Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΤΑΔΙΑ ΜΑΣ ΟΝΝΙΑΣ ΤΑ ΚΡΥΦΑ CLUBS ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΗΣ.


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
   
    « To Harvard ένας μύθος!» Αναφωνεί η Le monde. 

Το 2011 ήταν επικεφαλής της κατάταξης της Shanghaï. 44 βραβευμένοι με Nobel, 46 με Pulitzer και 8 πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν απόφοιτοι του.Αλλά πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα καιροφυλακτούν τα αποκρυφιστικά άδυτα ,τα κλειστά κλαμπ , οι μυητικές τελετουργίες.

     Με άρθρο του που φέρει τον καυστικό τίτλο «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ Harvard » o Nouvel Observateur (12-10-2013)παραβιάζει τα ανομολόγητα μυστικά:εκλεκτισμός, δοκιμασίες και μυητικές τελετουργίες. 


Επικαλείται το βιβλίο "La face cachée de Harvard", (Το κρυμμένο πρόσωπο του Harvard) της γαλλίδας κοινωνιολόγου Stéphanie Grousset-Charrière που διηγείται πως οι μυστικές εταιρείες διαμορφώνουν μια ελίτ στο εσωτερικό της ελίτ.
     Στις ΗΠΑ τα μεγάλα πανεπιστήμια,κάποια πανάκριβα θεωρούνται δημοκρατικά.Για λογαριασμό τους οι κυνηγοί των πιο προικισμένων μαθητών ανιχνεύουν σ’ όλη τη χώρα τους λυκειόπαιδες με τα πιο φωτεινά μυαλά ανεξάρτητα από την κοινωνική τους τάξη και τους προσφέρουν υποτροφίες και οικονομική βοήθεια,κυρίως το Harvard.


   Αλλά πίσω από αυτό το ιδανικό της αξιοκρατίας διαπράττονται οι ανομολόγητες πρακτικές των final clubs. Αυτές οι μυστικές εταιρείες περιγράφονται στο φιλμ"The Social Network" που είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του Facebook–διατηρούν έναν ελιτισμό, σεξιστικό,διακρίσεων. 

Η Stéphanie Grousset-Charrière,είναι μια νέα κοινωνιολόγος που καταδύθηκε από το 2004 ως το 2008 μέσα σ’ αυτά τα μυστικά και μυστηριώδη ενδότερα των υψηλής σφαίρας της αμερικάνικης κοινωνίας στο Harvard για την θέση της στο διδακτορικό.Συνέγραψε το βιβλίο που επανεκδίδεται.Αναλύει κυρίως τον ρόλο αυτών των εταιρειών στην διαμόρφωση των ελίτ.

« Συνέντευξη:

-Σε τι αυτά τα clubs του Harvard,όπως και αυτά άλλων αμερικανικών πανεπιστημίων είναι μυστικά;
- Όλοι οι φοιτητές γνωρίζουν την ύπαρξή τους και αυτά τα clubs τους γοητεύουν κυρίως το εσωτεριστικό των  Skull and Bones (Νεκροκεφαλή και Κόκαλα) του Yale του οποίου ο John Kerry και ο George W. Bush είναι μέλη. ( Του Aleister Crowley, Ordo Templi Orientis )

       Το μυστικό είναι ένα στοιχείο κλειδί για την λειτουργία τους,η λίστα των μελών τους παραμένει αυστηρά εμπιστευτική όπως και αυτό το όνομα των προέδρων τους.Τα νέα μέλη  στρατολογούνται με μια ανώνυμη πρόσκληση και οφείλουν να διατρέξουν μια σειρά τεσσάρων δοκιμασιών επί ένα εξάμηνο διανθισμένες από μυητικά τελετουργικά και γιορτές. 

Αυτοί σχηματίζουν την ελίτ της ελίτ που αναλογεί στο 1,5% των φοιτητών του Harvard, ενταγμένοι σ’ ένα δίκτυο που θα τους εξυπηρετήσει κατά την διάρκεια όλης της καριέρας τους.... ( Σας θυμίζει μασ οννία;;;)

Πολλοί προέρχονται από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα,φέρουν ένα φημισμένο όνομα ή ανήκουν σε μια οικογένεια επιρροής ή διέπρεψαν στα σπορ και στον επιχειρηματικό τομέα... Η κοινή γνώμη ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις μυστικές εταιρείες που είναι παρούσες στις υψηλές σφαίρες της εξουσίας όπως το Bohemian Club....

Τα φοιτητικά clubs δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ όπως και στην Αγγλία όπου γεννήθηκαν. Αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα αυτών των πανεπιστημίων. Διαθέτουν επίσης πολυτελείς "κατοικίες" βικτωριανού στυλ στον χώρο τους. Είναι δυνατά. Οι μαικήνες τους συχνά είναι οι ίδιοι αυτών του  Harvard. Η διεύθυνση του πανεπιστημίου έχει επίσης την αποκρυφιστική επιτροπή της πάνω από τον πρόεδρο... Αυτά τα ιδιωτικά κλειστά,ελιτίστικα και μυστικά clubs είναι αρκετά διαδεδομένα στην άρχουσα αμερικανή τάξη.

     Στο EducPros.fr στις 11.04.2012 η Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία αυτών των κλαμπ.

« Οι επιλεγμένοι φοιτητές είναι μόνο άνδρες πλειοψηφικά λευκοί και προέρχονται από ευκατάστες οικογένειες.
     Τα κριτήρια επιλογής είναι υποκειμενικά αλλά τα clubs είναι ένας τρόπος αναγνώρισης και αναπαραγωγής των ελίτ που καλλιεργούν την τέχνη του μυστικού τόσο για τους τρόπους ενθρόνισης των μελών τους, όσο και για τις δραστηριότητές τους. Τα μέλη χρησιμοποιούν σημάδια αναγνώρισης μεταξύ τους μετά την ένταξή τους συχνά ενδυματολογικά π.χ φέρουν π.χ ένα μπλουζάκι μάρκας polo,ή γιακά σηκωμένο.

Τα finals clubs είναι φοιτητικές μυστικές εταιρείες παρούσες στα campus των αμερικανικών πανεπιστημίων (Princeton, Yale, Harvard…). Μόνο το Harvard διαθέτει 8 τέτοιες αδελφότητες αποκλειστικά ανδρώες. Εισάγονται 15 ως 30 νέα μέλη κάθε χρόνο μετά από μακρά διαδικασία προεπιλογής με πολλά καψώνια. 

Πριν από ορισμένα χρόνια σε μια τέτοια διαδικασία πέθανε ένας φοιτητής στο ΜΙΤ. Κάθε club διαθέτει ένα τεράστιο σπίτι μέσα στον χώρο του πανεπιστημιακού campus – όπου γίνονται γιορτές με ελεύθερη κατανάλωση αλκοόλ σε μια χώρα που το αλκοόλ απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 21 ετών. Έχεις το αίσθημα ότι βρήκες μια οικογένεια. 

Οι νέοι που ανήκουν σε ένα τέτοιο  "final club" εκπαιδεύονται στην εξουσία: αποκλεισμός των άλλων,διαχείριση της τέχνης των μυστικών. Γιορτές με ναρκωτικά και κάποιες φορές σεξουαλικές καταχρήσεις. Δεν είναι αυτό καθ’ αυτό το μυστικό που έχει ενδιαφέρον όσο ο τρόπος να το διαχειρίζεσαι. Τα σπίτια έδρες των clubs είναι ιδιωτικές ιδιοκτησίες και η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει.

Στη Γαλλία είναι τα δίκτυα του ελευθεροτεκτονισμού που προσιδιάζουν στα "finals clubs" αλλά χωρίς τη συμμετοχή φοιτητών.»

Η βελγική DH 18/10/13 αποκαλύπτει αντίστοιχες μυητικές τελετουργίες σε φοιτητικούς κύκλους που υπάρχουν στο Βέλγιο. Το καθοριστικό τυπικό είναι το λεγόμενο bapteme (η βάπτιση). 
Πρόκειται για μια τελετουργία ένταξης των νέων φοιτητών. Πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη επιτροπών βαπτίσεων στο εσωτερικό του κάθε πανεπιστημίου και της κάθε Ανώτερης Σχολής του Βελγίου. Πρόσφατα πολλοί εναντιώθηκαν σ΄αυτές τις πρακτικές μύησης.Ο ερμητικός χαρακτήρας του μυητικού τελετουργικού εμπεριέχει ένα μυστήριο για τους αμύητους.Περιλαμβάνει ακατάσχετη κατανάλωση αλκοόλ και δοκιμασίες ένταξης που διαφέρουν κατά Πανεπιστήμιο.
     « Σε μπουκώνουν με κρεμμύδια και ζωοτροφή-κροκέτες σκύλου..» καταγγέλλει ένα από τα θύματα.Εξαναγκασμός πορείας με τα δάκτυλα,καθήλωση στα γόνατα,ταπεινώσεις και εξευτελεσμούς σκηνές επιβολής  αναφέρει ο διευθυντής του Ulg. Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτός ο ιδιότυπος βασανισμός κατέληξε σε τραγωδία. Πρόσφατα φοιτήτρια της κτηνιατρικής στη Λιέγη γαλλικής καταγωγής έπεσε σε κώμα μετά από εγκεφαλικό οίδημα που της προκάλεσε η βεβιασμένη και επιβεβλημένη υπερβολική κατανάλωση νερού. 

Ένας άλλος φοιτητής νοσηλεύτηκε γιατί παρουσίασε υποθερμία.(L’avenir 8/10/13)H πρώτη περίπτωση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα που ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση. Απείλησε τους διοργανωτές με φυλάκιση από 5 έως 10 έτη ανάλογα με τα ευρήματα τραυματισμούς κλπ. Το σκάνδαλο πήρε διεθνείς διαστάσεις αφού η Σεγκολέν Ρουαγιάλ  πρώην σύντροφος του Ολάντ απέστειλε επιστολή στον Ντι Ρούπο πρωθυπουργό του Βελγίου ζητώντας του να επανεξετάσει την λειτουργία αυτών των μυητικών τελετών.
     To πιο τραγικό περιστατικό ήταν αυτό που διαδραματίστηκε στην Πανεπιστημιούπολη της Louvain-La-Neuve, όταν ο 20χρονος Thomas στις 11/10/13 έπεσε από γέφυρα 6μ  και βρήκε τραγικό θάνατο. Η μοιραία πτώση προκλήθηκε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο πλαίσιο αυτών των μυητικών φοιτητικών δράσεων. 

Καταπέλτης η επιστολή του τραγικού πατέρα:« Γιατί ουρλιάζω τον πόνο μου και απευθύνομαι σ΄όλους τους φοιτητές;Πολύ απλά γιατί ο Thomas συμμετείχε στη γιορτή με τους κολλητούς του όπως κάνουν όλοι οι φοιτητές κυρίως τώρα στην περίοδο των φοιτητικών βαπτίσεων.Ο Thomas ήπιε πάρα πολύ όπως όλοι οι φίλοι του....Θα πήγαινε στο 3 έτος του τμήματος μηχανικών στο UCL(Καθολικό Πανεπιστήμιο)RTBF 15/1013.

    Στο Βέλγιο το Πανεπιστήμιο του ULB στις Βρυξέλλες το ίδρυσαν ελευθεροτέκτονες « ως αντίδραση στην δημιουργία καθολικού πανεπιστημίου το 1834.
Το ULB διατήρησε τη σφραγίδα των μασονικών κύκλων που το διατρέχουν. » (unmondeapenser.free.fr) Η επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει ότι οι μασονικοί κύκλοι δραστηριοποιήθηκαν για την ίδρυση του. Οι καθηγητές του το ομολογούν στις παραδόσεις τους και στα συγγράμματά τους.Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν ανεπίσημη η λειτουργία του αφού την κυβέρνηση είχαν οι φιλελεύθεροι καθολικοί και δεν αναγνώριζαν το καθίδρυμα. Οι μασόνοι καθηγητές του εργάστηκαν άνευ αμοιβής αυτό το διάστημα.Θεμελιωτής του ήταν ο μασόνος Theodore Verhaguen. 
Κατά την περίοδο του φοιτητικού bapteme υπάρχει ημέρα αφιερωμένη στην μνήμη του με την αναφορά ο Saint Verhaegen ή Saint V στις 20 Νοεμβρίου.(le soir) 
Στο ίδιο πανεπιστήμιο η Συμβολική της Μασονικής είναι επίσημο μάθημα όπου δίνεται ευρύτατη βιβλιογραφία........

Ένα π.χ οι 3 ιερές λέξεις τα 3 S : Sacré,Secret και S...... (ιερό, μυστικό και ........)
    Oι ταπεινώσεις και οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι φοιτητές κατά την διαδικασία μύησης θυμίζουν έντονα τα αρχικά στάδια ένταξης σε στοές.Αυτή την περίοδο πανηγυρίζει το Νοbel Φυσικής του 2013 που απονεμήθηκε στον διακεκριμένο καθηγητή του François Englert.ΠΗΓΗ:


Διαβάστε επίσης:  

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ... ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ILLUMINATI UNIVERSITY !!!

     Επόμενη κάρτα " Πανεπιστήμιο ιλλουμινατι" . Ίσως να θέλει να μας δείξει ξεκάθαρα ότι η επερχόμενη κοινωνία θα είναι τελικά μαι κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων. Το θέμα είναι πόσο κόστος σε ζωές έχει μια κοινωνία πεφωτισμένων ανθρώπων με αυτά που θα κάνετε για να έχετε αυτήν την κοινωνία.. καθάρματα!!
Aπο το κατοχικά νέα..

Μια αλλη εκδοχή - εξηγηση από εμας ειναι οτι δειχνει το σχεδιο των illuminati να ελεγξουν και την παιδεία..
Ετσι θα καταφέρουν μαζί με το ξαναγράψιμο της ιστορίας να αλλαξουν τίς συνειδήσεις των λαών. 
Μια αλλη πτυχή λίγο πιο τραβηγμένη ειναι ο προγραμματισμός του εγκεφάλου ( mind control )

http://www.youtube.com/watch?v=J1qq-T79xj0

MIA AKOMH ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ www.facebook.com/notes/ερευνω-αρα-υπαρχω-what-the-bleep-do-we-know-/ιδιωτικη-παιδεια-σκαλοπατι-για-το-illuminati-university-/258338170893665

---------------------------------------------

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. 

ΓΑΠ: Ο υπάλληλος της νέας τάξης πραγμάτων θέλει να ανοίξει και σχολή ΄΄Δημοκρατίας''!!!

 
O άνθρωπος ( ΓΑΠ) είναι απίστευτος, στην αρχή λέει ότι ήταν στην εξορία στη Σουηδία, ότι ήταν πρόσφυγας!!!

Ενώ από το 2.30 λεπτό μέχρι το 3.00 λέει ότι θέλει να ανοίξει σχολή ώστε να εκπαιδεύονται οι ηγέτες του μέλλοντος καθώς...
χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ενώ τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην περιοχή της Αραβικής Άνοιξης!!

http://www.youtube.com/watch?v=mtxCuQiYlEA&feature=player_embedded#!

Και συζητάμε ότι τα είπε τη βδομάδα που διανύσαμε, δεν είναι παλιά.

GLOBAL LEADERS FOR GLOBAL GOVERMENT..

The illuminati card game ''illuminati Univercity" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου