Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ????? Ανακάλυψη κοντά στις Μυκήνες, που καταρρίπτει τον μύθο…



Υπάρχουν 140 αναφορές για την εύρεση γιγάντιων σκελετών σε όλο τον κόσμο. Οι μισές και πλέον αφορούν την Ελλάδα και οι υπόλοιπες την Ασία και την Αφρική.







Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μαύρη συγκάλυψη. Στην περίπτωση όμως της περιοχής Τρανσιλικς Αλά Ταού στο Κυργκιστάν, μάλλον δεν πρόλαβαν να κρύψουν την ανακάλυψη αυτή (και να ήθελαν δηλαδή, που να την έβαζαν?). Η γη που πατάμε, κρύβει ακόμα απίστευτα μυστικά.





Τάφοι γιγάντων ανακαλύφθηκαν κοντά στις Μυκήνες γεγονός που αποδεικνύει ότι οι μαρτυρίες δεν είναι απλά θρύλος αλλά αποδεδειγμένη πραγματικότητα!!!

Άλλωστε, οι λαϊκές παραδόσεις που διασώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα και οι αναφορές αρχαίων συγγραφέων δεν περιορίζονται σε πληροφορίες παρά σε αποδείξεις με ευρήματα, καθώς κοινό μυστικό αποτελούν πλέον οι γιγαντιαίοι σκελετοί που βρίσκονται από τα συνεργεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, οι οποίοι ερμηνεύονται ως οστά ζώων της προϊστορικής εποχής, χωρίς ωστόσο να εξηγείται πως γίνεται αυτοί να βρίσκονται μέσα σε τάφους.

Στο Φενεό της Πελοποννήσου επίσης, ντόπιοι βεβαιώνουν την ανακάλυψη τάφων με γιγάντιους σκελετούς, όπου οι μεν τάφοι καταστραφήκαν, οι δε σκελετοί εξαφανίστηκαν, μόνο που ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι, οι οποίοι που γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία άλλων, που δεν έχουν γίνει γνωστοί στις αρχές

Ας θυμηθούμε και τον Σλήμαν, που είχε ανακαλύψει στις Μυκήνες σκελετούς της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05 – 2,25 μέτρων οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί, αλλά και την περίπτωση της Επισκοπής Ευβοίας, όπου κατά την διάνοιξη δρόμου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό για τα οποία ουδέποτε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.





Η απόκρυψη όμως, των συγκεκριμένων ευρημάτων (Μυκήνες) προκαλεί υποψίες, καθώς δεν πρόκειται για δεινόσαυρούς παρά για τεράστιους ανθρωπίνους σκελετούς….











Δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε το μέγεθος των ανθρώπινων σκελετών και την κατάρριψη του μύθου!





Μεσσηνία 1900.. Αρθρο απο τοπική εφημερίδα:









Βρέθηκαν στην Αίγυπτο στην περιοχή της Αβύδου και είναι δύο από τους 27 που βρέθηκαν. Δεν αναφέρονται πουθενά επίσημα γιατί υπάρχει φοβερή συγκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες. Στην Ελλάδα βρέθηκαν οι περισσότεροι γιγάντιοι σκελετοί. Όμως και εδώ έπεσε μαύρο σύννεφο σιωπής. Από τις ......σπάνιες, κλεμένες φωτό των ειδικών είναι και αυτή





Οι θεωρίες για την ύπαρξη γιγάντων πολλές. Η μυθολογία γεμάτη από όντα υπέρμετρης δύναμης και απίστευτου ύψους. Όμως αυτό το σημείο είναι εντελώς σκοτεινό..'για την ώρα βέβαια. Ο σκελετός αυτός βρέθηκε στο αρχαίο νεκροταφείο γιγάντιων σκελετών,στο χωριό Χρυσόπετρα του νομού Κιλκίς, η συγκάληψη είναι τέτοια ώστε, ..... ούτε οι κάτοικοι του χωριού έχουν γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει.







Γιγάντιος σκελετός βρέθηκε στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. Αυτός ο συγκεκριμένος σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12-1/2 πόδια ψηλός. Έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα στα νοτιοανατολικά. και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλόριδα, (οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δάσκαλους από τα αστέρια).





ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ FORUM




1) Σε αρκετούς λαούς υπάρχει κοινή η παράδοση γιγάντων που ζήσανε κάποια στιγμή στο παρελθόν και άφησαν πίσω τους τα μεγαλιθικά κτίσματα. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά δεν είναι μόνο μυθολογία. Στο

Γκαργκαγιαν στις Φιλιππίνες βρέθηκε ο σκελετός ενός γίγαντα με ανάστημα 5.18 μέτρων. Στην Νορβηγία αναφέρθηκαν ευρήματα παρόμοιων σκελετών. Ακόμα και σε κάποιο σπήλαιο της Ελλάδας, φημολογείται ότι υπάρχει ακόμα ένας τέτοιος γιγάντιος σκελετός. Στην νοτιοανατολική Κίνα βρέθηκαν οστά που φαίνεται να ανήκαν σε ανθρώπινους σκελετούς ύψους τριών μέτρων. Στην επαρχία Αγαδίρ βρέθηκαν εργαλεία 3.000 ετών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο από ανθρώπους με σωματική διάπλαση ιδιαίτερα μεγαλύτερη απ' την σημερινή.

Η ελληνική μυθολογία αναφέρει αρκετούς γίγαντες και ακόμη και στην Βίβλο αναφέρεται ο περίφημος Γολιάθ.

Ο βασιλιάς Αίαντας του Τρωικού πολέμου ήταν ένας γίγαντας όπως αναφέρει ο Παυσανίας στα Αττικά. Γράφει ότι βλέποντας τον σκελετό του, η επιγονατίδα του ήταν περίπου όσο ο δίσκος που ρίχνουν τα παιδιά στο πένταθλο. Η Ελληνική μυθολογία περιγράφει λεπτομέρειες για τις συμμαχίες στους πολέμους των γιγάντων και την σταδιακή αντικατάστασή τους από άλλους Θεούς. Η γιγαντομαχία λέγεται ότι έληξε κοντά στην σημερινή Μεγαλόπολη όπου ο Δίας κατεύκαυσε με κεραυνούς τους γίγαντες. Σήμερα εκεί υπάρχουν τα ορυχεία λιγνίτη της Δ.Ε.Η. και κάποιοι υποστηρίζουν ότι συχνά βρίσκονται μέσα στον λιγνίτη και τεράστια κόκκαλα!







2) Αδελφός κολλητού μου, δούλευε στις ανασκαφές στο νέο μουσείο της ακρόπολης, (που μέχρι να ανοίξει, θα είναι παλιό), όταν συνάντησε έναν φίλο του, όπου δούλευε Συγγρού Φιξ, στο σταθμό του μετρό. Ο μετροπόντικας, είχε σταματήσει τις εργασίες του, είχαν βρει κάποια αρχαιολογικά ευρύματα και περίμεναν την αρχαιολογική υπηρεσία, να τα δει. Ανάμεσα στα ευρήματα, υπήρχαν κοκάλα, κόκαλα «ανθρώπινα», τουλάχιστον έτσι έμοιαζαν παρά το τεράστιο μέγεθος τους. Ο χώρος έκλεισε για κάποιες μέρες, απαγορεύτηκε η είσοδος στους εργάτες, η αρχαιολογική υπηρεσία, έφτασε, κάτι μαύρα τζιπ, χωρίς διακριτικά έφτασαν, κάτι φουσκωτοί με μαύρα κουστούμια επίσης, αστυνομία δεν ήρθε, μόνο κάποια άτομα από την ασφάλεια. Δεν ανακοινώθηκε ποτέ τίποτα περισσότερο παρά μόνο ότι βρεθήκαν κάποια αγγεία, όχι κάποιας σημαντικής αξίας.

( ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ )



3) Έστω ότι όντως βρήκαν μεγάλα οστά, "ανθρώπινα" στην Αθήνα ή και οπουδήποτε αλλού. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να μην ανακοινωθεί επίσημα από τους ερευνητές. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να κρύβουν και φοβούνται να το ανακοινώσουν.



Πριν από κάποιους μήνες οι επιστήμονες είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν κάποιοι πολύ μικρόσωμοι σκελετοι. Παραθέτω απόσπασμα από άρθρο που παρουσιάστηκε στην εφημερίδα Τα Νεα onLine: Iνδονησία:



"Λείψανα νάνου εξαδέλφου του ανθρώπου ξαναγράφουν την ιστορία της εξέλιξής μας



Τα λείψανα ενός μικρόσωμου εξαδέλφου του σύγχρονου ανθρώπου, που επονομάσθηκε «το χόμπιτ» και έζησε πριν από μόλις 12.000 χρόνια, ανακαλύφθηκαν από επιστήμονες. Το εντυπωσιακό αυτό εύρημα μας οδηγεί να ξαναγράψουμε την ιστορία της εξέλιξης του ανθρώπου.



( ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ !! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΠΠΤΕΤΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ. ΛΕΩ ΕΓΩ..)







4) Στη Γένεση, υπάρχει το περίφημο απόσπασμα " οι δε γίγαντες ήσαν επί της γης εν ταις ημέρες εκείναις(...) οι απ' αιώνος, οι άνθρωποι οι ονομαστοί". Διαβάζοντας τη Γένεση και το Απόκρυφο του Ενώχ (και αυτά μόνο από την ιουδαιοχριστιανική άποψη), βλέπουμε πως οι γίγαντες ήταν τα προϊόντα ένωσης των "υιών του θεού" ή εκπεσόντων αγγέλων με τις θυγατέρες των ανθρώπων, ενώ στο Δευτερονόμιο αναφέρονται ως "υιοί του Ανάκ".

Σε μια από τις μετώπες του Παρθενώνα, υπάρχει η απεικόνιση των Τιτάνων, σε σύγκριση με τους ανθρώπους, όπου φαίνεται το υπερφυσικό μέγεθός τους. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου