Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ?????



21 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΑ BLOGS ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ..













ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ στον ΥΜΗΤΤΟ;



Υπάρχει μία μεγάλη περιοχή που βρίσκεται καλά κρυμμένη στο ανάγλυφο του Υμηττού. Εντοπίζεται περίπου στο ύψος Λ. Βουλιαγμένης, Βάρης και Κορωπίου. Η πρόσβαση είναι διακριτικά ελεγχόμενη και μόλις πλησιάσεις γίνεται αμέσως απαγορευτική. Έχει εντοπιστεί μέσω του Google Earth, αν και πάντα υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από την επίμαχη περιοχή ώστε να την κρύβει.

Σε αυτή την περιοχή βρίσκεται μία εγκατάσταση μέσα σε έναν τεράστιο θόλο στον οποίο μπορεί να κρύβονται πολλά. Κρύβεται επίσης πίσω από μία είσοδο 31Χ46 μέτρα και μία θωρακισμένη πόρτα 9 μέτρων από το έδαφος, με διαστάσεις ύψους 20Χ5,8 μέτρα πλάτους.


Τι κρύβουν αυτές οι εγκαταστάσεις; Πότε κατασκευάστηκαν; Ποιος πηγαίνει εκεί; Είναι στρατιωτικές; Είναι Νατοϊκές; Είναι κάτι άλλο; Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και με άλλα ακόμα περισσότερα μπορούμε να το συνδέσουμε σε ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη και με το video τα είδαμε εδώ

Πρώτη ανάρτηση:http://diadrastiko.blogspot.com


------------------------------------------------------------------

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE 'H ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟ !!!!!!!




ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ..




ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ UPDATE ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.. ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΥΤΕ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΙΤΕ :







ΑΠΑΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..




ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !!!!!

   








ΣΑΝ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ???? ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25-30 ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ !!



ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !!!

 





Η μέτρηση έδειξε 29,5 μέτρα !!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ???? ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΤΥΠΟΥ STONE HENGE ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

Δειτε επείσης εδώ



ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..




---------------------------------------------------------------------------------


22/Ιαν/2012 ώρα 03:50 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.


-- ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ FLASHEARTH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΔΩ

   






























ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.


--------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ILS..




ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ Πιάτα προσέγγισης ILS, που παρέχει στους πιλότους τις αναγκαίες πληροφορίες για να πετάξει το αεροσκαφος Με προσέγγιση ILS στον διαδρομο(Instrument Landing System – Σύστημα προσγείωσης με όργανα αυτοματα χωρις πιλοτο)Τσαπα λεφτα ολυμπιακων αγωνων.σε περιπτωση αεροπειρατιας η ακομα καιρικον συνθηκων.τα παρατησαν στην μεση.Οποιος πει οτι ειναι κατι αλλο λεει ψεματα στον κοσμο..Να παει να το δει εχει και πινακιδα.Το ειχαν ξεκινηση για το ελληνικο και τωρα ειναι για πεταμα.Εκαναν και στο βενιζελος και σε καποια αεροδρομια στην ελλαδα και ακομα ειναι εκτος.

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ:


.

-------------------------------------------------------------------------


ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.. ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ

Και στο forum http://kykeon.ning.com διαβάζουμε:


Πριν λίγους μήνες που ανέβηκα ξανά.. το βουνό είναι γεμάτο ταμπέλες ότι απαγορεύεται η προσέγγιση με αυτοκίνητο... έκανα πως δεν τις είδα και προχώρησα...Όταν έφτασα επάνω η εικόνα του υψώματος ήταν τελείως διαφορετικήΥπάρχει η εγκατάσταση που φαίνεται αριστερά στην φωτογραφία που μάλλον δείχνει να είναι μια κατασκευή που φιλοξενεί κάποια πολυ ισχυρή γεννήτρια...

Ή κυκλική κατασκευή που φαίνεται αριστερά δεν είναι ορατή απο τον περιφερειακό χωματόδρομο και περιβάλλεται απο αγκαθωτό συρματόπλεγμα και αν θυμάμαι κακά πιο εσωτερικά πρέπει να είχε και ηλεκτροφόρα καλώδια...
Η κυκλική διάταξη κεραιών, γιατί για κεραίες πρόκειται αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς χρήσης είναι, προστατεύονται ή μας προστατεύουν απο την ακτινοβολία τους με ένα κυκλικό χωμάτινο ανάχωμα...Υπάρχουν πινακίδες που αναφέρουν την ύπαρξη ακτινοβολίας αλλά δεν αποσαφηνίζεται αν η κατασκευή ανήκει στον στρατό ή σε κάποιον άλλο φορέα... Σε κάποια φωτό απο το σάιτ που παρέθεσα φαίνεται ότι είναι στην αρμοδιότητα της πολιτικής αεροπορίας..



ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ



Νομίζω καλό θα ήταν να ανατρέξουμε και στους στίχους του Χατζιδακι μήπως και μας φανούν χρήσιμοι ....


Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό Και είναι, πώς να σάς το πω, πολύ μπλεγμένο ομολογώ

Αν και γω από παιδάκι είχα πάντα ένα μεράκιΝα ’χω συντροφιά ένα αστέρι κι ένα σκύλο στην αυλή

Όμως, εκεί στον Υμηττό, δεν μου το βγάζετ’ απ’ το μυαλόΥπάρχει κάποιο μυστικό, εκεί ψηλά στον Υμηττό

Πέτρα που κύλησε, μη την εκρατήσεις

το ριζικό της είν’ κακό και θα μετανοήσεις



------------------------------------------------------------------------


ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΡΑΔΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ..




ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ:



Υμηττός το άλλο βουνό με πληθώρα ανεξήγητων φαινομένων.Ξεκινάμε από την μονή της Καισαριανής και προς δεξιά επάνω εντοπίζονται καταβόθρες σκεπασμένες τώρα στα 4 μέτρα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα παλιών ερευνητών συνδέουν τούνελ με τον Λυκαβηττό την μονή αστεριού και την Πεντέλη .
Επίσης γνωστός ερευνητής αναφέρει ότι νότια προς τον Καρέα υπάρχει σπήλαιο που στα 3000 μέτρα βάθος ! είναι τσιμενταρισμένη η συνέχεια του.Το παράξενο είναι ότι ακούγονται σκάφτηκα μηχανήματα. πίσω από την πλάκα του τσιμέντου! 
Ανεβαίνοντας προς την μονή Αστεριού άκουμε ιστορίες από τους φύλακες για άσπρα με περίεργα μάτια και λάμψης από της καταβόθρες, ανεβαίνοντας παραπάνω εντοπίζουμε τούνελ μεγάλου βάθους τα οποία άγνωστο που οδηγούν .
Στην κορφή μακροχρόνιες παρατηρήσεις εντοπίζουν συγκεντρώσεις σύννεφων χωρίς λόγο που παραμένουν για μεγάλο χρόνο στάσιμα .
Ας πιστέψουμε ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας την νύχτα και η αυστηρή απαγόρευση της παραμονής (καμπινκ) να μην έχει σχέση με τα φαινόμενα αυτά .


Τη συμβουλή μου αυτή μη την εξεχάσεις γιατί ’ναι το λιγότερο τους φίλους σου να χάσεις

Όμως, εκεί στον Υμηττό, υπάρχει κάποιο μυστικόΝα το ξεχάσω δεν μπορώ, ούτε τη λύση του να βρω

Αν και γω από μικρή δεν μ’ αρέσανε τα χάδιαΉμουνα προσεκτική, ιδιαίτερα τα βράδια

Όμως, εκεί στον Υμηττό, δεν μου το βγάζετ’ απ’ το μυαλόΥπάρχει κάποιο μυστικό, εκεί ψηλά στον ΥμηττόΕκεί ψηλά, εκεί ψηλά, εκεί ψηλά στον ΥμηττόΥπάρχει κά-, υπάρχει κά-, υπάρχει κάποιο μυστικό
Το ειδαμε εδω


ΟΜΩΣ Ο ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ

Φιλοι μου ακουστε υπάρχουν αυτα τα συστηματα σε υπόγειεσ κατασκευές πάντα εκτός και δεν υπαρχει χώρος για αρκετή κάλυψη λόγο γεωγραφίας τοποθεσίας και διάδοσης σημάτων . Λοιπόν ένα ένα . Κάτω από την κεραία υπαρχη ενα θολοσ θα το ελεγα ένα κοντρόλ ρουμ που στο κέντρο του υπαρχη ένα κοντέινερ . Εκεί μέσα υπάρχη ο Εκπομπος δηλ στέλνει ένα σήμα και το αεροσκάφος από μακριά περνάει σε κατάσταση προσγείωσης .Αυτο το σύστημα τοποθέτητε πάντα ψιλά για να μπορεί το αεροσκάφος να έχει καλή επαφή και λήψη . Το κεραιοσύστημα είναι αμερικανικό και τα μηχανήματα είναι ζιμεν και ιντρακον.Αυτο που βλέπετε το είχαν για αρχή σε λειτουργία σαν ραντάρ η αεροπορία στρατού για άλλη χρήση και ως γνωστόν μέχρι πρόσφατα περίπου μέχρι το και με τα το 1999 με 2000 όλες τις κεραίες τις φυλάγε ο στρατός ακόμα και την ΕΡΑ .Γιαυτο υπαρχη και ένας εγκατελημενος θαλάμους οπλιτων εκεί . Τώρα κάποια βίντεο που έχω στην άλλη ομάδα ποιο πάνω έχουν μια επίγεια antenna.Λοιπόν αυτή είναι ο προπομπός αυτού του συστήματος . Τα σήματα μόρσ που ακούσατε είναι το beacon του αεροδρομίου. Δηλ το στίγμα για τα αεροπλάνα ότι εδώ είναι Αθήνα πχ η Θεσσαλονίκη. Kαθέ αεροδρόμιο εκπέμπει ένα κωδικό .Μακάρι να μπορούσα να πάω να σας φέρω φωτό και βίντεο αλλά είμαι μακριά.Έχω να πάω εκεί πριν 2 περίπου χρόνια .



------------------------------------------------------------------------



Μετὰ τὶς «ὀμιχλοπαγῖδες», στὰ Ἰωάννινα καὶ στὴν Κάρυστο, γιὰ τὶς ὁποῖες μάθαμε ἀπὸ τὸν Ἰωάννη Λαμπρόπουλο ΕΔΩ
Τώρα μηπως ειναι αλλη μια ομιχλοπαγίδα εκει ψηλα στον Υμηττό;;;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου