Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΘΟΔΕΥΜΈΝΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

 Σας είχαμε προϊδεάσει από καιρό με δεκάδες άρθρα για τον καυτό Σεπτέμβρη και την προσοχή σας σε καλέσματα αντίστασης αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι και πάλι θα χρησιμοποιούσαν την ίδια συνταγή. 

Και μιλάμε για δολοφονία που θα οδηγούσε τα δύο άκρα που τόσο καιρό προετοίμαζαν πολωτικά να φτάσουν στην σύγκρουση..



Στήθηκε και πάλι το σκηνικό, βρέθηκε το πεδίο της μάχης, ξεθάφτηκε από τον εμφύλιο και η αιτία πολέμου, έτοιμα και το πιόνια σε θέσεις μάχης, πιστά και υπάκουα στρατιωτάκια και τα δύο και ας μην έζησαν εμφύλιο ή την καταστροφή που έφερε ο διχασμός.. 

Όλα έτοιμα και οι στρατηγοί Μιχαλο-Κουτσούμπες δίνουν το σύνθημα για μια μάχη χωρίς νόημα χωρίς ουσία για ρεβάνς μετά από δυο γενεές με συνθήματα που πλέον δεν γεμίζουν κανέναν. 

Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κύριοι και εγκληματείτε κατά της πατρίδος.. Συμμετέχετε σε έναν διχασμό και παίζετε με την φωτιά γιατί το μόνο που σας νοιάζει είναι η παραμονή αυτού του σάπιου κατεστημένου στο οποίο έχετε ακόμη λόγο ύπαρξης. 
Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κοπρίτες ακροαριστεροί κι ας διαμηνύεται παντού ότι είστε κατά των μνημονίων και της ξένης μπότας που πάτησε την χώρα.  
Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κοπρίτες ακροδεξιοί κι ας το παίζετε πατριώτες. Ο πατριωτισμός σας θα έπρεπε να φανεί στο κατά πόσο προφυλλάσετε την πατρίδα από τον διχασμό και από τα σενάρια εμφυλίου πολέμου που τόσο καιρό ετοιμάζανε και το ξέρατε τα ξένα συμφέροντα. 
Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κοπρίτες ακροαριστεροί πιόνια μια ζωή υποταγμένοι στην γραμμή του κόμματος, τραφήκατε και μεγαλώσατε χωρίς κρίση και προσωπική άποψη μπερδεμένοι και εσείς οι ίδιοι στην ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιείτε..
Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κοπρίτες ακροδεξιοί γαλουχημένοι σε μια στρατόκαυλη τακτική με αυστηρή στρατιωτική πειθαρχία. Κρίνεις νέος λέγαμε στο στρατό κρίνεις;;; Απαγορεύεται να κρίνεις το σύστημα σε θέλει άβουλο και καλό στρατιώτη γιατί όταν σου δώσει την εντολή δεν θα πρέπει να κρίνεις.
Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κοπρίτες ακροαριστεροί γιατί η έννοια πατρίδα πέθανε μαζί με τον τελευταίο αριστερό μαχητή που αντιστάθηκε στους Γερμανούς και κρίμα για όσους ήρωες ζουν ακόμη που δεν σας τραβούν τα αυτιά ακούγοντας σας να μιλάτε για πολυπολιτισμό, παγκόσμιες έννοιες ισότητας, κατάργηση συνόρων και κάψιμο κάθε σημαίας. 

Ώρα μάχης λοιπόν και βουρ στην μάχη των ανεγκέφαλων.. 

Είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι δύο στρατοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ κατά της πατρίδος κατά της Ελλάδας και αυτή την φορά αν εγκληματίσετε κατά της πατρίδος θα βρείτε τιμωρία γιατί πλέον δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την σκακιέρα..



  • ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΦΎΛΙΟ ΩΣΤΕ  ΑΝΕΠΗΡΈΑΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΊΨΕΙ  ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!


Από τα λίγα άρθρα που βρήκαμε να καταδεικνύουν τον κίνδυνο..

 

Τα όσα... εκτυλίχθηκαν εχθές το βράδυ στο Κερατσίνι με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση στον Γ. Φύσσα και η συμπλοκή που εδέχθη ομάδα του ΚΚΕ προ εβδομάδος στο Πέραμα, αποτελούν εξελισσόμενες παρακρατικές επιθέσεις και στημένες προβοκάτσιες του συστήματος και του "βαθέως κράτους", προκειμένου να στήσει σκηνικό πολέμου και αντιπαραθέσεως των λεγομένων "ακροκινούμενων" χώρων, ώστε να επέλθει πολιτική πόλωση και κοινωνική ένταση καθοδηγούμενη προς τον απόλυτο αποπροσανατολισμό της ελλαδικής κοινωνίας...

Διαβάστε το όλο
εδώ: 

  • ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ...!! ΤΩΡΑ... ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙΝΕ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΜ...!!! 


Διαδηλωτές που συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη προκαλούν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων... 

Περισσότερα εδώ:


  • Σκηνικό πολέμου στη Θεσσαλονίκη: Οδοφράγματα και πετροπόλεμος 
  ΒΙΝΤΕΟ εδώ:


Τα γνωστά δηλαδή που ζήσαμε εκεί τον Καυτό Νοέμβρη του '08 με τις στρατιές αλλοδαπών κουκουλοφόρων να σπάνε τις βιτρίνες και να κλέβουν τα demo κινητά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ νομίζοντας πως είναι αληθινά και τα παπούτσια από το MOCASSINO του ΚΑΖΑΚΟΥ μην ξέροντας πως στην βιτρίνα υπάρχουν μόνο τα αριστερά παπούτσια από τα ζευγάρια. 

  • ''ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ'' Τον εμφύλιο κήρυξε ο γ.γ. του ΚΚΕ !!!! 


Κλίμα εμφυλίου πολέμου με συνθήματα όπως «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και«Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακούγονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, εργατικά συνδικάτα, και απλοί πολίτες εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονία του άτυχου ράπερ.


Περίπου 4.000 μέλη αριστερών, ακροαριστερών και αναρχικών οργανώσεων με την εμφυλιοπολεμική προτροπή του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα «Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη τα λόγια του ποιητή "τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», επιτίθενται κατά κύματα στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να απολαμβάνει το χάος που έχει δημιουργηθεί προσπαθώντας να χρεώσει πολιτικά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,,

Ολοφάνερο το τελευταίο μιας και παίζει πρώτο θέμα σε όλα τα σαπιοκάναλα που γλύφουν όλη μέρα την κατοχική κυβέρνηση.

Διαβάστε το όλο στο Defencenet


Το καλύτερο το αναφέρει στο τέλος ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει το χάος προς το παρόν μιας και κερδίζει πόντους αναδεικνύοντας το φασιστικό πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μιας και εκεί βρήκαν καταφύγιο αρκετά δικά τους πρόβατα τα οποία πρέπει να βρουν άλλη στάνη να εκφράσουν τα αντι-μνημονιακά τους πιστεύω. 
Η Χρυσή Αυγή έγινε επικίνδυνη, γιγαντώθηκε και απειλεί να τινάζει την καλοστημένη δουλειά τους στον αέρα..  
Ας διαλέξουν κάτι πιο ήπιο, μια πιο πολιτισμένη πλευρά διαμαρτυρίας όπως του Νικολόπουλου των Χριστιανοδημοκρατών (τρομάρα του ακόμη και το ξενόφερτο όνομα αυτού του κόμματος φωνάζει από μακρυά ότι δημιουργήθηκε σε ξένα γραφεία), όπως κάνανε τα άλλα προβατάκια οι ΠΑΣΟΚοι πηγαίνοντας στον ΚΟΥΒΕΛΗ για να καταλήξουν τα ψηφαλάκια τους πάλι στον Βενιζέλο και στον δικομματισμό που για χρόνια λυμαίνεται την χώρα..

Το σύστημα ακολουθώντας πιστά αυτά που έμαθε στην Εβραϊκή σχολή και στα κολέγια εκκόλαψης προδοτών ηγετών, πιστά στο δόγμα διαίρει και βασίλευε προσπάθησε και άλλες φορές να διχάσει τους Έλληνες δημιουργώντας πόλους Αρχαιοελληνιστών και Χριστιανορθόδοξων Ελλήνων για να λύσουν διαφορές του Βυζαντίου λανσάροντας και την νέα θρησκεία των 12 για να δώσουν και μια γεύση τζιχάντ..

Απέτυχαν όμως δεν περπάτησε το στόρυ όσο κι αν προσπάθησαν η Μασόνοι με την Τζάνη και τον αναρχοαριστερό Ιατρόπουλο με διαλέξεις και εκπομπές του ελληνόψυχου Μπεξή. Έμειναν ευτυχώς σε κάποιες κόντρες στο διαδίκτυο με λίγα περιστατικά πόλωσης που κυρίως εκδηλώνονταν από την πλευρά που ασπάζεται την αρχαιοελληνική ευδαιμονία και ηθική.. 

     εδώ:

Τώρα όμως ανακάλυψαν φλέβα χρυσού, ανακάλυψαν ένα κρυμμένο τέρας γεμάτο φθόνο και μίσος που φώλιαζε στα βάθη της καρδιάς κάθε αριστερού και δεξιού, ένας ρεβανσισμός που πέρασαν οι πατεράδες στους υιούς τους;;; Οι παππούδες στα εγγόνια τους;;;

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ όσο στρατό και να μαζέψετε από τα άκρα δεν φτάνουν για να συμπληρώσουν τα κουτάκια της σκακιέρας με τα αντίπαλα πεδία. 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ !!

Υπάρχει και άλλος πόλος ζώα ανεγκέφαλες εβραιοκινούμενες μαριονέτες του συστήματος.

Είναι αυτοί που μπούχτισαν από την πόλωση δεξιού αριστερού τόσα χρόνια, και βίωσαν την ''προσφορά'' στην χώρα της γενιάς του Πολυτεχνείου και όλων των προδοτών της μεταπολίτευσης, 

Είναι αυτοί που χόρτασαν ψευτοελευθερία και και ψευτοδημοκρατία με ένα σύστημα εκλογών πάντα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Αλήθεια το μεγάλο σύνθημα της αριστεράς που φωνάζαμε από τότε που ανήκα και εγώ στον χώρο της για την απλή αναλογική γιατί έπαψε να ακούγεται από την τοποθετημένη εβραϊκή μαριονέτα που λέγεται Τσιπράκος;; 

Είναι αυτοί που έχουν κρίση και δεν μάσησαν στο μαζί τα φάγαμε του χοντροΠάγκαλου που πονηρά ήθελε να ξυπνήσει τις ενοχές και να μας κάνει όλους συνένοχους και συμμέτοχους επειδή κάποιοι έγλειψαν λίγο από τα κόκαλα που πεταγόντουσαν από το μεγάλο φαγοπότι των ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ. 

Έπεσαν στην παγίδα και δανείστηκαν αυτά που εσείς μοιράζατε απλόχερα για να ρίξετε στάχτη στα μάτια, να νομίσουν όλοι ότι ζουν την ευημερία και εσείς να ρημάζετε τον δημόσιο πλούτο χωρίς έλεγχο και τώρα το πληρώνουν με το σπίτι τους.

Είναι πραγματικοί Έλληνες ακομμάτιστοι ελεύθεροι που δεν έχουν κόμμα και δόγματα κρατάνε την πίστη μέσα τους και δεν αφήνουν αυτή να δηλητηριάσει την ψυχή και την σκέψη τους. Η καρδιά τους δεν χωρά μίσος και διχόνοια για τον συνέλληνα γιατί είναι γεμάτη αγάπη για την Ελλάδα..


Υπάρχουν αφυπνισμένοι Έλληνες ΠΟΛΊΤΕΣ - ΟΠΛΊΤΕΣ - ΦΎΛΑΚΕΣ του ελληνισμού, γινόμαστε όλο και πιο πολλοί και θα μας βρείτε απέναντι σας.



3 σχόλια:

  1. Έχετε χοντρό πρόβλημα εκεί στο φαντασιακό σας υπάρχω.Καμία αναφορά στο νεκρό από νεοναζί.Μόνο το σύμπλεγμα της συνωμοσίας που σας έχει κυριεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο φίλε ανώνυμε δεν έγινε προσπάθεια αποσιώπησης σαφώς και είναι καταδικαστέα η ποινική πράξη όμως ρίξαμε το βάρος στον κίνδυνο της εμφύλιας σύρραξης. Κίνδυνοι για επανάληψη και αντίποινα τώρα ελλοχεύουν και στις δύο πλευρές οι οποίες για μας λειτουργούν και οι δύο προδοτικά.

      Ευχαριστούμε

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή