται στη Ρόδο. Ως πότε; Η ροή της μετανάστευσης με την κατάσταση στη Συρία θα αυξηθεί. Ως πότε το κέντρο Φιλοξενίας της Ρόδου θα τους αντέχει;;; Κάποια στιγμή θα ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ….

Θα ισχύει ΚΑΙ ΤΟΤΕ ο προστατευόμενος “Αρχαιολογικός χώρος” κε Παναγιωτόπουλε; Δεν θα αφήσετε τους αγαπημένους σας Λαθρομετανάστες να κατοικήσουν; Ή μήπως η “εκκένωση” ισχύει μόνο για τους Έλληνες;

Άρα εκτός απο τον Παναγιωτόπουλο και την Προδοτική Κυβέρνηση Σαμαρά, ο Αρχι-Μεγαλο-Προδότης Σημίτης είχε προλάβει να Συλλάβει και να Οργανώσει το σχέδιο “εκκένωσης” των μικρών νησιών πέριξ του Καστελλορίζου (και όχι μόνο). Δικαιωματικά του ΑΝΗΚΕΙ η ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ, και στην παράδοση του ΦΙΛΕΤΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ στους Τούρκους. Ο Παναγιωτόπουλος (με το ΚΑΣ-υποκατάστημα του ΚΙΣ…) ακολουθεί…. αφού έδωσε την τελική μαχαιριά, την ανακήρυξη της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο… Με την προδοσία τους, παύει να ακουμπά η Ελληνική ΑΟΖ με την Κυπριακή, και η Τουρκία αποκτά ένα φιλέτο στο ΑΙΓΑΙΟ….



H προδοσία είναι διακομματική και διαχρονική. Σιωνιστές και τουρκόφιλοι αναξαρτήτως κομμάτων…


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου